- Spolehlivost
S výše uvedeným obchodem jsem nadmíru spokojena.
rychlost a cena
Vše OK.
Dobrá
Spokojnost, doručeni rychle.
- Rychlé jednání
- Rozumná cena
- Rychlé dodání zboží v nepoškozeném stavu.
- Mám žádné výhrady
- Veľmi milý rozhovor s predavajúcim,, ďakujem
- Kvalitní zboží
- Precizní provedení
Spokojenost se zbožím, cenou a komunikací obchodu,
- Nástavec nepasuje na stroj, i když prodejce uvádí, že je s daným typem kompatibilní
Reakce obchodu Nippon CEC s.r.o
Vážená zákaznice, Vaše nespokojenost nás mrzí. Nemáme od Vás žádnou informaci, vyjma této recenze, že by s objednávkou bylo něco v nepořádku. Napište nám prosím e-mail nebo využijte kontaktní formulář, případně formulář reklamační - k nalezení na našich stránkách a v expedičním e-mailu, abychom to mohli prověřit.
- seriózní jednání
vše proběhlo jak má, zboží dobře zabaleno
- Rychlost, dobrá komunikace
S obchodem NipponCEC jsem velice spokojená a budu i nadále nakupovat produkty zde....
Maximální spokojenost s nákupem, sehnala jsem náhradní díl k vysavači za lidovou cenu. Doporučuji.
Ok
Zboží objednáno v neděli, v úterý na výdejním místě. Kvalitně zabaleno a zboží bylo v pořádku. Objednávala jsem náhradní díly k vysavači (hadici a nástavec) a na e-shopu jsem si našla potřebné díly a díky skvělému popisu zboží, jsem neměla strach, že objednávám špatně. Ceny nejvýhodnější, oproti jiným obchodům.
Jsem maximálně spokojená. -
Jsem spokojený. Sobotní objednávka byla připravena k vyzvednutí v úterý. Ano, konkurence to umí rychleji, ale neměla to co potřebuji koupit, a pár dní není problém. Výdejní místo je relativně blízko centru města, a funguje bez problému.