Jste moc rychlí, více vám záleží na hodnocení jak na zákazníkovi. Kolář

placeni

Reakce obchodu Naradi-skaloud.cz

za tým Nářadí Škaloud se Vám velice omlouváme za vzniklé komplikace při nastavení platby. Spokojenost našich zákazníků je pro nás klíčová, a proto podnikneme opatření, aby se tento problém v budoucnu již neopakoval.

Prosíme, dejte nám vědět, pokud Vám můžeme s něčím pomoci.

S pozdravem Naradi-skaloud.cz

Na internetu inzerují zboží skladem. Po urgenci po týdnu kde je zboží, se dozvídám že zboží právě dorazilo a odesílají ho, takže lživá informace že mají zboží skladem....

Nivně jsem si myslel že obchod bude reagovat mrštněji.

Reakce obchodu Naradi-skaloud.cz

nerozumím vaší kritice. Objednal jste si zbozi, kde bylo uvedeno, ze je k dodani do 7 dnu. V neděli 12.3 jste objednal a zbozi jste obdrzel v patek 17.3.
    s pozdravem Skaloud

Bohužel i přes označení, že zboží je skladem jej prodejce nemá a nemůže sehnat. Nyní čekám na vrácení peněz.

• Uvádí, že má zboží skladem a přitom to není pravda

Obchod nekomunikuje

Obchod v pohodě,,,ale spedice se nějak nemá k tomu aby zásilku dodala

Reakce obchodu Naradi-skaloud.cz

je nam lito ze jste nespokojen, ale neni mozne vas tel kontaktovat. Spedice u vas byla 2x a dle infa nemate ani zvonek.
    s pozdravem naradi-skaloud.cz

• Zboží, které uvádí "skladem" nejsou schopni ani po víc jak 14ti dnech dodat
    • Komunikace veškerá žádná, zákazníci je zjevně nezajímají

• Dlouhá dodávka .

• Nové zboží bylo doručeno podřené, ale byť se jedná o pracovní nástroj, u nové brusky za 18tis. bych to neočekával
    • Místo objednaných brusných papíru dorazily papíry v jiném rozměru - na jinou brusku
    • Nabídku na opravu podřených částí brusky jako záruční opravu jsem neakceptoval

Nespolehlivý obchod, který není schopen dodat požadované nové zboží v očekávané kvalitě a ani v objednaném sortimentu.

Dva týdny marného čekání na zboží co je v nabídce skladem.
    Na infolince netuší, kdy to zboží bude.
    Ale hodnocení už přišlo dvakrát.
    Neskutečný podvodníci.

• Naprosto nekomunikují

Zboží jsem objednal, zaplatil, uběhlo 16 dnů, zboží nedorazilo, nikdo se mi neozval, ani nenapsal. Paní na telefonu tvrdila, že mi určitě volali, ale nevěděla přesně. Začal jsem je uhánět, aby zboží buď obratem dodali, nebo vrátili peníze. Snad zafungují alespoň v tomto. Působí na mě velice neprofesionálně....

Vracenou objednavku neprevzali na adrese , ktera je uvedena na fakture. Zbozi jsem odeslala znovu /nove postovne/ bylo doruceno , ale penize zatim nemam.

• platba předem
    • Dlouhý termín dodání - 2týden, přitom mělo být zboží skladem

Reakce obchodu Naradi-skaloud.cz

mrzi me Vas nazor na dodani zbozi v predvanocni dobe. Od prepravcu byla nastavene kvota na ks zasilek denne. Dle infa jste obdrzel zasilku 23.12. 5 pracovni den.
    s pozdravem Skaloud

Dne 13.10 jsem provedl za naši firmu nákup zboží. Zboží dle eshopu skladem, ihned jsem hradil kartou, do dnešního dne (29.10) zboží nedorazilo. Špatný kontakt ze strany dodavatele. Po mé písemné urgenci dne 20.10 mi někdo od nich slavnostně volal a sdělil mi, že zboží skladem není, ale že bude 21.10 k odeslání . No a máme 29.10 a naše firma nemá zboží ano peníze. Pokud bych se neozval, komunikace nulová ! ROZHODNĚ NEDOPORUČUJEME !

Reakce obchodu Naradi-skaloud.cz

na eshopu bylo uvedeno v době objednaní, že zboží je běžně dostupné do 7 dnů. Několikrát jsme se Vás snažily tel kontaktovat . První termín jsme od dodavatele měli přislíbený na 21.10. Dne 23.10 jsme se Vás pokoušeli kontaktovat a bez úspěchu. Ted je potvrzené datum dodáni na 10.11. Objednával jste produkt od firmy Festool a momentálně je velký zádrhel s dodávkami zboží a nejsme schopni ovlivnit terminy dodání.

• Nic moc výkon

Objednal jsem na webu konkrétní položku s konkrétním výrobním číslem,konkrétní fotkou na webu, za konkrétní cenu.Místo toho mi byla doručena položka náhradní aniž aby mne někdo kontaktoval.Takto by to být nemělo.Když nemám,tak nemám,a mám inzerovat to co mám,nebo mám zákazníkovi ZAVOLAT,když si beru číslo.Vracet se mi zboží na vlastní náklady nechtělo,to by se již doprava vyrovnala ceně zboží.Dneska si udělá v ČR e-shop kdekdo ale taky to tak vypadá.O ceně dopravy ani nemluvím.

Reakce obchodu Naradi-skaloud.cz

objednal jste sáčky do domácího vysavače BBZ41FG. Tyto sáčky se již pod tímto označením 3 rok nedodávají a dodává se originální nové sáčky pod označením GALL 17000940. Toto nové označeni ve svém návodu k použiti nenajdete, proto máme na webu uvedeno v popisu že se jedná o náhradu.

• Po 10 dnech stale nic, zadna komunikace

• Od nákupu mi spamují email neskutečným způsobem

Reakce obchodu Naradi-skaloud.cz

mrzí nás vaše špatné hodnocení, které jste nam zaslal tři měsíce po objednavce. Objednavku jsme zkontrolovali a doručení vasi objednávky bylo 27.5. 2020 v 11.00 hod.
    Pokud Vaše nespokojenost plyne z marketingových emailu, ktere rozesilame 1x až 2x / mes. můžete si je sam odhlasit z odběrů. Dnes jsme to udelali za vas.
    s pozdravem Skaloud

Objednal jsem zboží za téměř 20 000,-Kč. Byla mi vystavená faktura, ale od té doby semnou nikdo z obchodu nekomunikoval. Jsem rád, že jsem nakonec za zboží nezaplatil a objednal jinde. Nevím jak bych zde s nulovou komunikací řešil např. reklamace...

Reakce obchodu Naradi-skaloud.cz

Při objednání jsme měli uvedeno, že zboží není skladem. Druhy den jsme spolu mluvili, že produkt je momentálně nedostupný a budeme vás informovat při naskladnění. Chtěl jste vystavit proforma fakturu, kterou jsme vám zaslali. Zboží pořád není a zastoupeni Bosch nám není schopno sdělit, kdy produkt bude.
    Z vaší strany žádný dotaz na dostupnost neevidujeme.