Zatím v pořádku

• Rychlé a korektní jednání.

po dotazu ke konkrétnímu termínu pohovky nám bylo sděleno, že zatím termín dodání nedokáží potvrdit, zboží objednáno 30.1.2021

Objednávku jsem zrušil poté co jsem se dozvěděl, že doba doručení bude přibližně dvojnásobná oproti informaci uváděné na eshopu.

Vrácení platby za zboží jsem musel po cca týdnu a půl urgovat. Po urgenci platba okamžitě dorazila.

Před přibližně 6 lety jsem zakoupil futon a byl jsem naprosto spokojen. Nyní bohužel naprosto opačná zkušenost.

• Na zboží čekáme od 16.10.2020.

Nulová komunikace ze strany obchodníka ohledně nekonečného prodlužování dodací doby a nulová snaha o udržení zákazníka.

• Skvělá komunikace
    • Zákaznický přístup - při montáži jsem svou chybou zničil jeden spojovací šroub k pohovce, bez problémů mi poslali nový.
    • Na vybranou pohovku byla delší dodací lhůta, protože jsem vybral nenaskladněnou verzi. Okamžitě reagovali a nabídli několik alternativ, ze kterých jsem vybral.

Byla jsem příjemně překvapena rychlosti dodání a také kvalitou futon matrace. Vybrala jsem si středně tvrdou s přídavkem kokosu a je naprosto úžasná. Spí se na ni skvěle. Dosud jsem spala jen na regulérní matraci, ale po spaní na futonu už se k nim nevrátím.

• rychla komunikace i odeslani

na strankach do dneska maji nastaveno doba dodani zbozi 1-3 mesice. Pak po zaplaceni dostal spravu ze musim pocekat 3-4 mesice.,
    To je neprijemne.

• Dostupné místo pro ostravany a okolí, ochota prodávající:-) zodpovědět všechny dotazy a ukázat a povědět co je lepší a dobře doporučit.
    • Děkuji

zakúpený rám postele sa nám zlomil, resp. rozlepil...
    odkazuje to na kvalitu produktu...
    nikto nám nereaguje na mail ani telefón a teda netušíme, či nám bude posteľ vyreklamovaná, alebo sa máme zmieriť s tým, že máme doma zlomenú postel bez reakcie predávajúceho...

• Velmi rychlé vyřízení a skvělá kvalita.

Vstřícné jednání, ochota, rychlost vyřízení objednávky.

• Mají i bazarové věci, dá se případně ušetřit nějaká koruna.
    • Kupoval jsem futon, který bylo údajně vrácen ve 14ti denní lhůtě. Na prodejně jsem zjistil, že zboží je opravdu festovně zabaleno, takže bych řekl, že po vrácení ho nikdo neprověřil a případné poškození bych musel řešit já, protože kdybych si tam matraci nechal rozbalit, tak už ji nikdo nezabalil, tak jsem to riskl a dovezl domů zabalenou. Naštěstí bylo zboží vpořádku.

Termin do dani 2-3tydny po 4 tydnech nikdo neodepisuje.

• pobočka vás nedokáže informovat o stavu objednávky

prodejna slíbila dodání do Vánoc, bohužel se tak nestalo

• špatné zabalení, nepřehledný web

Postel z palet byla zabalena do vlnité lepenky. která byla přibitá sponami přímo k posteli. Rozbalováním jsme s kleštěmi a šroubovákem strávili 45 minut.

• 2 měsíce čekání a 3x odložený termín dodání

• Pohodova komunikace