- Vše v pořádku dorazilo.
- Vstříctnost, odbornost
Absolutně bezproblémový nákup a velmi rychlé doručení.
- Zboží velmi rychle dodáno
- rychlé a přesné
rychlý a spolehlivý
Zboží dodáno neskutečně rychle.. Do 24h!! Že by Sci-fi?! Tak by to mělo fungovat!
Za mě obchod jak má být ,vše proběhlo hladce a rychle, vřele doporučuji
- rychlé doručení. Vše v pořádku
- Znají svůj sortiment a dovedou dobře poradit a předvést,prostě profíci v prodeji nářadí,vřele doporučuji
- Vše proběhlo rychle a v pořádku
- Rychlost objednávky a ochotna personálu.
- Není co vytknout.
Nakupoval jsem zde poprvé a naprostá spokojenost.
- Opět jsem se službami e shopu Nářadí online cz velmi spokojen
Balíček dorazil v pořádku a velmi rychle jsem velice spokojen
Dobrá komunikace, a rychlost dodání....
Spolehlivý obchod s rychlým vyřízením objednávky a rychlým doručením.
Tento E-shop mám rád, ale tentokrát jsem byl trochu zklamaný. Objednal a zaplatil jsem zboží, které nebylo skladem, což chápu. Na e-shopu je u zboží uvedeno ‚na cestě,' což respektuji ale následná komunikace mě zklamala. Bylo uvedeno, že zboží je objednáno u výrobce nebo dodavatele, ale e-mail byl automatický, což mi jako koncovému zákazníkovi vadí.
Předpokládal bych, že pokud něco objednají u výrobce, měli by vědět, kdy zboží dorazí, nebo také čekají na odpověď? Jako zákazník bych ocenil jasnější informace a lepší zpětnou vazbu, zvláště u placené objednávky.Reakce obchodu NaradiOnline.cz
děkujeme za hodnocení a konstruktivní kritiku. Moc si vážíme zpětné vazby, kterou nám dáváte.
V tomto případě nás bohužel "vypekl" výrobce, který sám neví, kdy zboží bude a své informace v průběhu čekání několikrát změnil. Takže se ani my na tyto informace nemůžme 100% spolehnout :-(
Chápu, že automatické informace nejsou příliš osobní, ale je to zatím jediná možnost, jak relativně rychle pokrýt všechny změny v expedici. Ale budeme snažit tuto komunikac nadále zlepšovat.
ještě jedno děkujeme za Vaši reakci -
Rychlost, vstřícnost. Doporučuji.
- Bleskové dodání
- Dobrá cena, velmi rychlé vyřízení a dodání.
Doporučuji.