Zboží jsem objednávala 13.11.2022. Objednávka zatím nedorazila.
Příjemné profesionální vystupování a poradenství
- v klidu doma si vyberu obroučky
nevím o žádné
rychlost, dobré ceny
- velký výběr brýlí
- výborné ceny
- možnost měření zraku
Velká spokojenost
- Objednávka voucheru a jeho zaslání v dárkové obálce proběhlo v pořádku.
- Aktuálně: klienti Air banky dostanou po zapnutí slevy v IB zpět 10 % na svůj účet po nákupu.
- V mém případě byla zaslání voucheru zdarma.
Aktuálně: klienti Air banky dostanou po zapnutí slevy v IB zpět 10 % na svůj účet po nákupu. Za mne spokojenost, využil jsem pro nákup voucheru pro dceru k Vánocům.
- Krásné a čisté prostředí
- Profesionální přístup
- Rychlé vyřízení objednávky
V tomto obchodě nakupujeme pravidelně. Tentokrát první brýle pro dceru. Vybírali jsme v Optiscontu v Říčanech, mohu vřele doporučit. Skvělé jednání, pomoc s výběrem, profesionální přístup
- Vše na jednom místě.příjemná obsluha
- Velice ochotné řady poradí a pomohou
Pomohli mi vybrat obroučky ale nikdo mi neřekl že si mohu vzít obroučky s magnetem na přidání obrouček proti slunci
Když jsem si je vyzvedával tak mi jiná kolegyně říkala že jsem si mohl vybrat s magnetem ale to už bylo pozdě to byli další peníze navíc škoda -
- Rychlé vyřízení objednávky, velký výběr a příjemná obsluha
- Nízké ceny
Nižší ceny proti kamenné optice. Základní skla v ceně obrouček.
- Cena, rychlost, výběr.
- Super dobře vypracované stránky,že jde vyřídit vše z domova.Spokojena.
- Nic To je tak pochopitelně že nic proti nemám.
Doporučuji .Krásné rámečky na výběr Rychle vyřízeno a rychle doručeno.
vysoká profesionalita a vstřícnost
Perfektní přístup, ochota, velký výběr obrouček + rychlé vyřízení.
- Celkově dobrý
- Při objednávání jednoho druhu čoček mi nešlo objednat stejný druh ale s jiným zakřivením. V košíku se jednoduše neobjevil
- Rychlost a kvalita.
Nikdy jsem se do nových brýlí nehrnul, kvůli očekávanému dlouhému martýriu. U Optiscontu je to však jinak, jednoduchost objednání, rychlost a kvalita zhotovení a dodání, vřele všem doporučuji..
- Včasnost dodání
- Vyšetření zraku v nákupu
- Poradí s typem brýlí
- Je-li třeba, tak okamžitě komunikují
- Najednou jsem majitelem dvou brýlí :/
Obchod mi byl doporučen dcerou. Nerad nakupuji, ale zkusil jsem. Objednal jsem se na vyšetření zraku a po týdnu a půl mám brýle a již zase bez omezení vychutnávám v plné kvalitě oblíbené aktivity - řízení auta, filmy a seriály, knihy. Co víc si přát. Doporučuji.
Velký výběr obrub i od nejlevnějších, přijatelné ceny skel, velmi milá obsluha (Praha Moskevská), bleskové vyřízení objednávky.