- nesolidnost
- nejhorší obchod
2 měsíce čekání na již zaplacené zboží!!!
nabídka zboží, které nemají a ani nejsou schopni zajistit!!!
Jaká je vaše celková spokojenost s obchodem?_ nelze vrátit hodnocení na 0 -
- Nejvýhodnější cena
- Zboží došlo poškozené a nefunkční.
Reakce obchodu Nakupka.cz
ještě jednou se Vám omlouváme za komplikace způsobené poškozením při přepravě. Výrobek jsme od Vás přijali zpět k reklamaci a ihned odeslali 16.8. na výměnu k výrobci. Nyní tedy čekáme na zaslání zpět k nám abychom Vám mohli zaslat výrobek nový a neporušený.
Budeme Vás i nadále informovat a po vyřízení Vám dorazí email a sms, že zboží odchází zpět na Vaší adresu.
Moc děkujeme za trpělivost a pochopení.
David Svoboda
reklamační odd. -
- Dobrá cena ?
- Nedodán správně vyplněný doklad k záručnímu listu.
- I po urgenci dodán doklad bez razítka a výrobního čísla spotřebiče.
- V podmínkám záruky je podmínka Čitelné Razítko podpis-Sériové číslo spotřebiče.
- Takže mám neplatný záruční list.
děkujeme Vám za recenzi.
Záruční listy vždy odcházejí se zbožím nepotvrzené - je nutné je po vyzkoušení zboží zaslat na naší adresu k potvrzení. Budeme Vás ohledně této záležitosti kontaktovat a věříme, že vše si vysvětlíme a napravíme :-)
- ... neshledal jsem
- ... ybo69 nedod8no
Reakce obchodu Nakupka.cz
mrzí nás komplikace, které nastaly s vyřízením Vaší objednávky a touto cestou se Vám omlouváme.
Věříme, že příště vše proběhne k Vaší spokojenosti.
- Neexistuje!
- Nízké ceny, tedy okamžité slevy s omezenou dobou platnosti, jsou zneváženy extrémně dlouhou dobou dodání, kterou obchod průběžně prodlužuje.
Dva dny po objednání napsali, že zboží bude odesláno za 13 dní. Po 13 dnech napsali, že zboží bude dostupné za 21 (celkem za 33 dnů!!!) a to ještě BEZ ZÁRUKY.
Reakce obchodu Nakupka.cz
omlouváme se, že u Vaší objednávky došlo k prodlení.
Objednávky se snažíme vždy vyřizovat co nejrychleji, mrzí nás, že tomu tak ve Vašem případě nebylo.
Věříme, že budeme mít příležitost vše napravit.
S pozdravem a omluvou
Nakupka.cz -
Zboží bylo poškozené a neúplné, na reklamaci už tři týdny bez reakce.
Reakce obchodu Nakupka.cz
velice se Vám omlouváme za komplikace. Email s reklamací jsme od Vás obdrželi s fotografiemi a popisem dílů na výměnu nebo dokompletování. Ihned jsem zasílali obratem výrobci s dotazem zda je možné dokompletovat a urgencí 8.7.2019. ale bez reakce. O tomto jste byli informováni i telefonicky. Pro dořešení této nepříjemné situace Vás budeme opětovně kontaktovat, tak abychom Vám vyšli maximálně vstříc.
Děkuji za pochopení.
David Svoboda
Reklamační oddělení. -
- Při objednání bylo uváděno, že je bazén na skladě a po třech dnech emailových zpráv jak je objednávka připravována a kompletována, nám bylo telefonicky sděleno, že bazén není na skladě a je ho možno dodat nejdřive během 14-21 dnů.
Reakce obchodu Nakupka.cz
omlouváme se za komplikace, které nastaly s vyřízením Vaší objednávky.
Věříme, že budeme mít v budoucnu příležitost vše napravit.
Nakupka.cz -
- témněř žádná komunikace ze strany obchodu
- nevídaně dlouhá doba dodání
příště určitě NE!
Reakce obchodu Nakupka.cz
velmi nás mrzí Vaše nespokojenost s objednávkou, chápeme, že rychlost vyřízení objednávky je pro zákazníky velmi důležitá. Mrzí nás, že ve Vašem případě komunikace "vázla" :(
Věříme, že budeme mít v budoucnu šanci si u Vás napravit reputaci.
Nakupka.cz -
- Nabízíte zboží, které už výrobce nedodává.
Reakce obchodu Nakupka.cz
moc nás mrzí Vaše nespokojenost, bohužel u Vámi zvoleného výrobku došlo k doprodání a tímto se Vám znovu omlouváme za komplikace s Vaší objednávkou.
Pěkný den
Nakupka.cz -
Dvakrát mi prodloužili dodání o 10 dní, nakonec jsem objednávku stornoval. Měli o 100 Kč nižší cenu než kdekoliv jinde, ale nebyli schopni to za tuto cenu v termínu ani v prodloužené lhůtě dodat.
Reakce obchodu Nakupka.cz
omlouváme se za komplikace, které nastaly s vyřízením Vaší objednávky. Věříme, že budeme mít v budoucnu příležitost vše napravit.
