- Kvalitní výrobky
- Široký sortiment
Velmi rychlé bezproblémové dodání
- výroba na zakázku
- ochota personálu
- pozitivní přístup a proaktivní přístup
vždy ok
- rychlá reakce
- možnost vyzvednout osobně a platit při převzetí
Rychlý přístup. Jasné informace.
Vse v poradku
- Kvalita materiálů
- Kvalita zpracování
- Přírodní materiály
S obchodem jsem naprosto spokojená. Kupovali jsme matraci a i po p§l roce užívání je naprosto dokonalá.
- Ochota, rychlost, prostě samé +++
- Pani na predajni v Prahe nam vsetko krasne vysvetlila a pomohla nam vybrat to co chceme
- Napriek problemom, NejFuton ukazal ze mu moje predlzene cakanie nieje lahostajne.
- Futon, ktory mi dorazil je proste uzasny. Prve rano som sa z neho nechcel postavit
- Kvalitna ceska praca
- odialeny datum dodania
oddialenie bolo v kvoli nedostatku materialu. tomu rozumiem, sice nam to dodanie predlzilo o 7 dni. (povodne 7-13.8. na 14-18.8.)
Musim ale povedat ze cakanie sa vyplatilo!! Vlastne po tom, ako som si futon skusil, sa necudujem ze vyroba je casovo narocna. Je vidiet kvalitna praca a pouzite materialy. Tak isto je pre mna pridana hodnota to, ze su produkty vyrabane v CR, poctivo a nie na rychlo niekde v Cine.
Dokonca mi NejFuton ponukol kompenzaciu, a firma robila vsetko preto, aby som mal tovar doma co najskor.
Sam jednatel firmy ma dodatocne kontaktoval, aby sa ubezpecil, ze som spokojny a produkt predstavuje to, co som chcel. -
- Rychlost zpracování objednavky
- zboží bylo dodáno v pořádku
Žadný
- Nabízené zboží vypadá v showroome kvalitne a za rozumné ceny
- Dlouhá čekací doba na doručení objednávky, neustále požadování platby, několik pripominacich emailů - faktura dávno zaplacena a , 2 krát odsunut termín doručení zboží. Už čekám 4 týdny a nic, čekám že až se přiblíží termín doručení dostanu další zprávu o změně termínu
- Velmi ochotná obsluha, pomohli mi s naložením postele do auta.
- Výborná komunikace.
- Skvělá komunikace
- Moc ochotně mi poradili
- Veľký výber futonů
Paní na infolince byla moc milá a ochotně mi poradila s vyberem vhodného futonu. Moc oceňuji rychlost dodání. Zboží je dobře zabaleno. Všem doporučuji!
Již je to náš druhý nákup, spokojenost ve všem.
Kvalitní zboží, rychlé vyřízení objednávky, srozumitelný návod na složení
- vše proběhlo v pohodě
- Zdrave matrace z prirodnich materialu
- Velmi tvrde matrace, pokud preferujete spanek na tvrdem
- V zime hreji, v lete chladi
- Matrace jsou opravdu hodne tezke, potrebujete 2-3 lidi na stehovani
- Doprava a vynos do bytu je opravdu hodne drahy
Na prodejně mají k vyzkoušení všechny typy matrací,velký výběr i barevného provedení.Před doručením mi z obchodu zavolali a druhý den bylo zboží doručeno.Výborná komunikace.