• rychlé vyřízení objednávky
    • zboží přišlo vadné - nefunkční pravé sluchátko
    • nutnost zaslání zboží zpět a čekání na vyřízení reklamace

Reakce obchodu Omko Digital

Mrzí nás, že jste obdržel vadný kus.

• Rychlost
    • Doručeno jiné zboží
    • Parabola poškrábaná
    • Nemožnost se dovolat do obchodu

Objednaný konvertor Technisat šedý 60dB zisk, přišel bílo-oranžový Polský 55dB, parabola Fuba odřená i když se platí zvlášť poplatek za balné. A když si někdo vybere barvu paraboly, chce i uvedenou barvu konvertoru. Voláno tři dny na různá čísla uvedené na stránkách (pevná i mobilní) nedovoláno, ani nikdo nezavolal zpět. Takto si kvalitní obchod nepředstavuji.

Wendy H O1 se nehlásí k mobilu Huawei y 6.

Zboží bylo pozdě expedováno a dopravce dodnes do 8,30 zboží nedodal,

Reakce obchodu Omko Digital

Dobrý den, převážná většina zboží je skladem a vše expedujeme většinou už v den objednání.
    Jen naprosto vyjímečně se zboží zdrží díky zpoždění našich dodavatelů.
    Pokud to byl váš případ, tak se omlouváme, navíc se zde projevil i víkend, kdy většina přepravních společností nejezdí.
    Kolektiv Omko Digital

Klamání spotřebitele nabídkou zboží,které nejsou schopni zajistit ! ! !

Reakce obchodu Omko Digital

Omlouváme se za mimořádný výpadek v zásobení naším dodavatelem.
    Kolektiv Omko Digital

• rychlá dodávka, dobře balená
    • při hledání digitálních stanic se mně na severní Moravě nepodařilo s prutovou anténou rádia nic najít; navigace pomocí otočných knoflíků atd.

Reakce obchodu Omko Digital

Dobrý den, zřejmě jste omylem stiskl tlačítko Nedoporučujeme.
    Zde hodnotíte obchod, ne špatný signál v místě příjmu.

www.omko.cz

Objednal jsem si u téhle firmy set top box a byl jsem spokojen jak s výrobkem, tak i s dodáním do Zásilkovny. Když jsem ale chtěl udělat další objednávku, zjistil jsem, že není jiná možnost doručení než Česká Pošta, přestože v informacích o dopravě jsou uvedeni i dopravci DPD, Toptrans a Zásilkovna. A moje zkušenosti se společností Česká Pošta jsou natolik frustující, že jsem se rozhodl u firmy Omko v budoucnu už nic neobjednávat. Pokud bych potřeboval podobné zboží, jako prodává firma Omko, raději zvolím takový obchod, kde si budu moci zvolit i jiné přepravce než Českou Poštu.

Reakce obchodu Omko Digital

Dobrý den, mrzí nás to, ale před Vánocemi jsme měli krátkodobý technický problém se zobrazením přepravců, které samozřejmě stále všechny využíváme, včetně Zásilkovny.
    Omlouváme se za nedopatření.
    Kolektiv Omko Digital.

Na stránkách měli, že zboží je skladem, napsali, že objednávku přijímají
    a za 2 nebo 3 dny ji stornovali. Kdyby to napsali ihned, není problém, ale spolehnul jsem se, že zboží dostanu. Postup hodnotím jako neseriosní.

Reakce obchodu Omko Digital

velice se omlouváme za tuto nepříjemnost, na začátku prosince jsme měli výpadek systému a stav skladu se nám neaktualizoval.

• Rychlé zaslání
    • Bez faktury
    • Slíbený dárek nedodán

Reakce obchodu Omko Digital

omlouváme se, ale nevíme o jaký mělo jít dárek. Žádnou akci s vámi objednaným rádiem jsme neměli.
    Fakturu běžně lepíme do obálek na zásilku. Pokud jste fakturu nenašel, můžeme vám ji zaslat emailem nebo poštou.
    Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné potíže.
    Kolektiv Omko Digital

• Nebyl český návod, ani informace, kde je možno jej stáhnout
    • Na dotaz - jak s českým návodem - firma ani neodpověděla.

