očekával jsem kapsu přišitou

Reakce obchodu www.online-textil.cz

objednal jste si polokošili, kde je z obrázku i specifikace zcela jasně uvedeno, že kapsička je dodávána samostatně.

Samostatně dodávané kapsičky jsou z důvodu lepšího brandingu (potisk/výšivka) a následného šití již potištěné/vyšité kapsy zpět na polokošili.

Zákaznická podpora online-textil.cz.

Vyjadřují se k předešlé objednávce: černá a modrá trička 2xl jsou v pořádku ale akční šedá trička 2xl jsou velikosti xl. Bylo by dobré kdyby velikosti byly totožné napříč barevnými variantami.

Reakce obchodu www.online-textil.cz

velikostní tolerance u jednotlivých velikostí je +-5%. V případě, že by odchylka byla vyšší, není problém zboží vrátit či vyměnit.

Děkujeme za pochopení.

Zákaznická podpora online-textil.cz

• rozmanitá nabídka za dobré ceny
    • doručení na čas, nespolehlivý partner

Náhodně jsem kontaktovala obchod s dotazem, kde se nachází má objednávka jelikož jsem neobdržela žádný link na trasování od obchodu nebo dopravce. Bylo mi suše sděleno, že došlo k chybě při komplementaci a má objednávka se zdrží o den. Na webu se zavázali k doručení do pátku, tak nevím jak by se den zpoždění přes víkend promítl v doručování, spíše by to byly 2-3 dny. Obchod nepochopil to, že pokud se zavazuje na webu k datumu doručení (na což měl 3 dny od objednávky), je to pro zákazníka směrodatný údaj. Takže jsem objednávku zrušila jelikož trička jsem potřebovala k odjezdu na tábor pro děti k batikování. Musela jsem tedy narychlo běžet do kamenného obchodu. Majitel obchodu se obhajoval, ale přitom stačilo, aby mi napsal sám, že dojde ke zpoždění. Komunikace a proaktivita zde selhala.

• Je mi mála

• Dodací doba

Obchod jsem zvolil, protože mi slibovali dodání ve čtvrtek nebo v pátek. Zboží přišlo až v pondělí. Vzhledem k tomu že se jednalo o Námořnická trička na dovolenou , zboží přišlo pozdě.

• Farba nezodpoveda obrazku,tovar mi prisiel spinavy. Taska je uzka.

Objednavka nepredstavuje to co som si objednala.

Stale čekam na zaplacene zbożi

• XXL trička jsou krátká. Posílat zpět to nebudu, příliš složité, ale příště už nakoupím jinde!

• Popis neodpovídá skutečnosti

• I přes neprihlaseny odběr reklamních sdělení Vás e-shop přímo zaspamuje
    • Při prosbě o ohlášení mi přišel arogantní email - přiznání že e-shop nefunguje ale jejich chyba to není
    • Škoda zboží je v pořádku

Je velká škoda že pohrdá zákazníky. Měli by být vděčný, přeci jen zákazník je živý. A ne nastavit e-shop na absurdní obtěžování.

• del zboží mělo být odesláno druhý den po objednání do 15,30, bohužel nebylo odesláno.

Reakce obchodu www.online-textil.cz

objednávka Vám byla doručena 18.11. v čase předem stanoveném a dopravou, kterou jste si sama zvolila. Vaše hodnocení tedy bohužel není zcela korektní, nebo si nás pletete s jiným eshopem.

Zboží dorazilo ale bohužel jsem si objednala softshell bíle bundy ve výprodeji a dorazily dvě stříbrné a jedna bílá. Žádné upozornění nic a po telefonátu mi bylo řečeno ,že bohužel asi jiná šarže. Takže velké zklamání ,měly to být dárky pro rodinu. Radši ty bundy tady ani v kompletním seznamu nenapsali

• Sice vynikající výběr bílého textilu ale vše bylo ve větší velikosti než normálně u jiných prodejců takže kdxž má například dcera velikost 2xL,tak jsem vzal radši 3xL,ale oblečení bylo větší velikosti než nofmálně na 3xL,a to tak že já mám velikost 4xL,a bylo mi to taky veliké takže spíše jako 5xL!!!

