- Ochota, vstřícnost
Dobra komunikace, rychle odeslání. Vse vpořádku.
Vše super moc dekuji .
Super komunikace se zákazníkem
Pěkný vánoční svátky vám přeji -
- už
Výborná komunikace, ochotná prodávající, žádný problém.
- Příjemná komunikace
V e-shopu lze nakupovat, pokud víte určitě, co chcete. Informace na stránkách jednotlivých produktů nejsou zrovna vyčerpávající a často chybí údaj, který vás zajímá. V některých druzích zboží je nabídka hodně široká a je skoro nemožné, zvolit si to nejvhodnější. Vyhledávací filtr funguje dobře, ale třeba na čistící prostředky je krátký. Proto méně zkušeným doporučuji navštívit obchod osobně, kde vám dobře poradí. Kupoval jsem si kolo po 30 letech, takže jsem byl hodně mimo obraz. První 3 nákupy jsem provedl osobně na prodejně a první objednávku z e-shopu jsem udělal až na základě informací od p. Hernádyho, který mi poradil jak s technickým vybavením kola, domácím servisem, tak s oblečením. Mám už za sebou i garanční prohlídku a kolo funguje jako švýcarské hodinky. Utratil jsem sice nakonec asi o 40% víc, než jsem plánoval, ale stojí to za to.
- Dobrá cena
- Dlouhá dodací lhůta
Kalhoty byly vedeny jako skladem s poznámkou,, skladem na externím skladě ". Ten však mají asi v jiné galaxii, protože dodání trvalo 18 dní.
Rychlé bezproblémové vyřízení a doručení
- vstřícný přístup při výměně zboží
- Ochotný personál. Poradil a zodpověděl všechny otázky týkající se dodaného výrobku.
- Vstřícnost, ochota poradit, rychlost vyřízení objednávek
- Žádné
- Vse v poradku
Rychlá reakce, maximální vstřícnost, ochota personálu, snadná výměna zboží.
Zboží objednáno s osobním odběrem na prodejně.Bohužel do dnešního dne žádná zpráva.Příště objednám radši jinde.
- Slušné a korektní jednání , příznivé ceny, rychlé zaslání objedaného zboží.
- Rychlost, komunikace, nabídka
- Ceny
- Kvalita zboží
- cena, termín doručení
doporučuji, objednané zboži doručeno bez vad
- rychle
- prodejci jsou velmi milí
- určitě nakoupím zase