Dlouhé dodací doby
Reakce obchodu Nakupka.cz
omlouváme se, že u Vaší objednávky došlo k prodlení.
Věříme, že budeme mít příležitost vše napravit.
S pozdravem a omluvou
- slušná cena zboží
Zboží, které mělo být skladem, ani po týdnu nedorazilo. Po několika urgencích ze strany mé i výdejního místa po cca 10 dnech objednávka doručena. Bez omluvy či vysvětlení...
Reakce obchodu Nakupka.cz
děkujeme Vám za hodnocení, omlouváme se velmi za komplikace s Vaší objednávkou.
Věříme, že příště vše proběhne na 100%.
Nakupka.cz -
- Nakupovali jsme zde často, protože showroom máme za rohem...
- Poslední zkušenost otřes - objednáno 5.6., předpokládané dodání 7.6. V ten den ale e-mail - dodání po termínu. Potom týden nic, tak jsme napsali my - odpověď, že vina dodavatele a že je to uvedeno u objednávky. Ano, tam je skladem u dodavatele, ale i slibované dodání cca 3-5 dní. I nyní zboží takto nabízíte - zeleně sklad dodavatele, ale dodání do showroomu do 5 dní. Tak napiště rovnou, až nám dodavatel dodá, tak se možná dočkáte.
Viz výše.
Reakce obchodu Nakupka.cz
velmi nás mrzí Vaše nová zkušenost. Věříme, že příště se vše povede na 100%.
Hezký den
Nakupka.cz -
Objednávku jsem po dohodě zrušil, neměli požadované zboží v dostatečném množství byť objednávka byla v pořádku vytvořena. Bylo mi nabýtnuto posečkání na naskladnění zboží to jsem však odmítnul, jinak komunikace se zrušením objdnávky bez problému.
Dobrý den, Davide,
děkujeme Vám za recenzi. Mrzí nás Vaše nedoporučení. U Vámi vybraného zboží bylo opravdu k dispozici pouze omezené množství kusů. O všem jsme Vás však informovali a nabídli i možnost přiobjednání zboží u dodavatele. Bohužel nabídnutý termín Vám nevyhovoval.
Věříme, že nám zachováte přízeň a příště vše proběhne k Vaší spokojenosti.
- Zboží prodávané jako skladem ,i když u dodavatele, stále po 9. dnech nemám
Obchod komunikuje až po mých dotazech na zboží , ale komunikuje.
Reakce obchodu Nakupka.cz
omlouváme se za opoždění, které nastalo s vyřízením Vaší objednávky.
Uvědomujeme si, že rychlost expedice je pro zákazníky velmi důležitá, a proto nás mrzí, že ve Vašem případě odeslání trvalo delší čas.
Věříme, že i přesto nám zachováte přízeň.
Nakupka.cz -
Přestože v době objednání prezentoval zboží jako dostupné, objednávka dosud nebyla vyřízena. Pouze jsem obdržel zprávu, že "dodání potvrdí později".
děkujeme Vám za recenzi.
Vámi objednané zboží bylo na webu prezentované jako "skladem u dodavatele". Na základě Vaší objednávky jsme zboží u dodavatele objednali a nyní čekáme na jeho naskladnění. Vše neprodleně ověříme a budeme Vás informovat.
Děkujeme za pochopení.
Nakupka.cz -
Objednáno 10.5.2019, termín naskladnění měl být 20.5.2019, 21.5.2019 přišla zpráva, že naskladněno nebylo. Dlouhá čekací doba.
Reakce obchodu Nakupka.cz
mrzí nás komplikace, které nastaly s vyřízením Vaší objednávky. Bohužel ke zdržení došlo ze strany dodavatele. Vše zaurgujeme a budeme Vás co nejdříve informovat.
Věříme, že nám zachováte přízeň.
Nakupka.cz -
Týden mě tahali za nos, že zboží musí objednat u dodavatele takže jsem objednávku zaměbnil a čekám. Zatím jsem dostal zprávu, že zboží není skladem a musí je objednat u dodavatele. Tak jsem zcvědavý jestli vůbec něco bude.
Reakce obchodu Nakupka.cz
mrzí nás komplikace, které nastaly s vyřízením Vaší objednávky. Kolegové ze zákaznického centra vše ověří a budou Vás kontaktovat ohledně nápravy.
S omlouvou
Nakupka.cz -
Termín dodání se již po třetí prodloužil a to ještě není definitivní.
NEDOPORUČUJI !!!Reakce obchodu Nakupka.cz
omlouváme se za komplikace, které nastaly s vyřízením Vaší objednávky.
Vše ověříme a budeme Vás informovat.
Nakupka.cz -
- Absolutně nedodržuje deklarovaný termín doručení, čtrnáct dnů se nic neděje
Reakce obchodu Nakupka.cz
omlouváme se, bohužel u Vaší objednávky došlo k opoždění závozu zboží ze strany dodavatele. O této skutečnosti jsme Vás průběžně informovali e-mailem. Vzniklé komplikace nás mrzí. Chápeme, že rychlost vyřízení objednávky je pro zákazníky prioritou.
Nakupka.cz