spolupráce s obchodem byla bez problémů
U obchodu byl nejlepší řidič,který mi kamna přivezl.Šikovný ochotný.Jinak obchod,nejdříve nebylo zboží skladem, poté na mně zcela zapomněli. Zboží bylo objednáno 11.1 - dodáno 31.1. Během této doby pouze jeden email.Prostě hrůza.
- Sporák Prity byl na přední hraně plotny poškozený a neodborně opravený. Na moji reklamaci mi bylo nabídnuto ,že přijede technik znova hranu zbrousí a natře což jsem odmítla. Při objednávce jsem nebyla upozorněna že se jedná o již opravovaný výrobek.
Od této firmy je nutné při převzetí důkladně prohlédnout zboží.
Reakce obchodu www.nejlevnejsi-kamna.cz
Dobrý den paní Janoušková, vzhledem k tomu, že jste již sporák týden používala Vám byla reklamace zamítnuta a to že jsme se nabídli Vám vyjít vstříc a sporák opravit nakonec oceníte tak, že nám napíšete špatnou recenzi.
- Velké zklamání, při prvním kontaktu perfektní jednání, ochota, slib rychlého odeslání, ale po 11 dnech urgování ( na e-mail nebylo reagováno vůbec) jsem objednávku zrušil.
- Zboží stále nedorazilo, do obchodu se nedá dovolat, žádné info od nich
Je to deset dnů a zboží nedorazilo a nikdo se mi neozval
- 3 týdny od objednávky stále nemám zboží
objednal obratem zaplatil a dodnes žadná odpověd .Od 20.8.2018 dnes 1.9.2018 pěkně děkuji za rychlost a spokojenost
Objednávat zboží u tohoto obchodu nedoporučuji. Zboží došlo poškozené. Při přejímce byl obal neporušený. Reklamace nebyla uznána z důvodu, že prý stav zboží má zákazník zkontrolovat při přejímce a pracovník doručovací služby je povinen po zapacení zboží vyčkat až bude zboží zkontrolováno. Skutečnost je taková, že jak zaplatíte, tak řidič odjede. Další problém byl to, že nebyl doložen návod k obsluže a faktura byla vystavena na úplně jiné jméno, čehož jsme při přejímce nevšimli. Dnes po dohadování, že výše uvedené doložili, mě přišlo na imalovou adresu. SHRNUTÍ - NIKDY VÍCE NEOBJEDNÁVAT ZBOŽÍ U TOHOTO OBCHODU!
Reakce obchodu www.nejlevnejsi-kamna.cz
Zboží od nás odešlo v pořádku i s fakturou (omlouváme se za překlep v příjmení příjemce) Bohužel starší pán, který zboží přebíral si poškození nevšiml . Bohužel v takovémto případě zboží již vyreklamovat nelze ani u přepravce ani u výrobce. V rámci spokojenosti našich zákazníků jsme pánovi nabídli slevu 800 Kč za dva malé škrábance a malý kousek odloupnutého šamotu. Plnou záruku na zboží jsme potvrdili. I přes toto gesto pochopení a snahu vyjít zákazníkovi vstříc by nás zákazník nedoporučil, což je nám líto.
- Nikdo neregistroval proplacení zálohové faktury, čímž se dodávka zboží neúměrně zdržela. Reakce byla až po urgenci telefonem, na e-mail nikdo nereagoval.
- není co hodnotit.
Byl mi bohužel zaslán jiný typ zboží než jsem si objednala
- Pri nakupu okamzite reakce a vse jak ma byt, pri mailovem dotazu ohledne reklamace jsem se zadne odpovedi nedockal.
Rozmyslet se nad potrebou kvality, oni ti Bulhari to uplne nejlepe, aspon ten nas kousek, nevyrabeji. Nicmene je to funkcni...
- Nedodržení doby dodávky zboží
Co naslibují,nedodrží.
Na nakup na splatky zadna odezva.Nedoporucuji
- objednal jsem zboží v pátek, ten samý den jsem požádal o nahrazení jednoho zboží druhým, obchod vůbec nezareagoval a poslal mi něco, co jsem nechtěl
- žádné
- Zboží dorazilo uplně jiné než sem si objednal
I přes SMS zprávu, že mi budou kamna doručena 10.11.2015 a já jsem na ten den zajistil přítomnost rodinného příslušníka doma pro převzetí, tak do dnešního dne 11.11.2015, 13 hod,30 min kamna nedorazila.
- zboží ještě nedorazilo
Kamna dorazila v pořádku, ale až po dvou telefonických připomenutích za 17 dní, komunikace obchodu z vlastní iniciativy žádná.