Rychlá a bezpečná komunikace.
Reakce obchodu NašeNádobí.cz
moc Vám děkujeme za nákup a recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. :)
- Objednala poprvé a spokojenost
- Budu si u vás objednávat dále
NašeNádobí.cz -
- Velice rychle vyrizeni a doruceni objednavky
Doporucuji. Kvalitni zbozi, rychlost vyrizeni objednavky.
- Perfektně zabalen
NašeNádobí.cz -
- Spokojenost, dobrá komunikace, zboží přišlo dobře zabalené, nepoškozené, rychlé dodání.
- Super obchod
Rychlost
NašeNádobí.cz -
- Objednané zboží stále nedorazilo !
Reakce obchodu NašeNádobí.cz
moc Vám děkujeme za nákup a zpětnou vazbu. Velice se omlouváme za prodlení s doručením objednaného zboží. Vaši objednávku jsme nedopatřením označili jako vyřízenou. Vše jsme dnes napravili a zboží ihned odeslali a odvezli přímo na depo dopravce, aby došlo k co nejrychlejšímu doručení.
Z této situace si vezmeme do příště poučení a budeme vše lépe kontrolovat. Snad na nás nezanevřete a budeme se těšit na Vaši další návštěvu. :)
NašeNádobí.cz -
Sklo pečlivě zabalené, přišlo v pořádku.
- Ok
NašeNádobí.cz -
- Rychlé vyřízení objednávky.
NašeNádobí.cz -
- Všechno zboží přišlo dokonale zabalené.
- Líbí se mi i popis zboží a možnost vybrat si české produkty.
NašeNádobí.cz -
- Rychlé jednání a velká spokojenost
NašeNádobí.cz -
Dobry, rychly e-shop, dobre zabalene, takze prislo v poradku, ikdyz to bylo krehke...
NašeNádobí.cz -
Vše v pořádku, bleskové dodání.
NašeNádobí.cz -
S tímto obchodem jsem velice spokojena. Vyřízení objednávky i doprava
včetně kvalitního zabalení zboží proběhlo rychle a v pořádku.Reakce obchodu NašeNádobí.cz
- Rychle dodání, zboží vyhovující
NašeNádobí.cz -
Objednávka byla vyřízena rychle, zboží pěkné zabaleno proti poškození, jsem velmi spokojená.
NašeNádobí.cz -
- solidní sortiment, ze kterého jsem si vybral
- pečlivě zabaleno
NašeNádobí.cz -
RYCHLOST, SERIÓZNOST A SPOLEHLIVOST.
NašeNádobí.cz