Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

Krásná kuchyň za dobrou cenu.

• 80 %

• Jako hlavní výhodu vidím cenu, kuchyň nás vyšla na myslím fakt rozumnou cenu oproti jiným prodejnám
    • Další výhoda byla skvělá komunikace a rychlý 3D návrh
    • Vždy rychle odepsali, na každý email reagovali a také komunikace telefonická byla dobrá
    • Ohromný výběr typů a barev kuchyní
    • Přehledný eshop, kde lze vše najít a zkontrolovat
    • Cenová nabídka byla dobře zpracovaná, přehledná a prakticky se téměř rovnala konečné ceně
    • Nevýhoda… mám jistý problém s chlapci co kuchyň montovali, vše je ale o lidech a myslím, že samotný Sprint za tyto věci nemůže.
    • Sytém Hettich doživotní záruka… haha, nezavírá tak jak má, už první den.
    • Při bližším ohledání má kuchyň asi sto nedostatků, včetně ozobaných krajů, nerovností apod. Nečekám nějakou záruku, ikdyž slíbili.

Výběr je z čeho, každý si najde to svoje, čekací doba je všude, komunikovat i skrze malé detaily není žádný problém.
    Chlapci montéři, sami přišli změřit, sami montovali.
    Poměr cena = kvalita. Asi tak bych to shrnula.

• 40 %

• Rychlá komunikace
    • Ochota vyhovět
    • Množství produktů
    • Jakmile nastane problém, od všeho se distancují
    • Vyhotovená vizualizace je k ničemu - když něco nesedí, je vše Vaše vina a nic neplatí. Ani rozměry na ní napsané.

Komunikace byla před objednáním vstřícná a ochotná. Chtěl jsem před objednávkou vědět neuvedené rozměry rohové skříně (z důvodu nutných úprav) a ty jsem si nakonec musel najít sám. Jaké ale bylo moje překvapení pro přebrání a rozbalení věcí. Pominu velmi zavádějící název barvy "láva", jejíž zobrazení je na internetu taktéž tmavé, ale v reálu Vám přijde šedivá. K tomu jsem tedy obdržel zakončovací desku, kterou jsem nakonec nepotřeboval, protože jsem jí chtěl v oné černé jako pracovní desku. Nikoliv ve stejné barvě jako je korpus. Ok, nedorozumnění. Nicméně jsem dodal plánek, kde byly jasně psané rozměry a dispozice místnosti. Neobdržel jsem zakončovací desku pro myčku a pracovní deska je samozřejmě o ten kousek kratší. Chtěl jsem ale i krycí desku/panel na zeď. V návrhu byly uvedené rozměry a panel tam byl nakreslený bez jakýchkoliv vad a mezer. Ten byl však dodán nejen krátký, ale jeho zakončení bylo také o 1cm kratší, než polep. Při oponentůře a dotaz na řešení se dozvíte opakovaně:

- "Můžete si za to sám"
    - "Měl jste si vše překontrolovat". Kdybych si chtěl dělat návrh sám a měl důvod nevěřit odborníkovi, tak to udělám. Neměl jsem důvod předpokládat, že někdo nerozumí plánku, nezeptá se a odborníkem psané rozměry ve vizualizaci nejsou rozměry, podle kterých sestavoval objednávku. Krom toho z názvů skříněk není vždy patrné jaký má rozměr.
    - Kryjí se, že vizualizace jsou pouze orientační. Nejen tedy pro barvu, texturu skříněk, ale i rozměry, které na ně sami napíší dodatečně.
    - Pokud se pokusíte vysvětlit, že byste si desku za 2900 Kč neobjednali, kdyby Vám někdo sdělil, že jí oni dostavájí pouze v délce 3050mm a návrhář Vám toto nesdělí, dostane se Vám pouze odpovědi, že můžete napsat na reklamace nebo si můžete koupit další desku za 2900Kč. Kdyby toto bylo kdykoliv řečeno nebo uvedeno, desku bych si sehnal jinde a v potřebných rozměrech. To je celé. Chtěl bych vidět nadšení lidí, kteří by to s touto objednávkou přijeli smontovat. Asi bych je také platil dvakrát a byla by to moje chyba.
    - Když se zeptáte jak tedy v návrhu měla být použita příliš krátká deska/panel na zeď, tak se nedočkáte ani omluvy, ani vysvětlení nebo natož řešení. Prostě to je Vaše vina, i když jste dodal správné a potřebné rozměry včetně plánku a označení umístění kuchyně.