Reakce obchodu www.online-textil.cz

na základě zpětné vazby od zákazníků tento poznatek nemáme. Každopádně u každého produktu je k dispozici rozměrová tabulka, dle které můžete určit vhodnou velikost.

Bohužiaľ, tričká sú nepoužitelné: (pouštějí barvu aj po vypraní- barví telo...). Celkově sa jedná o nekvalitné výrobky. Velké sklamanie, už tu nenakúpim.

• velký výběr zboží a přijatelné ceny
    • neuvěřitelně dlouhá doba dodání objednávky (zboží bylo skladem)

• Vaše firma inzeruje možnost zadání vlastního potisku. Při objednávce není jasné, kam máte napsat text potisku. Volala jsem vám tedy a bylo mi sděleno, že to mám napsat do poznámky k objednávce. Přitom jsem byla upozorněna, že je nutné objednat nejméně 15 kusů s potiskem. To jsem provedla a zaplatila a po týdnu jste mi zavolali, že mám dodat vlastní grafiku. Člověk, s kterým jsem mluvila, mi řekl, že na stránkách tato informace je a že je to tedy vlastně moje chyba. Nicméně musím se ohradit, že přece není možné, aby vás systém pustil až k zaplacení objednávky a teprve po týdnu se dovíte, že taková objednávka vlastně není možná. Proto nemohu vaši firmu doporučit a potřebné výrobky jsem už objednala jinde, kde bylo jednání velice férové.

Firma inzeruje možnost zadání vlastního potisku. Při objednávce není jasné, kam máte napsat text potisku. Volala jsem tam tedy a bylo mi sděleno, že to mám napsat do poznámky k objednávce. Přitom jsem byla upozorněna, že je nutné objednat nejméně 15 kusů s potiskem. To jsem provedla a zaplatila a po týdnu mi zavolali, že mám dodat vlastní grafiku. Člověk, s kterým jsem mluvila, mi řekl, že na stránkách tato informace je a že je to tedy vlastně moje chyba. Domnívám se, že přece není možné, aby vás systém pustil až k zaplacení objednávky a teprve po týdnu se dovíte, že taková objednávka vlastně není možná. Proto nemohu tuto firmu doporučit a potřebné výrobky jsem už objednala jinde, kde bylo jednání velice férové.

Zboží nebylo doručeno a bylo nám doporučeno si zavolat do depa....????
    raději si to objednáme jinde , kde nám to doručí bez potíží
    s pozdravem Müllerová

• U zboží je psáno 100% bavlna, takže asi nějaký jiný druh bavlny, protože tohle 100% bavlna opravdu není!!!!

• Když už jsem se po čase dovolal tak, mi pán na potisky slíbil kalkulaci na objednané trička, ale ta nedorazila
    • Nyní už se tam nedá dovolat. Zboží jsem se rozhodl nakoupit a potisknout jinde.

Jejich e-shop je vynikající a přehledný. To je také důvod proč jsem to zkusil. Ale k čemu je hezký e-shop když lidi nereagují a vaše objednávka stagnuje.

Nehodnotím kvalitu eshopu, ale kvalitu dodaného zboží. Mělo se jednat o premiovou kvalitu polotriček, ale to za mě vůbec neodpovídá. Černé tričko mělo na sobě zašedlá místa, asi od prachu ( nechápu, jak se tam dostaly, když trička jsou balená v sáčku), protože šly setřít, různě jsou vidět protlačená místa od knoflíků, jak to bylo složeno. Materiál je těžký, "tlustý", takto si prémiovou kvalitu nepředstavuji.