Přihlásit se a přidat recenzi

• Vše ok

Zatím se mi nikdo ohledně objednané zakázky neozval,pouze jestli jsem spokojen s nákupem.

• Inzerují "skladem" zboží o kterém vědí, že skladem není a že nebudou moci expedovat několik týdnů!!
    • Neváhají si účtovat předem - byť jsem naštěstí toto nevyužil.

Potřeboval jsem nutně jednoradličný obracák. Hledal jsem na webu, ale tento obchod měl vše skladem "ihned k expedici" s daným datem doručení. Po objednávce přišlo potvrzení. Po 5-ti dnech jsem se jim ozval, že jsem nic nedostal. Paní jen suše oznámila, že toho prodávají tolik, že se nemohou starat jestli mají správně označeno zda je zboží sklad či nikoliv. Na mou námitku, že na základě tohoto označení jsem učinil objednávku a že je to vcelku nekalá praktika, jen konstatovala, že tu objednávku můžu klidně zrušit. Tak nevím co si o tom mám myslet:(

• vše v pohodě

Pokud jde o nákup a doručení zboží, vše proběhlo v pořádku. Zboží bylo ale vzhledem k jeho váze ne příliš dobře zabaleno a dřevěná ohrádka se při manipulaci rozpadla. Kamna Alfa Plam Elita 2 nedoporučuji. Po pár dnech užívání na několika místech vypadla těsnící šňůra a nejde ji nasadit tak, aby opět nevypadla.

• rychlé dodání
    • okamžité zodpovězení všech dotazů
    • Příjemné a profesionální jednání

dodání doslova obratem

Spokojenost

• Spolehlivý obchod
    • Rychlé dodání

Obrovskou nevýhodou je nepřiložený čitelný a technicky využitelný manuál v jazyce českém ale ani i v jazyce jiném. Nečitelný text .Neexistující dokumentace náčrtkově montážní.
    Velikou chybu obchodně -technickou jsem udělal, že jsem si nevyžádal před nákupem popisnou dokumentaci. Kamna s výměníkem v žádném případě nenaplňují deklarovanou funkci a prostorové rozměry vytápění.

• rychlost dodání

• Požadované zboží bylo skladem, kvalitní, české výroby.

Byla to moje první objednávka a jsem spokojen s jejím vyřízením

• Jedná se o 3 obchody se stejným sídlem. Kamna integrovaná jako dostupná v počtu 3 popř 4 kusů a skladě nebyla, odůvodnění : kamna měla být dodána, nebyla. Ty co jsou integrované jako dostupné jsou asi rezervace.Až nám budou kamna dodána budeme informovat, termín není znám

• U zboží mají napsáno skladem 20 kusů. Objednáte a po 5 dnech přijde email, že zboží( kamna) jsou u výrobce a doba dodání neznámá. A dotaz, zda chcete čekat na dodání...Mezitím jsem volala a chtěla se domluvit na dopravě. Nikdo se ani slovem nezmínil, že je nemají skladem.

Nedoporučuji. Prodávají zboží, které nemají.

rychlá komunikace a vstřícnost.

Poslal jsem platbu předem,ta mi byla obratem poslaná spátky.Jednání s obchodem bylo na úrovni.