• Objednávku jsem zrušil, protože po přijetí objednávky mi bylo sděleno, že výšivka nebude, bude potisk, a dále, že přesto že v obchodních podmínkách má tento obchod platbu předem při objednávce nad dva tisíce bez DPH po mě chtěl tuto platbu předem i když byla moje objednávka zhruba v ceně 600,- Kč.

Za mě nedůvěryhodný obchod, protože si mění obchodní podmínky až po přijetí objednávky.

Reakce obchodu ObchodNisa

děkujeme za Váš názor. Každopádně textil opatřený výšivkou či potiskem na přání zákazníka se hradí vždy předem jelikož se jedná o zakázkovou výrobu.

V obchodních podmínkách neuvádíme nic o opaku.

Obchod Nisa s.r.o.

• Prodávají zboží, které ani nemají skladem a následně se vymlouvají, na chybu u dodavatele
    • Zboží doručeno až po deseti dnech od objednání
    • Zboží vůbec neodpovídá parametrům z objednávky! Jiná barva, jiná velikost...
    • Na infolince ani neví co vlastně prodávají
    • Arogantní jednání při reklamaci

Neschopnost, ignoranství, jeden velký bordel!
    Obchodů s takovýmto sortimentem je spousta. Dejte si tu práci a raději vyhledejte jiný.
    Tento rozhodně NEDOPORUČUJI!!!

Reakce obchodu ObchodNisa

mrzí nás Vaše rozhořčení.
    Nicméně objednávku jste uskutečnil v pátek 24.2. odpoledne. Dne 1.3. v 8 hodin ráno jste byl emailem informován o odeslání Vaší objednávky ve dnech 2.-3.3., což se stalo a dne 3.3.2023 Vám byla objednávka odeslána.

Pokud nejste spokojen s velikostí či barvou máte zákonné právo zboží vrátit či vyměnit za jiné. Což jste zatím neučinil.
    Z výše uvedených důvodů považujeme tuto Vaší recenzi za klamavou a neoprávněnou.

Obchod Nisa s.r.o.

Obchod v žádném případě nedoporučuji, komunikace obchodu je nulová, jednání šílené. Objednala jsem dětem sandály do školky, po týdnu ani zpráva o stavu objednávky. Telefony mají na stránkách uvedené jen aby se neřeklo, nedovolate se ani na infolinku, ani na uvedené mobilní telefony. Na můj email, v jakém stavu je objednávka přišla odpověď, že objednané zboží nemají a zda chci náhradu. Zvolila jsem náhradu a opět nic... Znovu jsem volala ( fakt zbytečné), psala email, co je s mojí objednávkou...odpověď " dodavatel poslal špatnou velikost, zasíláme" . Dnes přišlo zboží, jedny botky ok, druhé ( ty náhradni barvy) úplně jiný materiál. Na telefon, abych vyřešila výměnu opět nikdo nereaguje. Díky tomu posílám oboje boty zpět, s tímto eshopem nechci už řešit nic.

Na stránkách mají uvedeno zboží skladem, ale ve skutečnosti zboží nemají

Nikdo nekomunikuje a žádné zboží mi dosud nebylo doručeno. Ani zpráva o stavu, prostě žádná komunikace.

• Nikdo nebere telefony, zboží ani po týdnu nedorazilo.

Reakce obchodu ObchodNisa

vzhledem ke státnímu svátku a plánované inventuře se expedice objednávky zdržela. Nicméně dnes 23/11 byla objednávka expedována.

Věříme, že v této nelehké době každý z nás nalezne porozumění i pro takovéto situace.

S přáním hezkého dne
    Obchod NIsa s.r.o.

• Dlouha dodaci lhuta

• široký výběr

V eshopu u všech objednaných položek uvedeno "skladem" ale po týdnu stále čekám na dodání zboží do obchodu a jeho následné odeslání ......

• Potřebuji větší číslu 64 bez odpovědi
    • Potřebuji větší číslu 64 nic se neděje

• Asi žádná
    • Pomalý

Zboží objednáno 21.9. Tentýž den uhrazeno okamžitým převodem.... Po týdnu kdy se nedělo vůbec, ale vůbec nic jsem se rozhodl obchod kontaktovat. V pracovní dny, v pracovní dobu na uvedených telefonních číslech. Celkem cca. deset pokusů na každé číslo a to v průběhu celého dne a výsledek byl že jedno číslo neexistuje a druhé nikdo nezvedal. Až po dotazu po emailu se ledy pohly. Zboží odesláno, nicméně nevyzvednuto z důvodu zaslání na úplně jiné výdejní místo než je v objednávce. Před půl rokem bylo vše v naprostém pořádku, teď jedna velká katastrofa. Takže díky vážený obchode, ale příště raději jinde......

Barvy na produktech - trika - neodpovídaly objednávce a vyobrazení v nabídce .Prodejce nereaguje na reklamace.

• Ušetříte za provedenou dodávku zboží
    • Když si objednáte zboží společnost vám ji nepošle, miluje svoje zboží

Obchod ve kterém ušetříte

• Znoží neměli skladem jak bylo uvedeno,14 dní na doručení. Dorazil jiný druh bot.

Na internete majú veľký výber tričiek ktoré vlastne nemajú v obchode

Objednávka včetně platby proběhla 01.08.2022, žádná odezva, chápu, že je doba dovolených nebo moc zákazníků, ale slušnost je slušnost, komunikace obchodu nulová, všechny další body dotazníku 0

• Nulova komunikace ze strany obchodu

• obuv prezentující jako zdravotní obuv je šmejd

Kupovány korkáče, přeska byla umístěna v jiné výši na pravé a v jiné výši na levé noze, nedalo se v tom chodit

• zboží jsem objednala a zaplatila před 6 dny a nedorazilo :-o

Do dnešního dne (11.7.2022) jsem neobdržel ani potvrzení objednávky ani zboží. Na můj mail z 7.7.2022 dosud nikdo nereagoval.