- Chválím velice vstřícný přístup zaměstnanců nakladatelství.
- Proč nakupuji?
- - výborná komunikace s kupujícím
- - rychlé vyřízení objednávky
- - velký výběr zboží
- - báječné ceny
- Žádné nemá.
1) rychlé vyřízení objednávky, příjemné ceny, možnost osobního odběru přímo v nakladatelství
2) zkušennosti - jen pozitivní
3) ano doporučuji všem
4) ano: rychlost vyřízení objednávky, výborná komunikace se zákazníkem, velký výběr zboží, různé možnosti bezhotovostní platby, možný osobní odběr přímo ve společnostiReakce obchodu Nakladatelství Olomouc
Vážená paní Pavlo, děkujeme za hodnocení i nákup. Jsme rádi za Vaši spokojenost. Budeme i nadále dělat maximum pro Vaši spokojenost i při příštích nákupech v našem internetovém knihkupectví knihyolomouc.cz.
- - Velký výběr knih
- - Profesionální e-shop, který je na velké úrovni, český internet tímto eshopem určitě posunuli dopředu,na českém trhu jsem žádný podobný e-shop zatím neviděl.
- - Skvělá cena
- - Skvělý, komunikativní personál
- - Žádné
- Jsem maximálně spokojený se vším... Skvělý eshop, který je na úrovni eshopu ze zámoří. Perfektní komunikace a rychlé vyřízení objednávky. Velmi doporučuji a těším se na další nákup :)
Děkuji Vám Nakladatelsví Olomouc. Obchodů jaký jste vy by tu mělo být více.Reakce obchodu Nakladatelství Olomouc
Vážený zákazníku, děkujeme za Váš čas při hodnocení našich služeb i za Váš názor na náš internetový obchod. Již dnes pracujeme na dalších novinkách a vylepšeních. Doufáme, že s námi budete i nadále spokojen. Přejeme hezký den, s pozdravem tým knihyolomouc.cz.
- Skvele jednani, rychle doruceni
- Nejsem si zadnych vedom
Vrele doporucuji
Reakce obchodu Nakladatelství Olomouc
Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen. Přejeme hezký den a těšíme se na další spolupráci. Tým knihyolomouc.cz
- Přehledný web, dobré ceny, široká nabídka.
Nakupuji zde již pravidelně a mohu jen doporučit, maximálně vstřícné jednání k zákazníkovi.
Reakce obchodu Nakladatelství Olomouc
Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení našeho eshopu. Jsme rádi, že jste s námi spokojen a budeme se maximálně snažit o to, abyste byl spokojen i nadále.
Přejeme hezký den.
Nakladatelství Olomouc -
- Maximální vstřícnost vašich pracovníků - kteří jsou velmi ochotni objednat zboží po telefonu a za dva dny je u mě.
Reakce obchodu Nakladatelství Olomouc
Děkujeme za Vaši reakci i nákup. Těšíme se na další spolupráci. Našim cílem je spokojenost a maximální komfort našich zákazníků. S pozdravem tým Nakladatelství Olomouc s.r.o.
- Obchod je přehledný, zboží za dobré ceny. Individuální přístup ke každému zákazníkovi. Například zboží, které není právě skladem, se vám pokusí objednat a je k vyzvednutí přímo na pobočce v Olomouci.
- Nevim, asi žádné.
Mohu vřele doporučit. Zboží za dobré ceny, rychlé doručení.
Reakce obchodu Nakladatelství Olomouc
Děkujeme za Vaše hodnocení i nákup. I nadále se budeme maximálně snažit, abyste měla co nejlepší komfort při nakupování. Přejeme hezký den.
- Je to výrobce, byla dobrá akční cena, vše probíhalo hladce a příjemně.
OK, doporučuji.
Reakce obchodu Nakladatelství Olomouc
Děkujme za hodnocení a nákup. Rozšiřujeme náš sortiment pro Vaše pohodlí. Již brzy bude v naší nabídce více než 50 000 titulů.
- Kvalitní zboží, zajímavé tituly.
- Na webu mi chybí tituly některých autorů, kteří zde vydali svůj titul.
Důvodem nákupu bylo odborné zaměření obchodu. Rozhodlo rovněž vstřícné a ochotné jednání zaměstnanců. Doporučuji k nákupu.
Reakce obchodu Nakladatelství Olomouc
Děkujeme za hodnocení, tituly, které na webu chybí nejsou skladem. Děkujeme za nákup.
- Nákup učebnic přímo od nakladatele.
- Skvělé ceny.
- Výborná komunikace.
Nakupuji zde pravidelně, mohu vřele doporučit.
Reakce obchodu Nakladatelství Olomouc
Děkujeme za hodnocení, vážíme si Vašich nákupů.