Objednal jsem 12.1.2022 rošt a to tyhle doby my nedorazil. Děkuji Březina

• dodací lhuta ,jen sliby!!!

po dvou měsících zase slib že za deset dní

Vůbec nevím, kde zboží je.

Není skladem
    Při objednávce bylo napsáno “skladem”

12.11.2021 jsem zboží objednal, 17.11. jsem se telef. informoval jelikož nedošla žádná zpráva, prý pošlou 19.11., zase žádná zpráva, další telefonát 19.11. údajně odešlou, ale žádná zpráva jestli zboží odešlo nebo ne, ani zpráva od přepr. služby, takže nevím, jestli mi něco přijde. Ještě že mi neprošla platba kartou, tak jsem dal dobírku. Držím si palce, abych mohl brzy zatopit v kamnech.

Dlouhé dodací lhůty

Doba dodání 14 dní, po 2 měsících stále kamna nemám. Na emaily neragují.

• I když jsem se dočetl , že zboží mají skladem , tak mi odpověděli, že zboží dodají po cca 50 dnech

• Dodací lhůty, nulová komunikace

Po více než měsíci zboží nedodáno, několikrát jsem volal, psal, naprosto bez reakce. Nepřijde ani potvrzení objednávky, hlavně že přijde dotazník spokojenosti. Připadá mi to jako výsměch. Nikdy víc !

• Nekomunikuji ani e mail ani telefon

• neodpovídají
    • dodání neodpovídá tomu co nabízejí na e-shopu

nedoporučuji

• Nekomunikují v případě nekvality dodaného zboží
    • Při upozornění na závady dodaného zboží řeknou, že je to normální

Jsem velmi nespokojen kvalitou dodaných kamen. Na horní litinové desce jsou různé nerovnosti a dolíky, panty se dřou o kraj kamen (dvířka jdou běžnou silou otevřít pouze o 3/4, pak se musí více zabrat) a sklo na dvířkách není nijak upevněno ani utěsněno, v dolní části se loupe barva, při dotyku klapky na komín mě ostala na prstu barva, popelník má prohnuté bočnice (z toho důvodu jde hůře vyndávat i zandávat). Za mě tyto kamna vypadají jako repasované a ne jako nové. Při zaslání mailu s těmito problémy to bylo bez reakce, když jsem tam volal, tak mi bylo sděleno, že většina výš popsaných závad je normální.

• Dlouhá dodací lhůta, pokud vůbec dorazí

Ani po měsící nebyla kamna dodána, tak jsem musela objednávku zrušit.

• dlouhá doba
    • žádná
    • žádná

• Protivný ridic

Tento obchod vůbec nedoporučuji. Při objednávce byl termín dodání do 10 dnů. Po měsíci mi měli dovést alespoň sporákové kamna. V pátek volali že v sobotu přijedou a v sobotu mi oznámili že to nestihnou takže někdy jindy. Objednávku jsem nakonec zrušila.

• Dlouhá doba dodání

Udělala jsem si objednávku před 6 dny. 2 dny po objednávce jsem volala zda mi kamna stihnout doručít do konce týdne popřípadě nejpozději v pondělí . Bylo mi řečeno že kamna mi doručí patek-sobota. V pátek ani v sobotu nic nedorazilo volala jsem znova v pondělí a poté mi bylo řečeno že jim nedorazil kamion takže doba dodání bude do 14 dní. Tímto obchod nedoporučuji dlouhá doba dodání.

• ceny

píšou že doba dodání do 10 dní. Po týdnu přišel hromadný email že kamna nejsou, další dodávka prý bude za 14 dní. Peníze přitom už mají dávno strženy z mého účtu.

• 10.9. jsem objednala a stále nic nepřišlo,jen email že zboží nemají na skladě že jim nepřijel kamion,přitom u zboží bylo psáno skladem že přijde do 10 dnů