Přihlásit se a přidat recenzi

Ochotne pomohli nalozit karo sote na strechu auta

• Přehledný e-shop
    • Úměrné ceny materiálu
    • Pohodový a usměvavý skladníci ( což se nedá říct o personálu u okénka při placení).

Doporučuji stavebniny jako celek . Dobře označené takže je člověk najde v Trutnově hned napoprvé. Ceny přiměřené cenám trhu. Jen jak jsem psal o komunikaci na přepážce tak tam je mínus jinak vše v pořádku. Doporučil bych označit parkoviště patřící ke stavebninam kam postavit auto nejen auta zaměstnanců ČD a možná jiných firem. Obtížně se tam parkuje mezi kamióny.
    Sháním materiál po vícero stavebninach tak mohu srovnávat. Jinde je komunikace a rychlost odbavení mnohem lepší ale i na jiných místech i mnohem horší. Tyto jsou zlatý střed až na drobností. Takže doporučuji každému k osobní návštěvě.

• Cena
    • Komunikace
    • Dostupnost zbozi
    • Cena prepravy

Nakupoval jsem zde poprve a celkove jsem spokojen. Ceny priznive, komunikace na vytecnou. Jen preprava je vcelku draha, predpokladam, ze nemaji domluveneho nejakeho pausalniho prepravce s rozumnou cenou a tak prakticky objednaji externi, ktereho zaplatite. Na druhou stranu vam je cena prepravy sdelena predem a vy si muzete vybrat, zda ji akceptujete.

Rychlé objednání a rychlé dodání!
    Vše proběhlo OK.

Komunikace s obchodem fungovala bez problémů.

• Dobrá komunikace, kdyz jsem se zrovna nedovolal, paní z obchodu za chvili volala zpatky.

ani pri mnozstvi 200m2 nedokazi zajistit prepravu \Plzen\ a odepsali at to skusim jinde , dobra cena ale pro mne prd platna....

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Doprava vyjde draze, přesně na 1077 kč za zboží s cenou709 kč (5 palubek), bohužel nevýhodné...

• Rychlost dodání,dobrá komunikace s obchodem-doporučuji.
    • nic

• Nejvýhodnější cena

Naprostá spokojenost. Rychlé, věcné jednání. Doprava zařízená naprosto bez problémů. Skutečně, všechno šlo hladce. Mohu jen doporučit. Děkuji.

• Super komunikace

Rychlé, solidní jednání

• Rychlost vyrizeni
    • Pani volala ze ceny jdou nahoru, tak at objednam a to se i potvrdilo
    • Doprava az domu a super domluva

• Po telefonické domluvě poradili, po objednání ihned odeslali

Dobra cena

výborné. rychlé poradenství s typem izolace

• Ochotná a znalá obsluha

Vyplníte objednávku a druhý den vám zavolají, upřesní, když toho berte víc nabídnou i slevu. A hned po zaplacení zabalí a pošlou. Prostě rychle a bez problémů. Zatim tři objednávky a zatím vše na 100%!!!

• Úžasná komunikace a rychle vyřízení

Úžasná komunikace, rychlé jednání a vždycky poradí dobře.