- velmi dobré
velmi milá a ochotná slečna. Poradila mi rychle a erudovaně.
Reakce obchodu O2.cz
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Zpětná vazba je pro nás důležité a máte-li nějaký konkrétní podnět ke zlepšení, abychom příště dostali plný počet hvězd, jsme vám k dispozici přes email [email protected]. Domča, O2 Guru
Dobrá a vstřícná obsluha.
Reakce obchodu O2.cz
Dobrý den, těší nás vaše spokojenost a děkujeme za vaše hodnocení. Domča, O2 Guru
- Jednoduché vysvětlení požadavku a jeho okamžitá realizace
Jistá odlehlost prodejny
Reakce obchodu O2.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. :)
- Jsem spokojen
Kuba, O2 Guru -
Skvělý personál na prodejně v OC Futurum Ostrava.
Reakce obchodu O2.cz
moc děkujeme za zpětnou vazbu, Vaše spokojenost nás těší.
Hanka, O2 Guru -
Vstřícný přístup bez měření času za jakou dobu budu odbaven svým konkrétním požadavkem.
- Široká nabídka, možnost objednání s dopravou zdarma
- Často delší čekání ve frontě
Ochotný personál, rychlý, profesionální.
- Rychle vyrizeno
- možnost vyzvednout si zboží v prodejně
Objednáno, druhý den vyzvednuto. Není co dodat :)
Rychlé doručení, dobrá kvalita
Hezký den Olgo,
děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na další objednávku.
Vašek, O2 Guru -
- dobrá
Radek, O2 Guru -
- s prodejcem jsem byl velmi spokojen. Věnoval se mi i když bylo 20 min před zavírací dobou
Tomáš, O2 Guru -
Vstřícný a milý prodavač,který mi vše vysvětlil a pomohl se zprovozněním.
Reakce obchodu O2.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, Vaše spokojenost nás velice těší. :)
Vše ok
- Rozmanitost
- Spolehlivost
- Vyhody
- Zatim nevim
Tomáš, O2 Guru -
- Výhoda a ochota ve všem
Reakce obchodu O2.cz
děkujeme za hodnocení a budeme rádi, když se na nás v případě potřeby znovu obrátíte. :)
- Přímé jednání a domluva
- Osobní odběr
Reakce obchodu O2.cz
děkujeme Vám za Vaše hodnocení. :)
- blízko bydliště
- V Olympii Brno je nekvalifikovaný personál s ničím vám neporadí a jen se vymlouvá jak to nejde.
Telefon byl druhý den vrácen na základě špatných informací od operátora ,nezjistil si co platí za akci a tvrdil mi co už nebylo platné tak proto jsem telefon vrátil ,byl jen rozbalen a zkontrolována barva a pak zpět zabalen zpět do krabičky a druhý den jsem jej chtěl vrátit ve 14 denní zákonné lhůtě a bylo mi sděleno od slečny co tam pracuje jméno si už nepamatuju a jejího kolegy jméno taky už nevím že vžádném případě nemám nárok na vrácení a pořád mi jej strkali zpět a tak jsem se ptal jak to budeme spolu řešit řekla znovu že nemám nárok na vrácení a pak mi slečna slíbila že dá podnět k reklamaci mého požadavku a že mi zavolá to už samozřejmě neudělala proto varuji a to hodně před touto prodejnou a tímhle personálem,za dva dny jsem volal opět na operátora a znovu mi řekl že mám na vše jak jsem popsal nárok a že mám jet na pobočku do Futurum Brno tam se mě ujal sám vedoucí prodejny a já nevěřil svým očím a uším ,úplně jiný přístup a chování a profesionalita ,s ním jsme se na všem domluvily on potvrdil moje nároky vše jsme během chvilky vyřídily a já jel domů a tímto mu děkuju za vstřícnost a ochotu panu vedoucímu z Futura Brno tam doporučuji zajet a komunikovat s němi jinak s O2 jsem nikdy problém neměl.
Reakce obchodu O2.cz
mrzí nás situace, kterou popisujete. Standardně však není možné zařízení zakoupené v kamenné prodejně vrátit v rámci 14 dnů. Toto je možné při zakoupení zboží pomocí prostředků na dálku. Jsme však rádi, že vám kolegové v prodejně vyšli vstříc.
Lucka, O2 Guru