Každý kdo zde nakupuje nejspíše bude spokojen, pokud obdrží co má. Vizualizace a informace od této společnosti jsou naprosto k ničemu, protože se od Vás očekává, že si projdete celý katalog a ověříte každou informaci, aby Vám došlo to, co chcete a odpovídalo to i plánku, který zašlete. Navíc tedy i s tím, že si najdete originálního polského dodavatele, který má barvy na internetu alespoň správně zobrazené.

• 90 %

• rychlá, svižná komunikace
    • příjemná obsluha na prodejně
    • co chceš to máš
    • cena

Komunikace výborná, co jsme chtěli to máme. Představa splněna.
    Menší komplikace při montáži, ale vše vychytáno a posazeno.
    Trochu čekání na doobjednané kusy, ale nemělo to vliv na funkci.

• 100 %

Pokud váháte ,kde zrealizujete svůj sen o nové kuchyni doporučuji Nábytek SPRINT s.r.o.
    Tým profesionálů od realizace až po montáž.Vždy perfektní komunikace ,rychlé grafické návrhy a rada profesionálů.Montáž perfektní,precizní až po samotné předání .Můžu jen chválit a doporučit.Neváhejte a splňte si svůj sen.

• Kvalita zpracování
    • Dobrá komunikace
    • Montáž nábytku

Díky personálnímu oddělení rychlý návrh kuchyně a rychlé vyřízení objednávky. Nábytek z kvalitního materiálu a super montáž nábytku.

• Rychlost
    • Komunikace
    • Cena

Od návrhu, zaměření až po montáž kuchyňské linky. Cenově opravdu nejlevnější, personál ochotně poradí co a jak rozvrhnout aby byla linka co nejvíce praktická. Samotní montéři perfektní, klobouk dolů jak jim to jde hezky od ruky radost pohledět. Kuchyň vypadá opravdu kvalitně a velmi hezky.

• 90 %

• Rychlé a profesionální jednání
    • Cena

S kuchyní jsme velice spokojeni. Velmi vstřícný a profesionální přístup na prodejně, užitečné rady a tipy od personálu. Dobře zabaleno, kvalita odpovídá očekávání. Mohu doporučit.

• 100 %

Ochotný personál, výborná komunikace. Kuchyň dovezli dle domluvy. Ještě ji sice nemáme úplně smontovanou, ale již teď vypadá úchvatně.

• 100 %

Nábytek Sprint jsem si vybrala na základě recenzí a v žádném případě nelituji .Velké díky patří paní Bonczkové,která mi s realizací pomohla.Na kuchyň jsem čekala sice déle,ale vyplatilo se.S montáží jsem byla také velmi spokojená ,velmi precizně odvedená práce .Ještě jednou bych ráda poděkovala, kuchyň je opravdu krásná.

• 20 %

• Pěkné kuchyně za dobrou cenu, slušný výběr skříněk .
    • Jakmile nastane problém, budete si ho muset vyřešit sami. Firma se absolutně distancuje od jakýchkoliv závad, montáž není příliš kvalitní, poté odmítá sjednat nápravu a přestává komunikovat. Nefér jednání, rozhodně nedoporučuji.

Objednali jsme si kuchyňskou linku, dodání bylo v dřívějším termínu i s montáží. Nedostatky při montáži firma nechtěla řešit, reklamaci zamítla. Po zaplacení je již s komunikací problém. Závady jsme museli řešit svépomocí.

Reakce obchodu NÁBYTEK SPRINT

Dobrý den, paní Jelínková,

děkujeme Vám za poskytnutí Vašeho ohodnocení a zpětnou vazbu. Jsme však překvapeni, že vaše zkušenost s naší firmou je tak negativní, protože se od našich standardů a hodnot výrazně odchyluje.

Snažíme se poskytovat kvalitní kuchyně za dobrou cenu a jsme rádi, že jste byli spokojeni se vzhledem našich produktů a výběrem skříněk. Chceme však zdůraznit, že jsme vždy ochotni řešit jakékoliv problémy, které by se mohly objevit během montáže či po jejím dokončení.

Ve Vašem případě jsme zjistili, že během montáže došlo ke konfliktu s Vaším manželem. Jeho chování bylo nevhodné a místy agresivní, a to jak vůči našim montážníkům, tak i při komunikaci s naším týmem. Je důležité podotknout, že vždy pořizujeme fotografie před předáním kuchyňské linky, které jasně ukazují, že byla předána bez jakýchkoliv mechanických poškození.

