- Rychlý dodej kvalitního zboží, příjemná komunikace, rychlý dovoz.
- Několikrát jsem si zakoupila v tomto obchodě a vždy maximální spokojenost. Prostě 100%.
- Doporučuji, vše ok.
Bezproblémové a snadné objednání a rychlé dodání EET pokladny.
Nejlepší ceny . Osobní odběr.
- nevím
doporučil bych obchod pro vstřícnost majitele
- výborná cena EET pokladny
- odpověděli na mé dotazy ohledně funkcí pokladny
výborná cena
rychlé dodání
doporučuji -
- - komunikace obchodu obratem a na úrovni
- - individuální přístup k zákazníkovi
- - super ceny
- - nic
doporučuji ve všech ohledech
- žádné
- špatná komunikace-zboží obchod neměl, ale co bylo podstatné ani mě o tom neinformoval. Zjistil jsem to sám při dotazu jak vypadá objednávka až tehdy bylo sděleno, že zboží bude možná až v měsíci 11/16
Pokud obchod špatně komunikuje dochází ke komplikacím - objednáváte něco co vidíte v nabídce jako skladem a ne něco co bude možná za měsíc
Reakce obchodu nncomp.cz
Pane Fanfule, zboží, které jste objednal skladem 100% nebylo, jelikož je vyprodáno už přes 14 dní minimálně, tak nám tady nemystifikujte zákazníky, že nekomunikujeme. V telefonu jste se choval arogantně a tato recenze (čekal jsem, kdy se od Vás objeví) mě jen utvrdila o Vašem chování, úrovni, byť jsem mohl být sebe vstřícnější, tak stejně by jste nebyl nikdy spokojen. Nicméně i tak děkujeme za Vaší reakci!
- Beze vsech starosti
- Zadne
Prvni nakup a jsem spokojen
- nevídaná ochota podpory
- rychlost doručení
- široký výběr zboží
- nízké ceny
První nákup byla spokojenost ve všech ohledech. Velice doporučuji, ostatní eshopy by si zde měli vzít příklad.
- Komunikace
- Zadne
- Veskere
Nikdy.nic.
Reakce obchodu nncomp.cz
děkujeme za hodnocení pane Strande, v telefonu jste byl milejší, bohužel došlo k chybě v rámci mailové komunikace, za kterou jsem se Vám omlouval. Třeba příště! :)
- Dobrá cena. Rychlost.
- rychlost