• Nemají skladem i když deklarují že ano, špatná komunikace

zatím se mnou nikdo nekomunikuje a čekám na zaplacené zboží

• Absolutně žádná komunikace že strany obchodu.
    • Ani náznak předběžného termínu doručení po takřka dvou týdnech od objednání. Takový přístup si v dnešní době u eshopu nepředstavuji. Asi menší objednávky nejsou pro ně důležité.

Čekám na zboží již 14 dní !!!!!!!

• dlouhá dodací lhůta

objednáno 6.4.2020
    zaplaceno převodem 6.4.2020 na účet 282488621/0300
    v.s. 401345038
    nepřišla ani zpráva, zda byla platba přijata

Zboží "skladem" objednáno 5.4.2020 po urgenci 9.4.2020, že zboží nebylo doručeno, mi bylo sděleno, že je zboží naskladněno a bude doručeno příští týden - předáno dopravci....
    16.4.2020 zboží doposud nedoručeno, po urgenci mi bylo sděleno, že zboží není naskladněno a tudíž nemohlo být předáno dopravci k doručení - další slib, že bude zboží co nejdříve odesláno...
    Jak se říká slibem nezarmoutíš a říct pokaždé něco jiného není problém.

• Nedoručené zboží
    • dlouhá dodací lhůta, zboží není rozhodně skladem
    • nedařilo se dlouho dovolat

asi už nebudu nikdy nebudu objednávat u neznámeho shopu, než si přečtu reference

• neurčitá doba dodání zboží

Zboží ani po 10 dnech nedodáno, komunikace 0.

• Ač bylo zboží inzerováno jako skladem v akci, objednáno 30. 3. 2020
    • a bylo zaplaceno předem, zatím do dnešního dne nedorazilo.

Po 14 dnech objednané zboží nemám.

• Nepřišlo komplet. Bez nabíječky a baterie.

Zboží jsem si objednal před 10 dny vše měli skladem a ještě to nebylo předáno dopravci. Paní mi říkala že to mělo přijít před 2 dny a ještě nic. Jsem zklamán

• Rozbrus nepasuje do kufru ikdyž jsem kufr obědnal podle kódu robrusky.

• Obchod na objednávku nereahoval 6dní

• Byla mi dorucena vodici lista k okruzni pile (fsn 70), na ktere byly jasne znamky opotrebeni (odlepena gumova paska, jemne zaseky- zrejme od pily).. Komunikace pres mail neexistuje, musite zavolat. Pres tel. slo ale vse rychle, za to dekuji..;)

Rychle dodani, vyhodne ceny, ale tahle zkusenost me presvedcila o tom, ze jiz v tomto obchode nenakoupim..

Obchod nekomunikuje při problému s objednávkou.

Před deseti dny jsem zboží objednal a nikdo mi ani nebyl schopen potvrdit přijetí objednávky. Ještě že jsem ho nezaplatil dopředu. Zcela jistě si najdu jiného dodavatele.

Po týdnu od úhrady platby se nikdo neobtěžovat sdělit, že zboží, které bylo uvedeno skladem už nemají.

Dále jsem si objednal pilové plátky, které nejsou součástí dodávky ačkoliv je produkt označen jako pila nikoliv jako pohonná jednotka.