Nechceme se dostat do sporu s našimi zákazníky a je třeba zdůraznit, že jsme vždy připraveni spolupracovat a vyřešit případné nedostatky. Vašemu manželovi byla nabídnuta možnost vykonání vícepráce za odpovídající cenu, avšak z důvodů, které nejsou spojené s kvalitou naší práce, tuto nabídku odmítl.

Vaše recenze nás velmi znepokojuje, protože se snažíme udržovat kvalitní komunikaci a poskytovat nadstandardní zákaznickou podporu. Pokud máte zájem, rádi bychom se se Vámi spojili a pokusili se vyřešit jakékoliv stávající problémy nebo nedorozumění.

Děkujeme Vám za pochopení a doufáme, že se nám podaří situaci vyřešit k Vaší spokojenosti.

S přátelským pozdravem,
    Tým Nábytek Sprint

• 60 %

• Pěkná kuchyň, za slušnou cenu
    • Velký výběr dekorů i druhů a velikostí skříněk
    • Nesmí nastat žádný problém, protože pak si ho musíte vyřešit sami

Komunikace firmy je na výbornou, oceňuji rychlost s jakou reagují. Když se ovšem vyskytne problém, je to horší. Objednávali jsme kuchyň na chatu, dodána v říjnu, tudíž jsme ji jen převzali a uskladnili...V únoru jsme jeli poprvé na chatu a při montáži jsme zjistili že jedna deska byla dost poškozená...reklamaci mi neuznali s tím, že je to dlouho,... to bych možná ještě pochopila, ...ale to, že jsem si doobjednala police k digestorové skříňce, které tam nepasují a paní z firmy mi sdělí, ať si je dojdu někam nechat zaříznout, tak to mě fakt dostalo! A to seříznutí musím samozřejmě zaplatit já! Ještě že jsme si připlatili sestavení skříněk, co kdybych si pak musela seřezávat každé prkno...

Reakce obchodu NÁBYTEK SPRINT

Děkujeme Vám za Vaši recenzi a taky za ocenění našich kuchyní. Rádi bychom osvětlili některé body, které jste ve své recenzi zmínila.

Ohledně problému s poškozenou deskou, kterou jste zjistili při montáži, omlouváme se za nepříjemnosti, které to způsobilo. Je pro nás důležité, abyste byla s našimi produkty plně spokojena. Nicméně, vzhledem k tomu, že uplynulo několik měsíců od Vašeho nákupu, reklamaci jsme bohužel nemohli uznat.

Pokud jde o police, které jste si objednala na míru podle Vašich rozměrů, omlouváme se, že nepasovaly podle Vašich rozměrů. Rádi bychom zdůraznili, že jsme Vám nabídli nejlevnější a nejrychlejší možnost, jak tuto chybu měření vyřešit, a to nechat si desku seříznout. Jsme si vědomi, že tato situace mohla být pro Vás nekomfortní, a za to se omlouváme.

Vaše spokojenost je pro nás prioritou a rádi bychom Vám nabídli naše další asistenční služby, abychom mohli napravit tuto situaci. Prosíme, kontaktujte nás přímo, abychom mohli společně najít uspokojivé řešení.

Děkujeme Vám za Vaše pochopení a trpělivost.

S pozdravem,
    Tým Nábytek Sprint

• Rychlé dodání
    • Skvělá komunikace
    • Montáž proběhla v pořádku
    • dostali jsme rady, jak udržovat a čistit kuchyň
    • Pánové si po sobě i uklidili

Za nás naprostá spokojenost.

• 100 %

Naprostá spokojenost s komunikací, s dodanou kuchyňskou linkou i s jejím precizním sestavením montážními pracovníky. Doporučuji využít nabízenou službu zaměření kuchyňské linky (toto jsem bohužel při vlastním plánování kuchyně neudělal), aby se dopředu vychytaly případné problémy s montáží v důsledku nerovnosti zdí, nepravidelného úhlu v rohu aj. a předešlo se tak event. komplikacím, které se pak musí na místě při montáži napravovat. Firmě Nábytek Sprint děkuji za perfektní práci.
    P. Král

• 80 %

• kvalita
    • cena
    • rychlost
    • vstřícné jednání při montáži
    • nepříjemné vystupování při zaměření

