• věechny parametry výhody

• Rychlost
    • Perfektní zboží

Nakupovala jsem poprvé a rozhodně ne tedy naposled.Naprosto perfektní nabídka.Jeden den objednáno a druhý den u mě.Vše na velikou 1 s ⭐️

Uvádíte,že máme poslat číslo účtu na odměnu 500Kč. Manžel nemá účet a já také. V dbešní době kdy pořád nevíme kdy nás okradou. Tak nemáme žádný účet. Splninli jsem Vaše podmínky objednáno zboží zaplaceno. Dostali jsme batoh a bnyníé čekáme, že nám pošlete uvedné peníze. Jsme starší lidi. Jinak již od Vás nic nebudeme objednávat. Děkuji Svoboda

Vážený zákazníku,
    pro získaní bonusu je potřeba napsat do poznámky , že žádáte bonus a číslo účtu , kde bude částka zaslána dle našich obchodních podmínek.
    Do poznámky nebylo z vaší stany nic napsáno, tím pádem jste nesplnili podmínky zasláni bonusu, navíc ani nevíme kde bychom vám peníze měli zaslat, když nemáte v dnešní době žádný účet ?
    Kontaktovali jsme se navzájem emailem a požádali jsme vás o informaci , jak vám tedy máme zaslat peníze... ?Doposud nám nebylo sděleno jak vám předat bonus..?

• Výběr velikostí
    • Obrázek zboží neodpovídá realitě
    • Poznámku v objednávce ignorují úplně

Objednal jsem si moto kalhoty s potiskem na kapsách. Ke kalhotům černý opasek. Kalhoty jsou bez potisku na kapsách a pásek je hnědý.

Široký sortiment zboží za rozumnou cenu, dobrá kmunikace a rychlá doprava. Zboží kvalitně zabaleno pro přepravu. Objednáno v odpoledních hodinách a k vyzvednutí v dopoledních hodinách, takže rychlé doručení vyjma celého víkendu.

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaše kladné hodnocení kterého si velice vážíme a jsme rádi za každého našeho spokojeného zákazníka. Kladné hodnocení pomáhá zákazníkům lépe se orientovat a rozhodovat u nákupu produktu v našem internetovém obchodě.

• Rychlé dodání

• Komunikace
    • X

tým newSport.cz

• Rychlost dodání kvalita zboží, cena

Doporučuji

• Rychlé, spokojenost

• rychlé vyřízení zakázky
    • výborné jednání
    • vstřícnost

tým newSport.cz

• Nabídl sortiment, který jsem hledala, za přijatelnou cenu
    • Je to jediný e-shop, jehož e-maily padají výlučně do spamu

• Rychlé jednání
    • Okamžitá reakce na dotazy

tým newSport.cz

• Skvělé poradenství a znalosti produktu.

tým newSport.cz

• Velmi rychlé doručení zboží a kvalitní komunikace

• rychlost

Žádnou jsem nenašla.

tým newSport.cz

• Kvalitní komunikace, rychlé dodání, bandáž vyhovuje

tým newSport.cz

• velmi rychlý obchod, zboží odpovídá popisu. DOPORUČUJI

• Rychlost
    • Nic