- super paní prodavačka. vše vysvětlí, moc super. to se dnes nevidí :)
Bezproblémový nákup, rychlé dodání. Co bylo označeno skladem bylo obratem dodáno. Ocenil bych možnost platby kartou.
Děkuji, vše proběhlo na jedničku :-)
Gruber -
- Rychlé jednání při dodávce
spokojenost rychlost
S paní Molíkovou jsem po odeslání objednávky ještě řešila jiné příslušenství. Domluva s ní byla skvělá, byla ochotná a trpělivá. Takže mohu jen doporučit.
- dobrá domluva při reklamaci a výměně zboží za jiné
- velice ochotný personál, nabídl možnosti jak rychleji dodat za výhodnější cenu. Skutečně oceňuji a doporučuji.
vřele doporučuji - jednoznačně výhodou byla rychlá reakce na náš požadavek a jak jsem již psala rychlejší dodání za výhodnější cenu.
- přišel jen e-mail o přijetí objednávky; a pak za dva dny bez jakéhokoli avíza mi volá dopravce, že je za dveřmi, když jsem byl v práci; myslím, že mohli dát vědět i z obchodu, že zboží předali dopravci a ten mohl avizovat předem termín dodání....
jinak celková spokojenost
Děkujeme.
mimořádná ochota, celková spokojenost
Děkujeme Vám za nákup.
- zboží jsem dostal raději dvakrát
Děkujeme
- Dobře poradí s výběrem i nákupem, zodpoví veškeré dotazy.
- Čertovsky vysokou cenu dopravy
Doporučuji všem
- Rychlost, pohodlí.
- Nevidím žádné.
Výhodné řešení.
- přehlednost
- nevěděl jsem kdy zboží dojde. Došlo velmi rychle, ale obchody dávají vědět, že došlo k odeslání a kdy zboží dorazí.
Netýká se to obchodu, ale jsem s výrobkem na rozpacích. čistič podlahových ploch přestal fungovat po 10 minutách provozu. Oproti karcheru silná tlaková hadice a tím pádem těžká. Motor wapky byl opravdu tichý oproti jiným co jsem slyšel a viděl. Veliký nedostatek - byl jsem při použití čističe podlahových ploch opravdu hodně mokrý a špinavý. To u jiných co jsem měl neznám. Důvod?...Krátká, ale opravdu krátka pistole s nástavcem, takže při práci se nadzvedával čistič podlahových ploch a voda stříkala na boty do výšky cca 30 cm.Aby nestříkla musel jsem být ohnutý, ale to se nedá pohlídat a nyvíc z toho bolí záda. Musel jsem vzít poté rotační trysku a ta fungovala velice dobře.
Doporucuji
děkujem
- kvalita/cena - OK
- nemá
doporučuji...
- special. na výrobky Nilfisk
- neumožňuje platbu kartou-podmínka hotovostní platby při dodání
- síť prodejen v oblasti Moravy pro osobní odběr
- nemá síť úloženek pro možnost osobního odběru
po dořešení distribuce zboží budu spokojen
- Dobra komunikace a rychle vyreseni reklamace vyrobku poskozeneho dopravcem.
Po objednání zboží 21.2. mi přišel automatický potvrzovací email. A pak komunikace zamrzla ,až do 24.2. . To mi volal dopravce že za 5 min. stojí u dveří. Je škoda ,že obchod nedává informace o tom ,že zboží odesílá atd.