- Ceny z věrnostního programu
- Rychlé odeslání
- Perfektně zabalené
- Mohu jedině doporučit
Perfektní rady a prozákaznický přístup. Vždy vyjdou vstříc, i když jsem měl problém s objednávkou, snaha vše vyřešit, Toho si cením a další nákupy budou už jen tady.
- Rychlost odeslání
- Dárek k objednávce
- Velký výběr
- Ochota poradit
Perfektní. Rychlé odeslání a zabalení. Dobré ceny a i výběr. Vše proběhlo jak má, před objednávkou jsme si zavolal a poradili, co vybrat a co funguje. když jsem pak aplikoval stěrače, tak jsem si ještě volal, aby mi pomohli jak na to a vřele bylo vše vysvětleno i když už jsem měl nakoupeno. Takže péče o zákazníka výborná. Mohu jen doporučit.
- U každé objednávky byl nějaký problém.
U každé objednávky byl nějaký problém. Něco je na obrázku a dostanete jinou věc. Ve druhé objednávce sice dodají kompenzaci, ale nepřidají slibovanou vůni za recenzi. Žádná pořádná omluva, odpovědi s chybama jak z překladače a arogance!!!!
- Zboží pěkně zabalené. Ceny přijatelné.
- Budu zde nakupovat i příště.
- Rychlost dodání
- Rychlost, cena.
Rychleji to už snad ani nejde. V noci objednáno, druhý den na cestě a třetí den dopoledne v Z-boxu.
- Velmi přívětivý
- Dobrý výběr a ceny
Odesílání zásilek je rychlý a bezchybný.Vše jak má být.
- Široký výběr
Zatím vždy rychlé a kvalitní služby
- Přehledný e-shop
Objednávka dorazila rychle, pokud má někdo dotazy odpoví na ně rychle a profesionálně.
- Zboží objednáno a do druhého dne doručeno,u lidí, kteří potřebují materiál pro leštění je toto rychle dodání velké plus.Celkove obchod a jednání mohu doporučit.Balik řádně zabalen,a zboží v něm také.
- Není nic co vytknout
Vždy vše, jak má být.
- Ceny produktů jsou za rozumnou cenu.
- Po telefonu jsou ochotni a podají informace jaké mají.
- Zboží bylo bezpečné zabalené.
Příště tam nakupovat budu znovu.
- Super rychlé odeslání
- Velký výběr zboží
- Perfektně zabaleno
- Přehledný eshop
- Skvělé ceny
Doporučuju.
- Rychlá komunikace a rychlé doručení
- Zabaleno perfektně
- Odesláno Rychle
- Objednáno bez problémů
- Vše funguje jak má
- Dárek objednávce
- Informace přes email o objednávce
Nejlepší obchod s autokosmetikou. Mají autokosmetiku, co jinde nemají a funguje. Jsem velice spokojen, budu nakupovat dál.
Jsem velmi spokojená nakupuju zde delší dobu nikdy jsem neměla žádný problém můžu jen doporučit jinde už nebudete chtít nakupovat
- Objednávku jsem udělala 2. 10. a zboží jsem si vyzvedla v Aboxu už 5. 10., za mě skvělý obchod, rychlé dodání a s kvalitou výrobku ještě počkám po vyzkoušení.
- Celkově hodnotím obchod, jako skvělý pro nákupy.
- rychlé doručení
- komunikativnost