- Super cena. Možnost osobního odběru. Kamna skladem. Komunikace naprosto bez problémů.
O žádné nevím.
- Rychlé dodání. Řidič odvezl kamna na místo. Děkuji.
- Rychlé dodání,super komunikace
- rychlá reakce, dovoz zboží až do domu jejich dopravou.
- dodací doba kamen , která byla skladem byla tři týdny, v zimě by to asi byl problém
Zatím mě nikdo ničím neoslovil. Zboží nepřišlo. Nevím, zda mi bude někdy něco doručeno. Nemohu hodnotit něco, co mi nebylo ani potvrzeno, že bude doručeno. No
Reakce obchodu www.nejlevnejsi-kamna.cz
dorazilo Vám potvrzení o objednávce. U zboží, které jste si objednal máte uvedeno dodání cca 1 měsíc.
Hned jak zboží naskladníme budeme Vás kontaktovat a domlouvat se na termínu doručení.
Pěkný den Carma CZ -
Rychlé dodání, perfektní komunikace
- zboží zaplaceno a řidič netrefil a snažil se vnutit na úplně jiné adrese
Reakce obchodu www.nejlevnejsi-kamna.cz
nikdo není neomylný, řidič bloudil v chatové oblasti, jelikož mu nikdo nezvedal telefon. Proto zastavil na jiné adrese a snažil se dotazovat zda Vás někdo nezná.
Pěkný den Carma CZ -
- Rychlost,ochota.
- Ochota, dobrá domluva, rychlost a příjemné jednání.
- rychlé dodání zboží, moc příjemný a ochotný dovozce kamen
- Dobrá cena a rychlé doručení
- Dobrá komunikace a rychlé dodání zboží
Dobrá komunikace při objednávce zboží.Zboží perfektně zabaleno a dodáno nepoškozené na paletě.Kamna PRITY F-RK splnila očekávání,Jsou velmi hezká a výkon postačující.
Jediná připomínka" litinový rošt je v topeniští ještě překryt perforovaným plechem.Ten se po několika dnech používání začal točit lehce do vrtule.Plech je tenký,doporučuji jeho zesílení tak na 4-5 mm.Reakce obchodu www.nejlevnejsi-kamna.cz
moc děkujeme za Vaši krásnou recenzi.
Jen k tomu perforovanému plechu, jedná se o vymezovací podložku do trouby pod plech aby pečící plech neležel přímo na kamnech. V ohništi je uschovám při převozu, aby nedošlo k poškození trouby.
Pěkný den -
- kamna nám přivezli v pořádku
Už jsem objednal asi 3x a vše dobré.
- Výborná komunikace
- Zboží bylo doručeno rychle a v bezvadném stavu
Zboží super , ale dopravce špatný. Přes zadání doručení na adresu bylo zboží doručeno na výdejní místo s tím , že adresát nebyl dostižen. Na to jsem si stěžoval u DPD a přes jejich GPS bylo zjištěno , že u nás v ulici vůbec kurýr nebyl a bez mého souhlasu odvezl zboží na výdejní místo. Protože jsem o berlích tak jsem si zaplatil dražší doručení na adresu domů .Tuto skutečnost vnímám jako velké selhání.
Reakce obchodu www.nejlevnejsi-kamna.cz
Velmi nás těší, že jste spokojený s naším zbožím. Jen nás mrzí, že kvůli chybě dopravce jste náš obchod ohodnotil na 50% . Bohužel chování řidičů dopravy nedokážeme nijak ovlivnit.
samostatna lopatka na popel není pry k dispozici ...a prave o toto zboží my šlo. internetovy obchod nabízí neco...co nema a nemuže dodat. divne
Reakce obchodu www.nejlevnejsi-kamna.cz
O tom, že se nám lopatky vyprodaly byl zákazník informován a souhlasil, s odesláním hned po naskladnění.
Zboží je již na cestě k zákazníkovi. -
Hezká malá kamna. Mám od této firmy už krbovky s výměníkem, fungují suprově, horší je dílenské zpracování. Zatím nevyzkoušeno, ale zdá se, že by to mohlo dobře fungovat.