zatím nevím objednávka ještě nedorazila a objednávka a komunikace zatím dobrá. uvidíme až nábytek dorazí a jaký bude
- Hezký výběr za velice slušnou cenu
- dlouhé čekací doby!!!!
- příjemné ceny
- velice dobrá komunikace
- vstřícný personál
- žádná
Všem doporučuji
- rychlé dodání, kvalita výrobků
rychlé dodání, dobrá kvalita výrobku
- výhodná cena
- doprava zdarma
- dohoda o doručení - nemožnost naplánovat čas a nepředání informací dopravci
Výhodná cena a doprava zdarma. Jako nevýhodu jsem vnímal minimální informace o tom, kdy bude zboží doručeno a poté možnost dohody nebo změny. První SMS přišla bez podpisu a informace jaký nábytek mi bude doručován, takže jsem vůbec nevěděl o co se jedná. Obchod upozornil, že dopravce nepomáhá s výnosem do patra, ale i přes to že jsem se ptal, tak mi nebyly poskytnuty informace o tom kolik balíků v jakých rozměrech a váze bude doručeno. Vzhledem k tomu, že skříň musela nakonec přebrat přítelkyně, trochu jsem se bál jak to zvládne. Obchod ani nepředal číslo na přítelkyni dopravci, takže stejně nakonec dopravce volal mě. Každopádně nakonec vše klaplo, myslím, že to jsou drobnosti, které obchod jednoduše a brzy odstraní. Doporučuji.
Doručení včas, ale nesrozumitelny návod. Díky nevyvrtanym otvorum jsem dle návodu vyvrtala díru pro šroub, ale špatně a při montáži mi praskla horní část. Lze přiobjednat?
- Vše fungovalo, tak jak mělo.
- skvělá cena
- síla desek
- design
- horní deska ( malá ) jen na kolíčkách. Chce to alespoň dva vruty
- Zboží mi mělo být doručeno za 33 pracovních dní ale zatím nic nepřišlo.
Reakce obchodu NABYTKUJ.cz
Dobrý den, ať počítáme, jak počítáme, tak zboží by mělo být doručeno do 21.11.2019. Moc nás mrzí neopodstatněné recenze, pro komunikaci je možné využít telefon či email.
spokojenost
nic -
Vše ok
- Dobré ceny i kvalita
zboží v perfektním stavu, snadno smontovatelné, termín dodání předem dohodnut, čekací doba na dodání optimální
Nemám co hodnotit, když na zboží stále čekám. Mám zaplaceno od 18.9. 2019 a do dnešního dne vůbec nevím, jestli něco dostanu a v jaké kvalitě. Nabízíte něco, co asi nemáte. Známým nedoporučím a příště nakoupím jinde, ceny jsou podobné a služby rychlejší.
Reakce obchodu NABYTKUJ.cz
Dobrý den, prosíme o kontrolu Vašeho emailu, na který byly odeslány všechny informační a potvrzující emaily v pořádku. Prosíme o kontrolu složky Hromadné nebo SPAM, kam mohly emaily propadnout. U každého produktu na jeho produktové stránce, ve vašem případně na této: https://www.nabytkuj.cz/mebline/nabytek-do-loznice/perinaky-do-loznice-1/m33-prostor-pro-lozni-pradlo-maximus?search_query=m33&results=2 je uvedená doba doručení produktu, kde je uvedeno 8-12 týdnů. Nyní je to 2 týdny, tedy opravdu ještě není možné doručit toto zboží. S tímto je každý zákazník obeznámen před uskutečnením objednávky na produktové stránce a v nákupním košíku.
- V obchodě jsem na takový nenarazil .
- Nabízejí zboží, které nejsou schopni dodat
Reakce obchodu NABYTKUJ.cz
V rámci 2 dní jsme se potýkali s problémem propojení skladového hospodářství dodavatelské společnosti. Bohužel zákazník objednal kancelářskou židli, která fakticky byla dostupná v našem eshopu avšak díky této chybě v propojení již nebyla dostupná u dodavatele. Díky této objednávce jsme na chybu přišli. Děkujeme za informaci a zároveň se velice omlouváme za způsobené komplikace.
Dodací doba příliš dlouhá
Reakce obchodu NABYTKUJ.cz
U každého produktu na jeho produktové stránce je explicitně uvedena doba doručená daného produktu. Tato informace je předkládána před uskutečněním objednávky a zákazník má možnost akceptovat či ne. Objednávka byla doručena dle uvedených podmínek.
- Špatná nebo spíš žádná komunikace
Reakce obchodu NABYTKUJ.cz
Velice nás mrzí situace, kdy zákazník cítí nedostatek komunikace. Po kontrole celého vlákna bylo zjištěno, že všechny dotazy položené zákazníkem byly zodpovězeny. Problém byl v doručení nábytku v termínu, kdy zákazník požadoval rozmezí, kdy byl na dovolené a s tím se křížila celopodniková dovolená výrobce (dopravce) zboží. Zboží bylo doručeno dle domluvy a zákazník se domluvil na konečném termínu bez problémů.
Komunikace s pani na telefonu SUPER.
Z boží bylo dodáno nepoškozené,perfektně zabaleno,v den ,který byl domluven. Sice v pozdnich večerních hodinách,ale řidič velmi ochotný.,asi měl hodně rozvozu.
Obchod určitě svým kamarádům doporučím.
Jsem s obchodem spokojena,až si budu něco objednávat,tak určitě tady.