Zboží objednáno, objednávka přijata - potvzeno emailem. Bohužel zboží zatím nedorazilo, i když mělo být na skladě ( brusné mřížky ) , ani se obchod neozval, že je něco v nepořádku atd.

• objednané zboží (údajně skladem) nedodali, neinformují, nereagují, nekomunikují

• Objednal a zaplatil jsem zboží, co měl obchod skladem, 6.6.. Doručení podle webu mělo být 9.6.. Nechápu proč, když byla skladem. Jenže ani 9.6. zásilka nepřišla. Zeptal jsem se obchodu a bylo mi sděleno, že odejde asi 13.6. - proč, když byla skladem? Dle PPL byla zásilka odeslána z obchodu 13.6. - 7 dní po zaplacení skladové položky. Evidentně skladem nebyla. Lidé kupují podle ceny a termínu dodání. Jeli něco na webu skladem, tak to má být pravda.

• Nic
    • Sklad

Píšou skladem tak si u nich člověk objedná a po třech pracovních dnech když se nic neděje,zjistím že to vlastně není u nich na skladě. Že to je tak 10 pracovních dnu než to teprve odešlu. Napíšou to ještě takovým stylem jako že co se divíte. Takže pokud to potřebujete rychle jako jak,tak tady neobjednavat

Objednávka byla pozdržena z důvodu nedostupnosti zboží, původně avizovaneho skladem. Po týdnu mlčení ze strany dodavatele jsem nevydržel, zavolal jim a dozvěděl se, že cela objednávka čeka na jednu položku ze čtyř objednaných. Kdybych se nezajimal, zboží bych do Vánoc nedostal.

• Po týdnu od objednávky ticho po pěšině. Na dotazy nereagují. Nedoporučuji.

Zboží uvedené skladem v den nákupu, skladem nebylo. Objednávka se tím pádem opozdila o několik dnů a obchod vůbec neměl potřebu mě o této okolnosti informovat.

• Nářadí jsem reklamoval a bez reakce

Vrtačka je hobby inzerovaná jako profi,umí udělat díru max do překližky,sbalil sem jí se všim všudy,poslal reklamační mail a vrtačka putovala zpět jak dorazila,po týdnu bez odpovědi,peněz,nic...

překup od jineho shopu a ani se s tim netají

Zřejmě problém na straně dopravce.

• Nechápu jak někdo může mít takovou drzost a ptát se na hodnocení, když došlo ke stornování mé objednávky a to bez jakékoliv omluvy. Co vy asi následovalo, kdyby jsem poslal platbu předem. Absolutně nechápu jak se může tento obchod pyšnit nějakými oceněními zákazníků. Každopádně tento obchod i jeho dceřiné obchody již nikdy více

Anoncují zboží, které není skladem a pak objednávku nechávají bez povšimnutí.

• Zadna komunikace,nedovolate se !!!!!! Uz ani omylem !!!
  • Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

Akorat se prehazujete u telefonu a nic neresite

• Žádná komunikace, po telefonatu dokonce lhaní o odeslání zboží

Zboží bylo skladem, placeno předem, jenom doufám, že nejde o podvodniky

Zklamání, 30.9. jsem objednal a zboží je teprve na cestě zatím ho nemám, přitom bylo skladem.

Zboží skladem je už týden objednáno a zaplaceno ale ještě nebylo předáno dopravci.

Po týdnu mi paní po telefonu oznámila, že zboží jde "už" zítra do přepravy. Úsměvné!!

Na eshop dodání zboží a komunikace strašně dlouho trvá,.

• Cena
    • Psali ihned k odeslání. Odeslali až za 6dni