Vřele doporučuji! Příjemní lidé a velká ochota!!!
- rychlé doručení
- kvalitní eshop
- brikety se zatím zdají být kvalitní
- Nemožnost domluvy závozu. Objednal jsem dvě palety briket, na webu bylo rozmezí dodání 3-7 pracovních dní. Při objednávání nebylo možno přidat poznámku s preferencí na doručení. Posléze přišel email o předání zásilky dopravci (DHL) s odhadem doručení v rozmezí 2 dnů. Žádná možnost změnit čas doručení. Následně mi v pátek v 7 ráno volal řidič že je za půl hodiny u mě. Poměrně nepříjemné. Obchodníkovi bych doporučil využít flexibilnějšího dopravce.
Reakce obchodu OPTIMTOP
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši reakci. V případě, že požadujete domluvit termín závozu, stačí odpovědět na rekapitulaci objednávky nebo kontaktovat naši zákaznickou linku - 731 800 800, kde Vám rádi vyhovíme. S přáním pěkného dne, kolektiv pracovníků Optimtop s.r.o. -
- Snad cena? :-)
- Cena a rychlé dodání
Vždy I dobře poradí
- Nemusím pro dřevo jezdit, dostanu ho až do domu.
- Nakupuji pravidelně a jsem velmi spokojená.
- Nic.
Perfektní od A - Z. Materiál objednán, materiál zaplacen on-line a dodání do několika pracovních dnů. Komunikace od objednávky až po konečné dodání byla skvělá. Tuto firmu jsem využil již podruhé a budu v tom pokračovat
- Opakovaný nákup. Vše v pořádku.
- Kvalitní palivo za přijatelnou cenu
- Různá paliva můžou dovézt různí dopravci, což občas vyústí v to, že se všichni v jednu chvíli potkají na jednom místě a vy si zahrajete hru na koordinátora. Nebo naopak dorazí v jiné dny a berete si volno víckrát. Těžko říct, jestli a jak velká je to nevýhoda, záleží na okolnostech.
Spolehlivý obchod různých druhů paliv. Zboží je vždy dobře zabaleno a v dobré kvalitě. V poměru ceny za kvalitu balení a kvalitu paliva jsou v podstatě bezkonkurenční.
doprava
... v pohodě.
Bez problémů
- Vše proběhlo, jak má.
- Rychlé jednání a dodání
- Dovoz až domů
- Dodání až do domu
- Spokojenost stoprocentní
- Rychlé a vstřícné jednani obchodu
- Slušná cena
- Doprava v ceně