Vše v naprostém pořádku
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
děkujeme mnohokrát za vaši reakci na heureka.cz a jsme opravdu rádi, že jste s našimi službami i výrobky Vodnář spokojeni. -
- Termín expedice - vím, že zboží přijde, ale bylo by dobré alespoň druhý den po objednání napsat přibližný termín expedice, nebo doručení. Děkuji
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
děkujeme za vaše hodnocení. Technicky je možné posílat alerty se stavem objednávek jak po mailu tak SMS ve třech stavech při realizaci objednávky. Potvrzení přijetí - potvrzení zpracování a tím předání přepravci - od předání již zákazníka o stavu a přepravě informuje přepravce (tedy i se zasláním kódu pro kontrolu stavy přepravy). My získáváme následně informaci o doručení, úhradě a v případě problému o škodě. Bohužel stav přepokládaného termínu doručení není ze strany přepravců dodáván zpětně do našeho systému a tak jej nemůžeme zákazníkovi předávat naší cestou.
Díky za pochopení a pěkné léto
Tým Vodnář -
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
- osobní přístup a poradenství na konkrétní potřebu vody
- rychle doruceni
Velmi dobré zkušenosti.
- Rychlost dodávky
- Přehledný web
Doporučuji
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
- Chemie pro aktivní rybník nefunguje. Tahají z lidí akorát peníze.
Dobrý den do Pískové Lhoty,
objednal jste si u nás produkt Na řasy Kontakt pro zahradní jezírka. Produkt je na trhu více než 5 let a nezaznamenáváme na něj negativní recenze ba naopak. Slouží k vynesení nečistot a řas ze dna jezírka na hladinu s mechanickému vyčištění a v tomto ohledu působí na 100% a je to jeden z nejprodávanějších produktů značky. Pokud by tomu tak nebylo, neměl by desítky pozitivních reakcí zde na heuréce.
tým Vodnář -
- spolehlivost
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
Mohu jen doporučit, rychle vyřízené objednávky.
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
+ Ochota a rychlost vyřízení objednávky.
- špatná přehlednost webových stránek a zejména zmatečné funkce objednávkyReakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
Rychle a spolehlivě
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
Nevýhoda že 2X došlo zboží které vykazovalo únik kapaliny.
- rychlost ,spokojenost
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
4 roky používáme kyslíkovou chemii z této firmy a jsme velice spokojeni.
Bazén je stále čistý.Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
- rychlost, spolehlivost
Bezproblémové vyřízení objednávky.
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
rychlý eshop, zboží dobře zabaleno
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
- Velmi přehledné stránky, příznivé ceny a hlavně kvalitní zboží
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
Začátek byl krásný, zboží je na skladě a bude odesláno následující den ráno, ale tím to vše začalo. Druhý den asi okolo 2 odpoledne mi přišel email s tím, že zboží již není a jestli mohou poslat náhradu. tak jsem napsala že ano. Čekala jsem další dva dny a zboží nikde, asi na mě zapomněli. Další den jsem si zavolala přímo do firmy a tam mi řekli, že mi ještě nic neposlali, čekala jsem dva týdny. A ještě mi změnili dopravce z DPP na českou poštu. Jsem velmi nespokojena
Reakce obchodu Bazénová chemie Vodnář
omlouváme se za vzniklé komplikace. Bohužel došlo k technickým problémům ve výrobě a některé typy zboží byly krátkodobě opravdu nedostupné, ikdyž systém jejich skladovost vykazoval. Problém se v jednu chvíli dotknul cca. deseti objednávek, které jsme se snažili řešit osobními telefonáty popř. mailem. Ve vašem případě navíc bohužel došlo ke změně dodací adresy v době, kdy už byla původní objednávka vyskladněna. Za vzniklý problém se velmi omlouváme.
Za tým Vodnáře
R. Volný