Zkušenost z obchodem bych shrnula jako pozitivní. Návrh jsem si vymyslela sama, při úvodní schůzce na prodejně s paní Strachotovou jsme vybrali na základě vystavených kuchyní nakonec jiný dekor, než jsme původně zamýšleli. Veškeré naše průběžné úpravy k doladění návrhu byly paní Strachotovou vždy ochotně akceptovány. Prvotní pozitivní dojem velmi zásadně zkazil při zaměření Tomáš, který nejen, že ve všem viděl problém, ale také odmítal jakákoliv navrhovaná řešení dost nepříjemným tónem. Dokonce jsem přemýšlela, že celou objednávku zruším a najdeme si jiného dodavatele kuchyně. Nakonec jsem udržela rozčílení na uzdě a doufala, že na montáž přijede někdo jiný. Naproti tomu musím pochválit rychlost dodání, která nás příjemně překvapila a zejména kluky Láďu a Míru, kteří přijeli na montáž a celý náš dojem z obchodu zachránili. Jsou to opravdu profíci, kteří si poradili se vším na jedničku a dokonce s úsměvem na tváři, přestože odjížděli v pátek pozdě večer přes půl republiky domů. Tímto jim oběma děkuji, výsledná kuchyň je opravdu krásná.

• výborná komunikace
    • rychlost dodání
    • kvalita
    • přístup k zákazníkovi

Takhle by měly fungovat všechny firmy!!!
    Paní Glistová na prodejně je moc příjemná, vstřícná a opravdu člověk na svém místě. Zadala jsem ji návrh jak bych si novou kuchyň představovala a hned druhý den mi zaslala nákres + cenový rozpočet. Navíc poslala i několik dalších možných variant včetně cen.
    Původní informace byla, že se linka bude vyrábět zhruba 4 - 6 týdnů. Byla jsem mile překvapena když za 14 dní mi paní volala, že je moje kuchyň hotová a budou mi ji doručovat. Všechny díly byly perfektně zabalené proti poškození při přepravě, návody k montáži srozumitelné, vše velmi kvalitně zpracováno. I když zapomněli dodat ukončovací díly, po zavolání do obchodu byly s omluvou dodány. Celý obchod proběhl na "jedničku".
    Tuhle malou rodinnou firmu mohu jenom doporučit.

• Rychlost
    • Montáž

Celkově jsem spokojená .
    Musím velice vyzdvihnout montáž. Velice precizní práce, nejlepší kluci Láďa a Míra.
    Děkuji Sližová

• 100 %

• Velký výběr kuchyní za skvělé ceny

Když jsem vybírala kuchyň tak mě nikde nic nezaujalo. Najednou jsem ale natrefila na inzerát na kuchyň a odepsala jsem. Paní mi poslala webové stránky a když jsem viděla to obrovské množství různých druhů kuchyní tak jsem měla jasno a neváhala jsem. Navíc skvělé ceny a paní (slečna) Petra Valčíková je skvělá. Odborník na svém místě. Úžasná komunikace a se vším mi poradila. Díky ní a této firmě mám kuchyň svých snů. Moc za to děkuji a bude i nadále doporučovat.

• 100 %

• Krásná kuchyně za super cenu
    • Perfektní precizní montáž v nelehkých podmínkách
    • Museli jsme si počkat, ale stejně jsme dostali termín dříve než v polském studiu, kde jsme se byli poptat.

Kuchyně je krásná, jsem spokojená. Moc děkuji!

Kamila Baszczynská

• profesionální jednání
    • 3D návrh z pohodlí domova
    • bezkonkurenční ceny
    • obrovský výběr kuchyní

Pro nákup kuchyně u Sprintu mě přesvědčily pozitivní recenze i to, že se jedná o místní prodejnu a my rádi podporujeme místní podnikatele. Spolupráce s paní Bonczkovou byla od A do Z bezproblémová, je velmi vstřícná, ochotná, poradí a doporučí, dodání bylo rychlejší, než jsme čekali, kuchyň je nádherná, jsem velmi spokojená s provedením i s celkovým přístupem, který v této firmě mají. 95% komunikace jsme vedli emailově, pouze poslední návštěva proběhla osobně, doladili jsme poslední detaily a bylo to. Ušetřilo nám to spoustu času, který je při rekonstrukci vzácný. Velmi děkujeme za dodanou kuchyň i za celou spolupráci :-)