• Dobrá cena vybraného zboží
    • V minulosti jsem objednal a zboží dorazilo
    • Zboží jsem neobdržel do původně avizovaného termínu
    • Není možné se opakovaně dovolat na kontaktní telefon
    • V potvrzení objednávky a dalších dokumentech jsou odlišné ceny
    • Žádné informace k objednávce o změně termínu dodání

Již jednou jsem v tomto obchodě nakupoval a byl jsem spokojen. Nyní mě napadá, zda jsem nevyhodil peníze, které nikdy stejně jako zboží neuvidím.

• Zboží skladem a dobré ceny

• Naprosto dokonalá vstřícnost při úpravě objednávky

A takovou vstřícnosti a ochotou jsem se v jiném obchodě nesetkala.

Velmi pomalé, napsali mi o přijetí objednávky, ale zatím nemám žádnou zprávu o zboží a je to už 10 dní!

Byla jsem velice s pokojená. Pán byl ochotný a zajistil, aby mi kolo přišlo do dvou dnů, protože jsem ho potřebovala už na víkend.
    Mockrát děkuji! :)

• Široká nabídka sortimentu mé oblíbené značky bajkového oblečení ENDURA.
    • Rychlé doručení zboží a perfektní komunikace.

• Rychlé dodání, perfektně zabaleno
    • Lyže dodány včetně montáže vázání, navoskování a nabroušením hran

Rychlost.

• rychlé doručení

Maximální spokojenost, profesionalita, ochota, rychlost. Kupovala jsem synovi lyže, obzvláště jsem ocenila nadstandartní přístup při odborném poradenství pana Bendy. Dokonalá služba, se kterou jsem se již dlouho nesetkala.

• Objednal jsem si lyže s vázáním Vist, ale došli s obyčejným drátovým vázáním. Chtěl jsem zboží okamžitě vyměnit, ale pán v obchodě tvrdil, že lyže omylem prodali. Po dohodě jsem si mohl nechat zapůjčené lyže, které došli a po návratu z hor mě mělo být zasláno správné zboží. Bohužel po návratu se prodejce vymlouval, že zboží poslal na jinou adresu a zboží dorazilo skoro měsíc po objednání a hromadě telefonů z mé strany.

Reakce obchodu NEVIX Cyklosport

Dobrý den, pane Šuhaji
    děkujeme za vaši objednávku. Opravdu vznikla chyba na naší straně. Lyže jsme vám odeslali se špatným vázáním. Za tuto situaci jsme se vám omluvili a snažili se situaci co nejdříve vyřešit. Zapůjčili jsme vám nové lyže v rámci dobrých vztahů, abychom vám nezmařili dovolenou. Po dovelené jste nás telefonicky kontaktoval kvůli domluvené výměně. Hned v následujícím týdnu vám lyže byly vyměněny za původní objednané. Zboží jsme vám odeslali 15. 2. a výměna proběhla 2. 3. Ano výměna trvala déle a však kvůli výměně až po vaší dovolené a následující změně doručovací adresy. Nechápeme tedy vaše 10% hodnocení a mrzí nás, že jste s nákupem nebyl spokojen. Za Team Nevix Radomil Benda

Po pěti dnech mi přišel mail, že zboží není dostupné, i když bylo uvedeno jako skladem.

Reakce obchodu NEVIX Cyklosport

Dobrý den pane Cábe,
    omlouváme za vzniklé nejasnosti. U každého produktu na našem eshopu máme otazníček, který vám prozradí ,kde máme zboží momentálně skladem. Bohužel jsme malá prodejna a veškerý náš sortiment se nám sem nevejde.
    Děkujeme za váš názor a pochopení. Team Nevix

• Nic

• Rychlost doručení

• Rychle dodání
    • Kvalita

Neuvěřitelná rychlost, kdy balíček došel. Zároveň jsem se nebál nakupovat obuv, protože na webu deklaruji možnost jednoducheho vrácení zboží, které však nebylo třeba :-)

• rychlost vyřízení objednávky

komunikace na jedničku, rychlost dodání na jedničku. Nemám výhrad.