• Spolehlivost

S výše uvedeným obchodem jsem nadmíru spokojena.

rychlost a cena

Vše OK.

Dobrá

Spokojnost, doručeni rychle.

• Rychlé jednání
    • Rozumná cena

• Rychlé dodání zboží v nepoškozeném stavu.

• Mám žádné výhrady

• Veľmi milý rozhovor s predavajúcim,, ďakujem

• Kvalitní zboží
    • Precizní provedení

Spokojenost se zbožím, cenou a komunikací obchodu,

• Nástavec nepasuje na stroj, i když prodejce uvádí, že je s daným typem kompatibilní

Reakce obchodu Nippon CEC s.r.o

Vážená zákaznice, Vaše nespokojenost nás mrzí. Nemáme od Vás žádnou informaci, vyjma této recenze, že by s objednávkou bylo něco v nepořádku. Napište nám prosím e-mail nebo využijte kontaktní formulář, případně formulář reklamační - k nalezení na našich stránkách a v expedičním e-mailu, abychom to mohli prověřit.

• seriózní jednání

vše proběhlo jak má, zboží dobře zabaleno

• Rychlost, dobrá komunikace

S obchodem NipponCEC jsem velice spokojená a budu i nadále nakupovat produkty zde....

Maximální spokojenost s nákupem, sehnala jsem náhradní díl k vysavači za lidovou cenu. Doporučuji.

Ok

Zboží objednáno v neděli, v úterý na výdejním místě. Kvalitně zabaleno a zboží bylo v pořádku. Objednávala jsem náhradní díly k vysavači (hadici a nástavec) a na e-shopu jsem si našla potřebné díly a díky skvělému popisu zboží, jsem neměla strach, že objednávám špatně. Ceny nejvýhodnější, oproti jiným obchodům.
    Jsem maximálně spokojená.

Jsem spokojený. Sobotní objednávka byla připravena k vyzvednutí v úterý. Ano, konkurence to umí rychleji, ale neměla to co potřebuji koupit, a pár dní není problém. Výdejní místo je relativně blízko centru města, a funguje bez problému.