Reakce obchodu Omko Digital

omlouváme se za vzniklé potíže, návod už je přidán v záložce podpora na kartě zboží a současně odeslán na váš email.
    Kolektiv Omko Digital

Žádná informace o objednávce ačkoliv je zaplacena

Obchod zaslal přijetí objednávky, dále neposlal ani číslo svého účtu, žádná zpětná komunikace, prostě
    “ mrtvý brouk” nebo vymřeli na cocid-19.

Reakce obchodu Omko Digital

objednal jste si zboží na objednávku, které musíme zadat do výroby a dodací doba může být delší. V poznámce jste uvedl, že chcete zásilku odeslat pouze kompletní. Po naskladnění vás budeme ihned informovat. Děkujeme za pochopení.
    Kolektiv Omko Digital

Nevím proč po mě chcete něco hodnotit, kdaž jste zatím nic nedoručili a na vašich stránkách je stav objednávky "?"

Reakce obchodu Omko Digital

Nevíme kde se stala chyba, velmi často zákazníkovi spadne naše odpověď k objednávce do jeho spamového koše a tím se zabrzdí celý proces.
    Žádost o hodnocení posílá Heureka na základě vytvořené objednávky.
    www.omko.cz

Dodaný výrobek byl nefunkční - odstoupení od smlouvy.
    Chování obchodu bylo v pořádku. Odstoupení potvrdil.

Reakce obchodu Omko Digital

Děkujeme za vaše hodnocení. Mrzí nás náhodný problém s výrobkem.
    www.omko.cz

Zboží, které mělo být skladem, skladem nebylo, dohodli jsme se tedy na zaslání zboží v jiné barvě. Dorazil ale jiný model zařízení.

Reakce obchodu Omko Digital

Omlouváme se za nedorozumění a děkujeme za vaše hodnocení.
    www.omko.cz

DODANÉ ZBOŽÍ JE NEKVALITNÍ - ROZBITÉ HNED PO PRVNÍM ŠÁHNUTÍ NA TLAČÍTKA - ŠROUBKY NEDRŽÍ V PLASTOVÝCH ZÁVITECH - NEKVALITNÍ ZPRACOVÁNÍ - RADĚJI JSEM SI OPRAVIL SÁM - NEŽ VYŘIZOVAT A ČEKAT ZAS NA REKLAMACI :-( CHCI ZBOŽÍ POUŽÍVAT - NE REKLAMOVAT.

Reakce obchodu Omko Digital

Problém se zbožím nás mrzí a omlouváme se za našeho dodavatele.
    Zjistíme kde je problém a pokusíme se vše dát do pořádku.
    www.omko.cz

Jedna z položek bez originálního balení a evidentně již "vyzkoušená".
    Zboží celkově špatně zabaleno k transportu.

www.omko.cz

Dovolat do obchodu se nedá, na maily nikdo nereaguje. Katastrofa!!!!!!

Reakce obchodu Omko Digital

Dobrý den, omlouváme se, ale jak jistě víte, kvůli koronaviru je prodejna na ulici Staňkova uzavřena.
    Prodejna Kaštanova má omezený provoz a slouží jen jako výdejní místo objednávek přes internet.

Dodání výobku je přliš dlouhé, když jde o dodání mimo sezonu.

Děkujeme za vaše hodnocení.
    Kolektiv Omko Digital a.s.
    www.omko.cz

Nedoporučuji z důvodu, že jsem měl na satelitní příjímač k obchodu dotaz, ještě před jeho zakoupením, na který mi nebylo odpovězeno, i když jsem na odpověď čekal tři dny. Na odpověď jsem nečekal a satelitní přijímač jsme dne 19.02.2020 koupil. Zjistil jsem, že přijímač je pouze pro satelitní příjem a já jsem chtěl combo, pro příjem signálu, jak ze satelitu, tak i z pozemního vysílání (na toto byl můj dotaz). Navíc se mi od jeho koupě, už 3x přijímač zasekl, musel jsem ho restartovat tak, že jsem napájení vytáhl ze zásuvky. Výrobek budu muset reklamovat.

Reakce obchodu Omko Digital

Dobrý den, váš přístroj je zařazen do kategorie Satelitní přijímače a o DVB-T2, ani označení kombo není v popisu ani slovo. Stačilo si přečíst jen uvedený text popisu.
    Přístroj můžete samozřejmě reklamovat.