- Trika nebyla zabalená v igelitu a jen tak volné vložena do přepravniho obalu kdyby se obal protrhl zřejmě by došlo i k poškození zásilky
Zaplatil jsem předem, ale objednávka se už týden zpracovává a nikde nic.
Zboží sice dorazilo ale půlka věcí chyběla . Na Reklamaci zatím žádná odezva.
Objednávka provedena 23.7. Včera dotaz na Call centrum, prý byla se mnou komunikace ohledně upřesnění objednávky -což není pravda. Zboží by mělo být dnes zasláno-upozornění od kuryra zatim zadné.
- Zboží nedorazilo
- Prodejce nemá potřebu oznámit, že došlo k nějakému problému?
Na tohle nejsem zvyklá. V dnešní době, kdy objednávku zboží skladem vybaví e-shop do druhého dne, je 14 dní bez jakékoliv zprávy o zpoždění nad mé chápání. Obchod nedoporučuji
Objednáno 24.3.2024 a prý vše skladem
už asi nikdy neobjednam -
- Objednala jsem si víc věcí z katalogu !!!! ale nepřišly. Proč jsou v katalogu ?????
- Hrozně dlouhá čekací doba, přitom je zboží skladem
- Absolutně žádná komunikace ze strany obchodu
Ještě ze jsem dala zboží na dobírku, podle mě bych se ani nedočkala peněz zpět.
Fakt hroznej obchod -
- Zboží nedorazilo tak co mám hodnotít
- rychlost doručení zboží
před objednáním jsem ověřovala barvu, nakonec dorazila jiná, než bylo potvrzeno
Píši , že mají skladem , tak si zboží objednáte , i po telefonické komunikaci Vám slíbí , že do týdne to máte , ale bohužel nemáte , měli by upozorňovat , že na zboží budete čekat 8-10 dní.
- Velikost zaslaného zboží se vůbec neschoduje s udanou velikostí. Firma používá nějakou svou podivnou velikostní tabulku.
Určitě obchod nedoporučuji!
zboží údajně skladem, nakonec po 2 nebo 3 dnech, že zase není, takže celé nanic...
Jejich sklad neodpovídá internetové nabídce.
- dobrý výběr, dobré ceny, komunikace, ale složitější. Delší, ale úspěšná reklamace
- delší dodací lhůta , doručeno jiné zboží, delší doba při vrácení poštovného
- Obchod nabízí zboží, které nemá skladem.
- Špatná komunikace obchodu.
Dne 10.10.2023 jsem objednal pracovní obuv, objednávka byla automaticky potvrzena. Dne 12.10. mi z obchodu napsali, že obuv nemají a mít ani nemohou. Podle mých informací výrobce už před časem zastavil výrobu této obuvi.
Objednávka tedy byla po dohodě zrušena a peníze vráceny.
Dnes, tedy 17.10. ale obchod stále na svých stránkách uvádí, že má 10 kusů této obuvi a nadále lze u nich objednat obuv, kterou nemají a která se již nevyrábí.
V žádném případě nelze doporučit nákup u obchodnisa.cz. -
objednávka je stále po 6 dnech ve stavu potvrzení
- Dlouhá doba dodání a hrozná komunikace!
Potřeboval jsem objednávku co nejrychleji, i jsem jim kvůli tomu volal a dohodli jsme se, že z objednávky odstraní jednu položku, na kterou by se muselo čekat. Nakonec mi to stejně doručili asi po 11 dnech, když už jsem to nepotřeboval. Zboží nevalné kvality.
Zboží objednáno před více jak týdnem a nic.
- Relativně velký výběr různorodého kvalitního zboží
- Téměř nulová komunikace
- Špatně zabalená zásilka.
Barevné papíry, které nebyly v pevném obalu, byly jen volně položeny v krabici, takže se pomačkaly. Na moji opakovanou reklamaci obchod nereagoval.
Je to škoda, protože nabídka je poměrně bohatá a nakupovala jsem zde opakovaně.