Dlouhé dodací doby, kontaktujete dodavatele a nikdo nebere telefon... voláte znovu a telefon je stále přesměrovaný. Špatná komunikace. již více jak týden čekám na zboží.
Reakce obchodu NakupTextil.cz
Dobrý den, mrzí nás Vaše negativní hodnocení za nezvednutí telefonu a musíme si informace ohledně odeslání balíčku řešit tímto způsobem.
Zboží, které máte objednané je s dobou dodání min. týden - vše je i u daných artiklů označeno, v objednávce viditelné.. budeme expedovat dnes či zítra, čekáme na závoz z Itálie každým dnem.
Telefony z důvodů dovolených přesměrováváme, telefony zvedáme, pokud napíšete email, určitě zareagujeme. Je možná, že jste volali jen prostě ve špatnou chvíli, omlouváme se. -
- Nevím...
- Tričko XL je tak na vnučku, velikost neodpovídá a materiál taky nic moc.
Reakce obchodu NakupTextil.cz
Pokud zboží nesedí, nelíbí se cokoli.... máte možnost do 14 dnů vrátit.
- Neprofesionalni jednani
- Vyber dopravcu
Pote co mi neprisla od dopravce vyzva k vyzvednuti,bylo zbozi vraceno prodejci. Ten delal mrtveho brouka a az kdyz jsem napsala kdy mi hodlaji vratit penize,tak je konecne poslali,ale ne celou castku. Jednani pani Trnove je za me neprofesionalni ve snaze zakaznika urazet. Nikdy jsem s prodejci nemela problem,ze by odmitli vratit penize za prepravu,nebo ze by zbozi znovu poslali na sve naklady. Vsichni prodejci v pripade nejakeho problemu projevili pochopeni,ze se stala nekde chyba. Tato firma me dost sokuje svym postojem,ze radsi zakaznika urazi,prijde o nej a o dalsi potencionalni klienty. Rozhodne nedoporucuji.
Dobrý den paní Lišková,
celou situaci jsme se Vám snažili vysvětlit, určitě jsme nikoho neuráželi a pokud se Vás naše vysvětlení dotklo, tak se omlouváme, nebylo to určitě takto myšleno. Nevyzvedávání balíčků je nákladová položka pro nás a určitě i pro ostatní prvozovatelé e-shopů.
Poštovné máte samozřejmě uhrazené, je na naše náklady. -
Doručení do 24 hodin za speciální příplatek neproběhlo - zásilka byla odeslána až někdy po 2-3 dnech s tím, že jsem udělala chybu já, což se nakonec prokázalo jako nepravdivé - ok, stane se. Nicméně nenapsat ani “pardon” a poslat jen info o tom, že peníze nevrátí do doby, než dostanou zásilku od dopravce zpět, to je v dnešní době opravdu trochu hardcore. Objednávat tam už nebudu - viz všechny jejich další špatné recenze na webu.
Reakce obchodu NakupTextil.cz
Dobrý den, za vzniklou situaci jsme se zákazníkovi omluvili, paní omluvu obdržela v emailu, dříve než toto hodnocení jsme obdrželi my. Bohužel došlo k technické chybě a nemohli jsme objednávku vyexpedovat v ten samý den.
Balíček jsme odeslali hned druhý den ráno od objednání, nemohli jsme situaci již nijak více pořešit. Balíček byl v tu chvíli již u dopravce na cestě k zákazníkovi. Jakmile se nám tedy vrátí, samozřejmě pořešíme a toto jsme Vám také popsali v daném emailu.
Hezký den. NakupTextil -
- dobré ceny
- dobrý výběr
- špatná adresa dodání
V obchodě jsem nakupovala 2x a pokaždé mi poslali přes zásilkovnu balík na špatnou soukromou adresu. Paní hází chybu na zásilkovnu, ale nedodala mi žádný náhled toho, že by adresu do systému zásilkovny zadávali správně. Takže už 2x sem musela vysvětlovat kurýrovi že stojí před špatným domem a že správný je 6km daleko. Naštvaný kurýr a mnoho hodin čekání na balík, až on vše vyřídí a doveze ho. S žádným jiným obchodem nemám podobnou zkušenost a zásilkovnu používám často. Nevím kde se děje chyba, ale už zde nic kupovat nebudu i když mě to mrzí.
