rychlé jednání, bezva výrobek, dobrá cena.
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení, právě rychlost a cena patří mezi naše největší přednosti a těší nás, když je zákazník ocení. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a expedujeme obratem. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další případné objednávky.
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
Rychle,levně a v pořádku dorazila.
Rychlost,kvalita.Díky
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení, rychlost je dána tím, že veškeré vystavené zboží máme skladem a expedujeme obratem. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další případné objednávky.
Spokojenost
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás, když je zákazník s nákupem u nás spokojen. Přejeme, ať zboží slouží a dělá radost.
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
- Rychlost dodání a perfektní komunikace
- Rychlost a velice dobrá komunikace
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
- Perfektní komunikace a rychlé doručení
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
Drobná reklamace (chybějící noha) vyřešena během dvou dnů k mé naprosté spokojenosti.
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Děkujeme za velmi milé hodnocení. Bylo tomu skutečně tak. Po dodání plastového zahradního stolku zákaznice zjistila, že již z výroby chybí jedna ze čtyř nohou. Ještě týž den jsme doposlali chybějící nohu.
- Spolehlivost
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
- velmi rychlé vyřízení objednávky
rychly dodani
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
- Rychlé dodání. Super cena.
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
Vše OK. Bezchybná komunikace s obchodem.
- Velmi rychlé dodání
- Oproti konkurenci výhodná cena
- Rychlé vyřízení objednávky
Rychlost dodání, nejnižší cena
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
Ochotný personál a rychlé vyřízení objednávky.
Reakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Velice děkuji za Vaše hodnocení, velmi si ho vážím.
Jan Blažek, majitel obchodu -
Dobrá nabídka, rychlé vyřízení objednávky.
Bez žádných problémů
Lucie Maršálková, péče o zákazníky -
Obchod kominikuje, zboží ještě nedorazilo
EDReakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
zboží nedorazilo, jelikož jste si objednala s platbou předem (převodem) a my jsme stále neobdrželi platbu. Budu Vás hned kontaktovat a nabídnu co nejrychlejší řešení
Jan Blažek, majitel obchodu -
Všechno dobré, ale výrobek je NEFUNKČNÍ !!!!
Budu vracet,řeším reklamaci !
Ing.Josef KohoutReakce obchodu Nejlevnější Zboží.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení. Ano, vím o problému, již jste si založil v našem reklamačním systému reklamaci, na naše náklady stáhneme zahradní ohřívač vody k nám a zjistíme, kde se stala chyba.
Jan Blažek, majitel obchodu