Jsem spokojen. Vše proběhlo skvěle doprava neměla chybu.Ted musím vyzkoušet jak to bude hořet a potom se uvidí jak dál . Vše chválím a doporučuji.

Přehledný nákup, velice rychlá dodávka

Nekomunikují a svévolné zrušení objednávky!

Reakce obchodu OPTIMTOP

Dobrý den, moc nás mrzí Vaše negativní reakce, která je neadekvátní. Našich zákazníků si velmi vážíme a vždy se snažíme všem vyjít vstříc. Objednal jste si s možností platby bankovním převodem, kdy Vám dorazila na email zpráva s informacemi - úhradu prosím proveďte nejpozději do 3 dnů, jinak bude Vaše objednávka automaticky stornována. Poté Vám kolegyně posílala ještě avízo, avšak platba nedorazila. Takže nás velmi mrzí tato vaše reakce, která nekoresponduje s vaší komunikací s naší společností. S pozdravem tým Optimtop.

Rychle, kvalitně, vše bez problému.
    Doporučuji. Dobře zabaleno.

• vše dle popisu
    • špatně zabaleno

Hnědouhelné brikety byly velmi špatně svázané na paletě. díky tomu se celý střed rozvázal a brikety padaly z palety. uřčitě nebyla chyba ze strany dopravce ale špatným svázáním

Super jako vždy

• Nákup briket i komunikace s e-shopem , vše v pořádku.
    • Doručení cca 2 dny.

• Rychle dodáno
    • žádná.

Dvakrát zakoupeno .Do 3-4 dnů dodáno.

Vše proběhlo v pořádku

Spokojenost.

Dobré ceny, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní zboží. Příjemná komunikace s operátorem zákaznické linky.

Dobrý

Poprvé nákup u firmy

Objednávka byla vyřízena rychle. Zboží dorazilo v pořádku. I vyložení bylo bezproblémové, příjemný a ochotný pan řidič.

Vůči Vašemu obchodu nemám žádnou výhradu. Spokojená. Pouze doprava prostřednictvím České pošty je problém. Svými vozy odmítají zajet i drobné nerovnosti ve vozovce. Kdo odebírá brikety, pravděpodobně nebydlí v centru měst, ale na venkově. Musela jsem narychlo sehnat vůz s rukou, aby palety přesadil z místní komunikace, kde se jezdí a nepřekážely tam.
    Děkuji a s pozdravem
    Daniela Tamiozzo

• Rychlá komunikace,za mě 5⭐️

VŠE BEZ PROBLÉMŮ,KVALITNÍ A DOBŘE BALENO,DOBRAVA A DORUCENI BEZVADNÉ

• pohodlné objednání, rychlé dodání

• Výborné balení, doprava zdarma