• Skvělá rychlost doručení
    • Nic

Rychlá a bezpečná komunikace.

Reakce obchodu NašeNádobí.cz

moc Vám děkujeme za nákup a recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. :)

• Objednala poprvé a spokojenost
    • Budu si u vás objednávat dále

• Rychlé dodání

NašeNádobí.cz

• Velice rychle vyrizeni a doruceni objednavky

Doporucuji. Kvalitni zbozi, rychlost vyrizeni objednavky.

• Perfektně zabalen

NašeNádobí.cz

• Spokojenost, dobrá komunikace, zboží přišlo dobře zabalené, nepoškozené, rychlé dodání.

• Super obchod

Rychlost

NašeNádobí.cz

• Objednané zboží stále nedorazilo !

Reakce obchodu NašeNádobí.cz

moc Vám děkujeme za nákup a zpětnou vazbu. Velice se omlouváme za prodlení s doručením objednaného zboží. Vaši objednávku jsme nedopatřením označili jako vyřízenou. Vše jsme dnes napravili a zboží ihned odeslali a odvezli přímo na depo dopravce, aby došlo k co nejrychlejšímu doručení.

Z této situace si vezmeme do příště poučení a budeme vše lépe kontrolovat. Snad na nás nezanevřete a budeme se těšit na Vaši další návštěvu. :)

NašeNádobí.cz

Sklo pečlivě zabalené, přišlo v pořádku.

• Ok

NašeNádobí.cz

• Rychlé vyřízení objednávky.

NašeNádobí.cz

• Všechno zboží přišlo dokonale zabalené.
    • Líbí se mi i popis zboží a možnost vybrat si české produkty.

NašeNádobí.cz

• Rychlé jednání a velká spokojenost

NašeNádobí.cz

Dobry, rychly e-shop, dobre zabalene, takze prislo v poradku, ikdyz to bylo krehke...

NašeNádobí.cz

Vše v pořádku, bleskové dodání.

NašeNádobí.cz

S tímto obchodem jsem velice spokojena. Vyřízení objednávky i doprava
    včetně kvalitního zabalení zboží proběhlo rychle a v pořádku.

• Rychle dodání, zboží vyhovující

NašeNádobí.cz

Objednávka byla vyřízena rychle, zboží pěkné zabaleno proti poškození, jsem velmi spokojená.

NašeNádobí.cz

• solidní sortiment, ze kterého jsem si vybral
    • pečlivě zabaleno