• Super popis z čeho matrace jsou a co se dá doobjednat. Jednoduché objednání.
    • Rychlé dodání v avizovaném termínu
    • Super přírodní matrace, kde se nádherně spí

Jednoduchá objednávka, dodání ve slíbeném termínu, matrace je naprosto super. Naprostá spokojenost, mohu je doporučit.

Skvělá komunikace, pristup, odborna rada a rychlost doruceni.

Vše bezproblémové. Doručení změněno dle domluvy.

• Možnosť vyskúšať si vopred vhodný futon na predajni
    • Pomerne drahá doprava z ČR na Slovensko

• moc milý rozhovor s prodavačkou Natalií v Karlíně, čas a prostor se ptát i zkoušet... pro mě líp, než hledat na webu (ač je přehledný)

• Vše perfektní

• Showroom, kde vše ochotně předvedou

Mám od nich už pár let sofa a matrace naprosto úžasná. Jednoduchý a elegantní styl

• kompletní změna složení a kvality futonů v posledním roce
    • zdražení
    • jestli jste tu nakupovali dřív, ověřte si předem, co kupujete teď
    • za příplatek dostanete to, co byl před rokem standard

Nakupoval jsem tady opakovaně, ale tentokrát už naposledy. V listopadu 2019 jsem např. koupil dvojici zcela základních bavlněných futonů 90x200 cm standardní výšky za 3900 Kč.
    Tentokrát nové futony 90x210 cm s dvojnásobně zvýšenou tloušťkou "+ 6 cm" za 5900 Kč.
    Je to úplně jiný produkt. Už na první pohled je patrné, že jsou stejně vysoké. U nových s přimhouřením oka 15 cm (kde je ta výška navíc?), u starých také. Délka nových s přimhouřením oka 205 cm (tolerance 50 %?), u starých plných 200 cm.
    Náplň nových futonů je zjevně pevněji slisovaná, ale je v rozích křivě prošitá a nevyplňuje celý vak - obal kolem jádra plandá. Mají v sobě možná víc hmoty, ale při zatížení se promáčknou stejně jako rok a půl staré futony s jemnější náplní.
    Sice se ohání marketingovými kecy: "V reakci na vzniklou situaci jsme rozjeli novou výrobní linku a společně s tím jsme vylepšili jak povrchové, tak vnitřní složení matrací. Díky tomu budou naše výrobky ještě lepší než v minulosti.", ale já žádné zlepšení nevidím. Kdybych znal jenom ty nové futony, asi bych to přešel, ale ve srovnání se starými je to katastrofa.
    Dát maximální příplatek za to, abych dostal něco, co byl před rokem základní futon, a ještě v horší kvalitě, je podle mě výsměch zákazníkovi.

Napsali mi sice "V případě, že si budete přát nadále situaci řešit, věříme, že najdeme nějaké společné řešení, které Vám bude vyhovovat," ale mě takové řešení nenapadá. Futony jako dřív mi stejně nevyrobíte. A vrácení nebo výměna zboží? Stěhovat to do pátého patra jednou mi stačilo, děkuju pěkně.

Zboží nemohu hodnotit, jelikož ani po třech týdnech nedorazilo. Na e-shopu je dodání deklarováno mezi 1-3 týdny. Z obchodu ani řádka o změně doby dodání či omluva. Tak spíme stále na zemi na staré matraci. Obchod tím pádem nemohu doporučit.

• variace

roh matrace byl pošpiněný, nevšimla jsem si narušeného balení a dodejce byl s předáním velmi rychlý

Super domluva, futon na na míru , rychlé spravování zakázky ,milí přístup.

Zastupce prodejce nedoporucuje nakup online. Barvy dle sales and marketing managera Stepana Raitera neodpovidaji popisum a on sam doporucuje nakup pouze po osobni navsteve obchodu a vyberu latek ze vzorniku. “Příště bych navrhoval před nákupem návštěvu showroomu a prohlédnout si vzorníky látek.:)”

Profesionální přístup a ukázková komunikace. Nadstandardní vstřícnost a flexibilita.

• rychlost dodání zboží

• Prijemny a vstricny pristup. Poradi, co je potreba.
    • Vyse postovneho. Bohuzel se jedna o nadmerne zbozi.

• Vše přišlo v pořádku

• Rychlá komunikace
    • Kvalitní potah
    • hezká barva, odpovídající fotce na eshopu
    • Knoflíky na futonu byly zkroucené, sešity docela nekvalitně, na spaní nekonfortní
    • slyšela jsem praskání švů při prvním tahu za 2 poutka
    • před expedicí nebyly odstraněny chloupky, zbytky textilie a nitě

Očekávala bych kvalitnější zabalení, lépe přišité knoflíky (byly zkroucené a nepohodlné). Při prvním tahu za poutka jsem slyšela praskání nitě, což nebyl úplně nejlepší první dojem. Ale vše drží pohromadě. S kvalitou jsem mírně spokojena. Za tu cenu bych očekávala mnohem vyšší kvalitu! Se spaním na tvrdém futonu si člověk musí zvyknout, mě to trvalo 3 dny. Poté celkem kvalitní spánek. Tvrdý futon ale nedoporučuji na sezení. Ztvrdne vám sedinka a dokrvení docela bolí. Doporučuji polštáře pod prdelouchem.

• Kvalitní zboží

Vše v pořádku :)

• Velmi kvalitní produkt
    • Vstřícné a otevřené jednání

Opakovaný nákup, nejprve zakoupen futon pro alergiky. Konečně tvrdá matrace, kdy ráno vstáváte jste po noci narovnání. Další matrace nakupují pro celou rodinu.

• Část objednávky neměli skladem, ale vyšli nám vstříc s tím, že objednávku rozdělili na dvě bez dalších složitostí (a nákladů).

Vše v pořádku, nákup, komunikace, doprava, kvalita.