• Tovar mi nebol doručený v deň, ktorý bol garantovaný pri objednávke. Pokus o doručenie bol neskoro.

• Neviem čo sa robí, ale objednaný a zaplatený tovar nedorazil

Nevýhoda?? Nedorazil tovar a už mám písať o spokojnosti

Dobrý den, zboží mi nedorazilo, ikdyž jsem ho nutně potřebovala... Chyba je na straně dopravce WEDO. Minulý týden mi volal, že mi zboží doveze ve čtvrtek v 10 hodin, vzala jsem si kvůli toho volno v práci.... Celý den jsem ho čekala, a nepřijel, nebyl schopný ani vzít telefon... Dneska je pondělí a stále nic. Bohužel už musím trika nakoupit někde jinde.

• Nesedí velikostní tabulka
    • Trička byla o 6 cm menší
    • Při výměně slibují, že vrátí poštovné, což se nestalo

• Tovar nebolo možné vybrať z balíkomatu,t.č.je spoplatňované,takže tovar za 3.20 ma stojí už 12€ a stále nebol doručený.Dúfam,že kurier nebude žiadať ďalší poplatok.Nikdy viac GLS.

• Obchod stále nekomunikuje ohledně objednávky

První nákup byl supr,ale druhý nákup mě zklamal,byly tam úplně jiné šaty než ty v prvním nákupu a jsou mi moc krátké. Palec dolů.

Toto je robenie si srandy zo zakaznika.
    Tovar nedorazil ale posrany dotazaznik ste poslali. Len tak dalej a robte si prdel zo zakaznikov

Trička velikosti L jsou ve skutečnosti velikosti XL.

• Nesedí velikost

Balíček byl dodán do Alza Boxu v patek po 12 hodině a zpět putoval v neděli po 12 hodině. Bohužel se mi nepodařilo vyzvednout a musela jsem si opakovaně nechat zaslat.

• Tričká sú okolo krku úzke, ak si objednávam 2xl, tak treba očakávať, že človek nemá krk XS. Som veľmi nespokojný.

• r\chlost
    • špatná velikost

Nedodali fakturu

• Rychle doruceni
    • Bile triko je velmi pruhledne
    • Chtela jsem triko na telo, ale i velikost S je siroke

Reakce obchodu www.online-textil.cz

děkujeme za recenzi. Vámi objednaná trika však nejsou na tělo, ale volnějšího tubulárního střihu, což je uvedeno i v popisu produktu.

V případě požadavku na triko na tělo (slim fit) je třeba vybírat z příslušné nabídky těchto triček. Taktéž v případě požadavku na vyšší gramáž je třeba vybírat triko s vyšší gramáží (stejné Vámi objednané se vyrábí i ve variantě s vyšší gramáží).

online-textil.cz

Nikdo se mi neozval, i pres dva telefony a opakovane emaily. Skoda. Neni to seriozni firma, bohuzel.

Reakce obchodu www.online-textil.cz

děkujeme za recenzi, ale objednávku pro švýcarskou firmu nejsme schopni zpracovat z procesních, zejména účetních důvodů.

Děkuji za pochopení.
    Kubale - jednatel společnosti

Zboží je kvalitní a dodání objednávky proběhlo rychle a bez jakýchkoliv komplikací. Tuto část považuji za výbornou.
    Nicméně, stejně jako u mnoha jiných e-shopů, se potýkáme s problémem získání faktury za zakoupené zboží. Po šesti dnech od nákupu stále nemáme k dispozici fakturu, což nám ztěžuje správu účetnictví. Z tohoto důvodu nám tento e-shop jako potenciální dodavatel do budoucna nepřijde vhodný.
    Pokud ale někdo nepotřebuje fakturu, nebo mu nevadí čekat na její doručení, může bez obav využívat služeb tohoto e-shopu.

Reakce obchodu www.online-textil.cz

párování plateb z dobírek probíhá přes automat. Pokud byste potřebovali fakturu "ihned", lze platit kartou online. U této platby dojde ke spárování platby a vygenerování faktury v podstatě okamžitě.

U klasického bankovního převodu po přijetí platby na účet.

Kubale - jednatel společnosti.

• rozměry neodpovidají skutečnosti

• Nekomunikujú
    • neposlali cenovú ponuku na výšivky

Tovar nebol dorucený ani nám neodpísali na požiadavku ani nám neposlali cenovú ponuku.

Reakce obchodu www.online-textil.cz

kalkulaci k uvedené objednávce jsme zaslali na uvedený email 2.10., tzn. následující pracovní den.

Od té doby jsme žádnou reakci neobdrželi a dle emailu v objednávce neevidujeme ani žádnou telefonickou či emailovou komunikaci s dotazem na stav objednávky.

Vaše hodnocení nepovažujeme za zcela korektní.

Kubale - jednatel společnosti

• Šírka tričiek zodpovedá veľkostnej tabuľke
    • Dĺžka tričiek vôbec nezodpovedá veľkosti M ale veľkosti L !!