Dobrý výběr, slušné ceny a rychlé dodání.

• Kvalita
    • rychlost

• zajímavá nabídka obrub

Profesionální přístup. Velký výběr obrub.

Brýle jsem objednal přímo v ordinaci mé oční lékařky. Se vším plná spokojenost.

• 100% spokojenost, rychlé zhotovené, dodané.

% spokojenost

Už jsem objednavala

• Rychlé zpracování a doručení

• eShop má dlouhé dodací lhůty. O zakázce s klientem nekomunikuje, mlčí. Klient tedy neví, co se děje.

Rychlost cena

• Líbí se mi jejich web
    • Nelze vrátit zboží zdarma skrz kurýrní službu
    • Neodpovídají na chatu
    • Neumí změnit dopravu po zadání objednávky
    • Neumí vygenerovat link na platební bránu, pokud nezaplatíte na poprvé

Už dlouho jsem někdy nebyl tak nespokojen jako tady. Nedoporučuji.

• Dobré ceny, rychlost zhotovení

• Už po několikáté bez problémů. Jeden z mála i-obchodů s optikou, který umožňuje platbu dobírkou.

• Rychlé dodání, možnost virtuálně vyzkoušet i na fotografii, celková spokojenost.

• Moznost zaplatit Benenity Edenred
    • Od chvíle, kdy jsem objednal a zaplatil, než byly sluneční brýle k dispozici v obchodě, to trvalo 1 týden. P.s: Obchod, který jsem si vybral k vyzvednutí, měl tyto sluneční brýle skladem.

• Cena rychlost dodání

• Vše k naprosté spokojenosti.

• I přes prvotní rozčarování z rozdílu ceny na internetu a v kamenném obchodě nakonec vše přes internet rychle vyřešené. Brýle přišly během 5-7 dnů. Vše v naprostém pořádku.
    • Rozdílné ceny a kvalita zboží v kamenném obchodě/na internetu. Mnou vybraná skla na internetu nebylo možné objednat v obchodě, byla mi nabídnuta jiná skal prý s "o trochu" lepší kvalitou... Rozdíl ceny byl však dosti velký (internet 1990,-; kamenný obchod 2350,- ale pouze za jedno sklo, celkem tedy 4700,-).

Za mě můžu ve finále celý obchod hodnotit velmi dobře, jelikož jsem si nakonec vybrala podle svých představ s jsem se zbožím velice spokojená. V této optice kupiji brýle už asi 10let a vždy bylo vše v naprosté pořádku.

• rychlost dodaní
    • výborná a rychlá komunikace
    • cena je rozumná

• Neskutečně rychlé vybavení. Brýlové čočky byly vyrobeny skutečně kvalitně. Optiscont byla poslední online oční optika, které jsem dal šanci. Doteď mi jiné online optiky vyráběly čočky špatně (viděl jsem, jako kdybych brýle neměl). Optiscont mě příjemně překvapili. Rozhodně mohu jen doporučit!

Optiscont je skvělá oční optika! Rozhodně mohu jen a jen doporučit.