Špatná komunikace z obchodem a zboží dorazilo týden po objednání rozbité. Pravděpodobně špatný výrobce protože zboží není chráněné v boxu proti rozbití. Teď nás čeká domluva z prodejcem a jsem velice pesimistický a budu informovat.

I ordered something on Dec 30 and did not arrive yet two weeks later. I understand there were holidays, but I expect that at least someone is informing me about delays. There was no other communication about the order after the e-mail with the delivery times that are completely overdue, now I have to chase the store and hope that I'll get my products before my trip to the mountains.

• Rychle dodání
    • Jiny materiál než jsme si objednali

• Zklamání
    • Zboží nebylo doručeno
    • Zboží nakonec nemají
    • Peníze nevrátí

Podvodníci

• nízké ceny
    • berou telefony
    • zboží skladem doručeno po 4 pracovních dnech
    • rozcentrované ráfky na kole

Nové dětské kolo přišlo rozcentrované tak, že neprošlo zadní brzdou. Obchod mi pro příště doporučil zakoupit službu seřízení kola mechanikem (1500,-) Krabice přišla neporušená, obchod argumentuje faktem, že většina kol přichází z výroby v tomto stavu a mohu kolo přivézt na seřízení. Co na to říct.

Reakce obchodu NEVIX Cyklosport

Děkujeme za nákup i reakci. Ráfky na kolech přepravovaných v malých krabicích mohou opravdu dorazit k zákazníkovi trochu rozcentrované. (Dopravci se k balíkům nechovají zrovna vybíravě) Proto nabízíme jedinečnou službu Sestaveno a seřízeno až k Vám domů cena 1490 Kč. Kdy Vám kolo doručíme v luxusním stavu v speciálně vyrobené krabici s vnitřní ochranou proti poškození. Navíc je karton tvrdší a celkově je zásilka pojištěna.
    Garanční prohlídku u nás máte zdarma tzn. i takovýto nedostatek samozřejmě odstraníme.

Váš Nevix Tým

zaplaceno ...a 6 dnu a nicc

• Zbozi zaplaceno, ještě nedorazilo

Zboží objednáno s osobním odběrem na prodejně.Bohužel do dnešního dne žádná zpráva.Příště objednám radši jinde.

nic mě nedošlo , víte to vůbec ? Tak jak mám být spokojený ?

• Skladem na www stránkách prodejce znamená skladem na externím skladě, po 9 dnech dosud objednané zboží nedorazilo

Reakce obchodu NEVIX Cyklosport

Dobrý den děkujeme za objednávku i recenzi. Na webu u každé velikosti je informace zda je zboží skladem u nás nebo na externím skladu. V současnosti řešíme obrovský přetlak objednávek takže se opravdu občas stane, že pošleme zboží trochu později. Pracujeme na zlepšení.

Děkuji za pochopení Pavel Neprášek
    Nevix Cyklosport

• Dobrá cena vybraného zboží
    • V minulosti jsem objednal a zboží dorazilo
    • Zboží jsem neobdržel do původně avizovaného termínu
    • Není možné se opakovaně dovolat na kontaktní telefon
    • V potvrzení objednávky a dalších dokumentech jsou odlišné ceny
    • Žádné informace k objednávce o změně termínu dodání

Již jednou jsem v tomto obchodě nakupoval a byl jsem spokojen. Nyní mě napadá, zda jsem nevyhodil peníze, které nikdy stejně jako zboží neuvidím.

Velmi pomalé, napsali mi o přijetí objednávky, ale zatím nemám žádnou zprávu o zboží a je to už 10 dní!

• Objednal jsem si lyže s vázáním Vist, ale došli s obyčejným drátovým vázáním. Chtěl jsem zboží okamžitě vyměnit, ale pán v obchodě tvrdil, že lyže omylem prodali. Po dohodě jsem si mohl nechat zapůjčené lyže, které došli a po návratu z hor mě mělo být zasláno správné zboží. Bohužel po návratu se prodejce vymlouval, že zboží poslal na jinou adresu a zboží dorazilo skoro měsíc po objednání a hromadě telefonů z mé strany.

Dobrý den, pane Šuhaji
    děkujeme za vaši objednávku. Opravdu vznikla chyba na naší straně. Lyže jsme vám odeslali se špatným vázáním. Za tuto situaci jsme se vám omluvili a snažili se situaci co nejdříve vyřešit. Zapůjčili jsme vám nové lyže v rámci dobrých vztahů, abychom vám nezmařili dovolenou. Po dovelené jste nás telefonicky kontaktoval kvůli domluvené výměně. Hned v následujícím týdnu vám lyže byly vyměněny za původní objednané. Zboží jsme vám odeslali 15. 2. a výměna proběhla 2. 3. Ano výměna trvala déle a však kvůli výměně až po vaší dovolené a následující změně doručovací adresy. Nechápeme tedy vaše 10% hodnocení a mrzí nás, že jste s nákupem nebyl spokojen. Za Team Nevix Radomil Benda

Po pěti dnech mi přišel mail, že zboží není dostupné, i když bylo uvedeno jako skladem.

Dobrý den pane Cábe,
    omlouváme za vzniklé nejasnosti. U každého produktu na našem eshopu máme otazníček, který vám prozradí ,kde máme zboží momentálně skladem. Bohužel jsme malá prodejna a veškerý náš sortiment se nám sem nevejde.
    Děkujeme za váš názor a pochopení. Team Nevix

• K helmě ani k systému ANGi nebyl dodán český návod !

Nedodali, co měli na skladu a čekali, až přijde další část objednávky. Mně to ale neřekli. Asi se nedostali k mailu... Velmi liknavé vyřízení objednávky. Nedoporučuji, případně si je hlídejte.

Objednal jsem zboží označené "skladem". Po objednání mi obchod sdělil, že na zboží budu týden čekat. :-(

• Perfektní

Nepáči sa mi žiadna komunikácia s obchodom, tovar som zaplatil hneď kartou ale obchod po 10 dňoch stále neodoslal môj objednaný tovar.

Reakce obchodu NEVIX Cyklosport

Dobrý den, velice nás mrzí Vaše reakce. Pro naše zákazníky se snažíme dělat vždy maximum, bohužel ale v této situaci dodávky ze zahraničí mají delší prodlevu. Pokusíme se komunikaci ještě více zlepšit, aby nedocházelo k nedorozumění. Věřím, že příště už bude vše bez problémů.

Děkujeme za tým NEVIX Cyklosport

• Široký sortiment, příznivé ceny
    • Zboží nebylo na skladě, i když to uvádějí v popisce

Objednal jsem zboží, u kterého bylo uvedeno "skladem". Běžně je takto označené zboží z jiných e-shopů odesíláno nejpozději následující den po objednání. Po závazné objednávce a úhradě zboží mi bylo e-mailem sděleno, že objednané zboží bude dodáno až po naskladnění od dodavatele v termínu 5 - 7 pracovních dní. Objednávku jsem raději zrušil a koupil jinde s dodáním následující den. Nutno ale dodat, že uhrazená kupní částka mi byla obratem vrácena.

Reakce obchodu NEVIX Cyklosport

Dobrý den Jirko, děkujeme za objednávku i recenzi i když negativní. Informaci o skladovosti uvádíme ihned vedle slova SKLADEM, kde je vidět kdy zboží obdržíte. Proto považuji negativní recenzi za trochu zavádějící. Pokusíme se informace ještě lépe vyobrazit aby nedocházelo k nedorozumění. Věřím, že příště už bude vše bez problémů.

Děkujeme za tým NEVIX Cyklosport
    Pavel Neprášek - majitel