Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

Veliká spokojenost, super domluva, doporučuji

• 100 %

Své práci rozumí. Jsou to profíci, co dokáží poradit, vyřeší na dálku i drobné detaily na které by si zákazník ani nevzpoměl. Termín dodání dodrží a doprava na místo naprosto bez problémů. V mém případě došlo k posunutí termínu doručení o pár hodin a byl jsem informován týden předem. Takže komunikace obchodu je na 5 hvězdiček. Kvalita provedenení je v pohodě a montáž kterou jsem si dělal sám je naprosto intuitivní, vše krásně sedí a to je pak práce radostí. Opravdu jsem byl mile překvapen a mohu tento obchod doporučit.

• 100 %

• Jsme rádi, že jsme si vybrali tuto firmu. Komunikace před výrobou výborná, bezproblémová dodávka a profesionální montáž do všech detailů.
  • 100 %

• Kupoval jsem kuchyňskou linku, kvalitní materiál za rozumnou cenu a po objednání zavolali a doladily jsme detaily naprostá spokojenost mohu jen doporučit

Špičková domluva a kvalitní produkty

• Kvalitní výrobky
    • Skvělá zákaznická péče
    • Výborná komunikace

O žádné nevím.

• výborná komunikace
    • vyšli nám vstříc se všemi našimi "speciálními" požadavky
    • kuchyně je opravdu krásná
    • velmi příznivá cena v porovnání s konkurencí

• Komunikace
    • Vizualizace zdarma
    • K placeným úchytkám se nedodávají šrouby - zapomněli sdělit při objednávce. Ale nikdo není neomylný.

Naprostá spokojenost. Komunikace výborná, personál ochotný a vstřícný. Kuchyňská linka poměr cena/výkon v super kvalitě. Dobře se udržuje v čistém stavu. Skříňky jsou model Quantum, horní v barvě mint (spíše mátově šedá), spodní grey. Pracovní deska je od truhláře.

• Špičková komunikace po telefonu
    • Rady a správný výběr materiálů/barev
    • Rychlá výroba a doprava

Hezký den,
    moc děkujeme za výrobu naší krásné kuchyně Florence. Vše naprosto sedí a materiály jsou opravdu kvalitní. Velké díky patří hlavně paní Krainové, která měla se mnou i mým manželem velkou trpělivost v sestavování naší vysněné kuchyně.
    Ještě jednou moc děkujeme ☺️

• 100 %

V obchodě mi poslali vzorník, naplánovali kuchyň dle mých představ, operativně řešili změny vzniklé v závislosti na řemeslnících. Barva o malinko tmavší než jsem na obrázku viděla, ale kuchyň je velmi pěkná. Materiál lak, krásně voní a vypadá, jen je lak křehčí na upadnutí dvířek v ruce na zem-lak se odštípne, musí se opatrně. Povrch je jemně matný, příjemný na dotek. Skříňku udělají i atyp, příplatek tam je, ale není nijak nesnesitelný. Dokupovala jsem ještě potravinovou skříň a asi budu dokupovat ještě jednu skříňku. Jednoduchá na sestavení, pověsit už musí truhlář kvůli přesnosti a lícování stran. Na malý prostor je opravdu bohatá na úložné prostory. U lakovaných skříněk je doba dodání 30 dní nedá se to obejít, je to proces schnutí laku a dělají to na základě konkrétní objednávky. Jsem velmi spokojená. Velká ochota prodejkyň.

• 100 %

• dobré a rychlé jednání

Když jsem se rozhodoval pro novou kuchyň na chalupu, zvolil jsem společnost Nábytek Sprint a musím říci, že jsem byl naprosto nadšen. Už od prvního kontaktu byla komunikace perfektní – rychlá, přátelská a velmi profesionální. Všechny mé dotazy byly obratem zodpovězeny a veškeré mé požadavky byly bez problémů zohledněny.

Dodání kuchyně proběhlo přesně podle domluveného termínu, což bylo skvělé. Nejvíce mě však ohromila parta montérů, kteří přijeli kuchyň sestavit. Byli to skuteční profesionálové – pracovali rychle, čistě a s maximální precizností. Bylo vidět, že svou práci nejen dobře ovládají, ale také ji dělají s radostí a nasazením.

Výsledná kuchyň je nádherná a přesně podle mých představ. Díky skvělé práci týmu Nábytek Sprint mám teď na chalupě kuchyň, na kterou se těším pokaždé, když přijedu. Mohu jen doporučit a děkuji za úžasnou službu!

• 100 %

• Vše proběhlo dle dohody a dle plánu. Prodejci i montážníci nám vycházeli vstříc.

• velká spokojenost s přípravou návrhu, ochotou zapracovat změny v návrhu,
    • spokojenost též s montáží, ochotou pracovníků ke konkrétním úpravám na míru v našich podmínkách,
    • kvalita materiálu.

Zvláště jsem byla spokojena s montáží kuchyně v našich podmínkách a s přístupem a ochotou pracovníka na místě řešit problémy s křivostí stěn.

Kuchyně Brerra , Bianco spino 0232 lesk
    Skleněný obklad RAL 6019

• velká spokojenost s přípravou návrhu, ochotou zapracovat změny v návrhu,
    • kvalita materiálu.
  • 100 %

100 % spokojenost se vším, komunikace, ochota, cena.

• 100 %

Jsem spokojená. Jak rychlost dodání tak kvalita kuchyně. Vyskytla se malá chybka,ale ta byla ze strany obchodu brzy odstraněná. Takže spokojenost a mohu doporučit.

• 80 %

• Rychlost, kdy byla linka kompletne k dodani i s instalaci
    • Trosku mene jsem spokojen, ze Pani na prodejne trosku spatne spocitala miry a zustala neprijemna "fuga" mezi skrinky, ale druhy den prijel jejich technik s "listou" aby aspon nebyla videt dira ...
  • 100 %

• Skvělá komunikace - vše dokonale vysvětleno a připraveno. Zvláštní poděkování paní Kunetkové za skvělé rady a trpělivost. Hoši, kteří přijeli kuchyň smontovat byli moc šikovní a pečliví.

Mohu vřele doporučit.

• Přístup k zakzníku
    • Kvalita / cena
    • Doprava zdarma
    • Doba výroby
    • Ceny na webu nejsou aktualní spíš na lakání zakazníků

Linka v poměru cena / kvalita je super. Návrh linky rýchlý na dálku a vše sedělo. Přístup k zákazníku je skvělý.
    Furnitura je kvalitní, máteriál na první pohled OK, s čásem se úvídí.
    Montáž jsme provaděli sámi. Není uplně jednoduchý, ale k tomu jsou výkresy, pokud nemáte s tím zkušeností tak rádší objednejte službu.
    Dobá výroby 8 týdnů, ale bylo o tom zmíněno od záčatku.

Reakce obchodu NÁBYTEK SPRINT

děkujeme, že jste si udělal čas a napsal nám krásnou recenzi.

Pokud jde o ceny na webu, jsou samozřejmě aktuální a opravdové. Mohou se navýšit pouze pokud si zákazník objedná něco navíc, např. jiné úchytky, prémiové kování, vyšší nožky nebo třeba lesklou povrchovou úpravu dvířek. Pokud to z kalkulace jasně nevyplývalo, omlouváme se a pokud nás kontaktujete, rádi vše objasníme.

S přátelským pozdravem,
    Tým Nábytek Sprint