• Žádné
    • Není kontrola úplnosti dodávky. Navíc v 3 kg balení chybělo cca 0,5 kg přípravku. Nedodaná láhev doručovaná později byla nedostatečně zabalená a tekla.

Zkuste jiného dodavatele. Přípravky jsou drahé a lze je koupit podstatně levněji se stejným účinkem.

Reakce obchodu Jezírka Vodnář

chybou brigádníka vám opravdu byla v separé dodávce zaslán nedodaný produkt, za tento problém se velmi omlouváme. E-mailová zpráva od vás nevypovídá o jakémkoli poškození zásilky. Pokud k němu došlo máte samozřejmě právo zboží nepřevzít popř. při převzetí balík nafotit, tak abychom mohli řešit škody u přepravce a vám zboží nahradit. U 3kg balení používáme samosmršťovací folii z bezpečnostních důvodů spojených s křehkostí obalu, aby nedošlo k jeho poškození a ztrátě obsahu.

R.Volný

• Zboží, které obvykle není. Paní komunikovala na požadavek na informaci aktivně a dobře.
    • Zboží v obchodě nebylo - byť status byl "skladem". Co se týká pozdního dodání, obchod vůbec nekomunikuje.

Je to 50:50. Sortiment a odbornost zřejmě dobrá, co se týká zákaznické spokojenosti - 0.

Reakce obchodu Jezírka Vodnář

Děkujeme za vaši reakci. 99% sortimentu Vodnář držíme trvale skladem. Informace o dostupnosti zboží jsou denně aktualizovány. Bohužel se stávají situace, kdy více zákazníků v jednu chvíli objedná zboží a skladová zásoba stále hlásí dostupnost. Při vzniku podobné situace jsou naši zákazníci e-mailem i telefonicky o skutečnosti informováni a je sdělen termín naskladnění sortimentu.
    Pevně věříme, že i přes tuto skutečnost, která se přihodila vám sortiment produktů Vodnář nezavrhnete a zůstanete našim zákazníkem.

R. Volný

• Jen zklamání, výhoda žádná
    • Zboží dosud nedorazilo,objednáno bylo před 11 dny, na můj dotaz, kdy bude objednávka vyřízena jsem odpověď žádnou nedostala.

Jednalo se o první nákup a zatím jsem se dočkala jen zklamání.Komunikace veškerá žádná, není důvod, proč doporučit tento obchod.S takovým přístupem jsem se dosud nesetkala.

Reakce obchodu Jezírka Vodnář

následující den po vaší objednávce, jsme vás mailem informovali, že vzhledem k velkému zájmu o produkty Vodnář, musel výrobce přistoupit k rozšířené výrobě a bohužel nastala situace, kdy některé produkty nebyly krátkodobě skladem. Z tohoto důvodů jsme vás žádali o trpělivost s termínem dodávky zboží. Bohužel jsme na tuto zprávu nedostali žádnou reakci. Za vzniklý problém se omlouváme, dnes již je všechno zboží standardně skladem a všechny objednávky vykrýváme nejpozději do 48 hodin od objednání.

R. Volný