- Objednány troje šaty, jedny v objednávce vůbec nebyly, u druhých místo vel M přišly S a obchod bez reakce :-/
Dobrý den paní Mezerová,
poslali jsme Vám včera šaty se správnou velikostí. Šaty se špatnou velikostí si můžete ponechat. Reklamace řešíme, jen asi ne tak bleskově rychle, jak možná je někdy očekáváno. Standardně je to do 7 dnů, budeme se snažit být rychlejší. Hezký den -
- komunikace
Komunikace skončila tím, že pošlou kalkulaci a nic
- Nabízejí zboží, které nemohou dodat
Nelze hodnotit zboží zatím nepřišlo
Dobrý den paní Lacinová,
kontrolovali jsme stav Vaší zásilky a vše máte již připraveno k vyzvednutím na výdejním místě.
V emailu o odeslání zásilky Vám také došel odkaz na sledování zásilky. V případě dotazu nás tedy neváhejte kontaktovat. Ale vše je vpořádku připraveno k vyzvednutí. Hezký den -
- Zadné
- Penize prídu im na účet a zbozi nedorazi
Reakce obchodu NakupTextil.cz
Vaše zásilka byla standardně odeslána 7.3. a už ji dle sledování zásilky vidíme jako připravenou k vyzvednutí.
Hezký den -
- velký výběr
- přijatelné ceny
- vcelku kvalitní textil
- neumí našít ani logo rovně na produkt
- arogance ze strany obchodu
- polovičatá komunikace
Vesměs všude to funguje stejně následujícím postupem, objednáte výrobu produktu s logem, zašlou vám náhled či vizualizaci, následně po potvrzení k výrobě se uhradí, a vše probíhá hladce... Jenže, postup zde byl, že jsem byl vyzván k úhradě, bez té vizualizace, v emailu stálo že přijde, avšak nic nepřišlo. Poté jsem se musel sám přihlásit a dát o sobě vědět, abych se dozvěděl jestli se s objednávkou vůbec něco děje. Nakonec mi přišla objednávka, ale fakt kvalita nestála za nic, a nejvíc mě namíchlo že to není našité ani rovně, a při zaslání stížnosti, jestli to jako myslí vážně, mi bylo sděleno že se nebude vyjadřovat k mému pohledu, a že vlastně z jejich strany je vše splněno a není důvod k reklamaci. Paní je naprosto arogantní, takový přístup je naprosto nepřijatelný. Když neví jak se jedná se zákazníky, neměla by to dělat! Náš zákazník, náš pán.
Dobrý den pane Cepák,
děkujeme za Vaše hodnocení, jen škoda, že nemluvíte celou pravdu. Váš podnět jsme přezkoumali a opravdu si stojíme za tím, že výšivka byla kvalitně provedena a není jak jste psal "velice odfláknuté nášivky, za cenu 544,50/kus, bych čekal že nášivka nebude vypadat jak z holešovické tržnice"
Pokud se Vám zdá-la křivě našitá, nabídla jsem Vám možnost opravy. Bohužel jste nás již dále nekontaktoval a píšete nám všude tyto podobné komentáře. O způsobu komunikace, jak jste s námi jednal Vy, se opravdu v tomto případě - jak píšete " Náš zákazník, náš pán" řídit opravdu nemůžeme.
Pokud jste si dělal více vzorků od více dodavatelů, nemůžete přeci nyní ty vzorky co se Vám "nehodí" řešit tímto způsobem. Celé mi to přijde i způsob komunikace a osočování za hranici slušného chování.
Pokud pochybíme, vždy se snažíme vše řešit slušnou cestou, bez urážení a vyjít zákazníkovi vstříct, tak jak jsme to umožnili rozumnou cestou i Vám. -
Vůbec neodpovídá střih ani materiál, na šířku veliké, na délku sotva pod zadek, opravdu spíš triko, šaty rozhodně ne
- ČEPICE BYLA POMAČKANÁ
- Nedorazil objednaný počet kusů, obchod na reklamaci nereagoval.
V zásilce chybělo zboží, po reklamaci dodatečně zasláno bez omluvy.
- odeslání zboží trvalo 3 dny. V dnešní době, kdy zboží chodí na druhý den mi to přijde dlouhá doba. Kdyby někdo aspoň napsal e-mail, že mají třeba více objednávek a odešlou zboží později neměla bych problém, ale komunikace byla nulová.
- Zboží vůbec nedorazilo. Čekám na něj už dlouhou dobu. Nedoporučuji tento obchod!
:-(
- Objednána sice vel. L ale odpovídá tak na xl nebo xxl.
Objednávka dorazila neúplná bez udání důvodu