Při každé objednávce vždy vše naprosto v pořádku, rychlost a spolehlivost. Občas nějaká maličkost např. gumové bonbóny potěší.
- pěkně zabalené
- rychlost odeslání
- výhodné ceny
- komunikace s obchodem
Zboží bylo velmi kvalitně zabalené, bez možnosti vytečení. Navíc obsahovalo dárky v podobě bonbónů a samolepek.
Od sebe bych rád dodal, že zaměstnanec, který komunikuje se zákazníky, bere jejich dotazy možná až příliš osobně :-)
Obchod doporučuji. Děkuji ;-) -
++ ceny, rychlost, kvalita zabalení
Objednávka v pořádku,doporučuji po registraci různé slevy ! Objednáš do třetího dne máš !
- Rychle dodani
- dobrá cena, perfektní komunikace a rychlé dodání
Vše v naprostém pořádku. Objednávka rychle vyřízená. Kvalitní zboží, skvělé ceny. Maximální spokojenost.
- Skvělý výběr zboží
Super obchod kvalita zboží
Rychle vyřízeno a bez problémů doručeno ( tři dny ) už mám vybrány další produkty a budou opět odtud.
- Spokojená
- Rychle doručení
rozhodně doporučuji, max spokojenost s obchodem
- Rýchle doručenie a dostupnosť
- Aj keď produkt nebol na sklade tak ho doskladnili a objednávka prišla do pár dní
- Super balenie, malý darček ku každej objednávke
Jako vždy nejlepší, není co dodat!
S obchodem jsem velice spokojen. Zásilka byla doručena do 24 hodin.
- Přehled zboží, rychle doručení
- Dobré ceny
- Jeden den objednáno a druhý den doma
Vše proběhlo v pořádku. Jsem spokojen. Doporučuji obchod.
- Opravdu zabalené skvělě.
- Dárek k objednávce
- Rychlé vyřízení objednávky
- Dobré ceny, lepší než jinde
- Velký výběr
- Přehledný eshop
S obchodem jsem spokojen. Nebyl to určitě poslední nákup.
První zkušenost a hned vše perfektní. K objednávce jsem si vybral i dárek, čistič na kola. V balíku jsem ale dostal i pozornost a něco na zub, to jsme čuměl. Jen tak dál, takhle se to mát dělat a pečovat o zákazníka. Sjme fakt překvapenej, že takto nějaký eshop funguje. -
- Ceny z věrnostního programu
- Rychlé odeslání
- Perfektně zabalené
- Mohu jedině doporučit
Perfektní rady a prozákaznický přístup. Vždy vyjdou vstříc, i když jsem měl problém s objednávkou, snaha vše vyřešit, Toho si cením a další nákupy budou už jen tady.
- Rychlost odeslání
- Dárek k objednávce
- Velký výběr
- Ochota poradit
Perfektní. Rychlé odeslání a zabalení. Dobré ceny a i výběr. Vše proběhlo jak má, před objednávkou jsme si zavolal a poradili, co vybrat a co funguje. když jsem pak aplikoval stěrače, tak jsem si ještě volal, aby mi pomohli jak na to a vřele bylo vše vysvětleno i když už jsem měl nakoupeno. Takže péče o zákazníka výborná. Mohu jen doporučit.