Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

Nákup v tomto obchodě proběhl rychle a bez problémů. Zboží zatím neodzkoušeno, s případnou reklamací zkušenosti nemám, protože to byl první nákup v tomto obchodě

• dobre ceny, vyborna komunikace, vstricny pristup

vrele doporucuji

• Rychlé vyřízení /v neděli!/
    • Dodání druhý den

Perfektní popis zboží

• 100 %

• Vynikající obchod,nízké ceny,dobrá komunikace, ochota a vstřícnost, kvalita a rychlost dodání zboží.
    • Nic

Kvalitní výběr zboží za nízké ceny,pokud zboží není skladem okamžitě sežene jinde.Velká ochota a vstřícnost k zákazníkovi. Doporučuji tento obchod všem.

• 100 %

• Hledaný produkt byl zde dostupný.
    • A po nedodání zboží výrobcem, ochota majitele nalézt produkt jinde a ještě týž den odeslat.
    • Výrobce nedodal zboží včas.

Maximální spokojenost.

• 100 %

• Ochota, rychlé jednání, vše proběhlo OK.

Spolehlivé, doporučuji.

• 100 %

• Vřelý vztah k zákazníkovi, dokonce i poradí s výběrem.
    • Nízká cena
    • Dostupnost skladem

Vše v pořádku. Doporučuji.

• Rychlost dodání.
    • Ochota.
    • Nízká cena.

Oceňuji především lidský přístup a rychlost zodpovězení na mé dotazy. Zboží dorazilo v pořádku hned další den od objednání. Doporučuji!!!!

• 50 %

Lžou u Microsoft Lumia 950 XL Dual....dnes je 13.10. a prý, že dodají do týdne. Tak to je dost blbost jen past na hlupáky. Jediné co je trochu omlouvá, že to mají i hromady ostatní e-shopů...hlavně těch co nemají "Ověřeno zákazníky".

Reakce obchodu nncomp.cz

Dobrý den, mrzí nás Vaše reakce, bohužel došlo k chybě na straně poskytovatele XML souboru, který uvedl špatnou dostupnost a následně se to projevilo i na heuréce. Dokonce jsme byli i kontaktování z Heuréky o sjednání nápravy, kterou jsem předal hned na řešení správci XML importních souborů. Mrzí nás Vaše negativní recenze, bez toho aniž by jste vyzkoušel naše služby. Věřím, že příště vše bude v pořádku. S pozdravem Michal Štěrba, majitel.

• Doporucuji!!!

Spokojenost. Ochota.!!!!!

• Zboží bylo za nejlepší cenu v okolí a dopraveno ještě v den objednání
    • Webová stránka je velice špatná, působí az podvodným dojmem, kdy si říkáte, zda zboží vubec dorazí.

Reakce obchodu nncomp.cz

Děkujeme za reakci a přínosnou informaci ohledně webu. Zapracujeme na tom!

Spokojenost, bez problémů a doporučuji.

• Rychlé jednání a dodání
    • Ochota a vstřícnost
    • Spolehlivost
    • Komunikace
    • Nic

Potřeboval jsem pomoct s výběrem a v ničem nebyl problém, všem mohu doporučit

• 100 %

• Vstřícný a rychlý obchod. Mohu jen doporučit. Co se týče výrobku, zatím pracuje jak má a snad i bude.
    • nic

Shrnutí vyplývá z "pro" a "proti"

• Rychlé jednání.
    • Rychlé dodání zboží

Zboží měli skladem.
    Blízko bydliště.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Rychlé jednání
    • Nižší cena zboží
    • Zatím nic

Rychlý nakup z dobrá informovanost.