Ochota, vstřícnost, rychlost a komunikace .
- Rychlé doručení zdarma
- věrnostní program
- zatím se mi nepřipsaly body do věrnostního programu
Dobrý den, pane Lukáši,
děkujeme za nákup PC stolů, ke kterým jste si ještě přikoupil komodu. Jsme rádi, že jsme mohli zboží rychle odeslat.
O připisování bodů do slevového programu, který se nazývá věrnostní klub NEJBY, se stará automatický systém. Shodou okolností Vám byla sleva zaktivněna právě dnes, a to v brzkých ranních hodinách.
Za nejlevnejsinabytek.cz Lumír -
Botník SPRANGER byl v pořádku. U policové skříně BRUNNESA bych uvítala více polic.
Vše OK
- výběr
- ceny
- pěkný web
- dostupný nábytek
- slevový kód
- doprava zdarma
Nakoupila jsem zde poprvé. Dlouho jsem na internetu vybírala nábytek a nakonec vyhrál tento obchod. Mají pěkný výběr, nábytek se dá různě kombinovat. Objednala jsem dvě šatní skříně a šuplíkovou komodu. Doprava byla zdarma a nábytek přišel dobře zabalený a nepoškozený na paletě. Domluva s panem řidičem super, za to palec nahoru. Nábytek je pěkný a svůj účel splní. Za tu cenu jsem nečekala kdovíjakou kvalitu, ale s tím jsem počítala. Pokud hledáte opravdu kvalitní nábytek, tak si jej nechte raději vyrobit od truhláře na míru. Pokud ale hledáte nábytek cenově dostupný a takový, který splní svůj účel na 110 %, tak tady si určitě vyberete. Celkově spokojenost a jsem ráda, že jsem zvolila zrovna tento obchod. Takže doporučuji :)
Dobrý den, paní Martino,
rádi bychom Vám poděkovali za vynikající a skutečně podrobné hodnocení. Uvědomujeme si, že jste své recenzi věnovala hodně času, čehož se velmi vážíme.
U prvních objednávek často vidíme způsob platby dobírkou, ale u Vás je vidět, že jste nám důvěřovala už od samého počátku - zboží jste hned uhradila kartou on-line. Ještě jednou moc děkujeme a přejeme, aby Vám nábytek sloužil mnoho let k plné spokojenosti!
Za nejlevnejsinabytek.cz Lumír -
- Výborná komunikace a domluva ohledně přesného termínu dodání.
Maximální spokojenost. Zboží vypadá stejně jako na obrázku, kvalita skvělá, doručeno bez problému. Doporučuji.
- Zajímavá nabídka zboží.
- U některého zboží delší dodací lhůta.
Doporučuji.
Dobrý den, pane Josefe,
děkujeme za hodnocení nabízeného sortimentu - jsme rádi, že Vás zaujal.
Delší dodací lhůta (2-4 týdny), kterou zmiňujete, se týká moderních kusových koberců, které jste si k nábytku přiobjednal. Důvodem je, že se jedná o novinku v našem sortimentu.
V současné době mimochodem naskladňujeme spoustu bytových dekorací a doplňků, což by mohlo být pro více zákazníků inspirativní vzhledem k blížícím se vánočním svátkům ;-)
- rychlost dodání
- nevím o žádné
Komunikace
Rychlost -
Rychlost dodání a komunikace obchodu skvělá. Obchod doporučuji.
Rychlé doručení nábytku.
- Ochota, jednání
Dobrý den, paní Marcelo,
děkujeme za další nákup - zatím jste u všech využívala možnosti osobního odběru.
Po proběhlém telefonátu nás těší, že se k nám budete i nadále ráda vracet. Jen Vás nyní zklamalo, že domluva montáže s firmou, kterou jsme Vám doporučili, bylo časově náročnější (montáž nebyla možná v dřívějším termínu).
Hlavní v této chvíli je, což jsme také rádi, že už montáž proběhla, a že již tak můžete skříňku využívat.
- Včasné doručení.
Včasné doručení zásilky, paní řidička, je příjemná a vstřícná. Velká pochvala!!
Jsem NĚMÍ proto komunikace jen písemně.
DěkujiReakce obchodu nejlevnejsinabytek.cz
Dobrý den, pane Františku,
chtěli bychom Vaší zpětné vazby využít k poděkování nejenom za uskutečněný nákup, ale i za vynikající hodnocení.
Těší nás, že jste byl ve všech ohledech spokojen. Přejeme vše dobré.
- Rychlé dodání,příznivá cena
Vše OK
- spokojenost
DOBRÝ PRODUKT, RYCHLÉ DODÁNÍ. DOPORUČUJI NAKUPOVAT U TÉTO FIRMY
- Výborná komunikace
- Rychlé odeslání zboží
Dobrý den, paní Radko,
jsme rádi, že také Vy jste s termínem dodání spokojená.
Moc děkujeme za hodnocení, už nyní se těšíme na případnou další objednávku.
Za nejlevnejsinabytek.cz Lumír -
- Rychlé vyřízení objednávky.
Solidní obchod, spokojenost.
- zajímavý sortiment
- kvalitní infolinka
- spolehlivost
- věrnostní program
S nákupem v tomto obchodě, který je navíc nedaleko našeho bydliště, jsme byli opět velmi spokojeni.
Objednala jsem si skříňku skladem a do dvou dnů byla doma.
Dobrý den, paní Věro,
děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, že skříňka se dlouho nezdržela ani u přepravní společnosti.
Budeme rádi, když nám zachováte přízeň.
Za nejlevnejsinabytek.cz Lumír