- Komunikace
- Doprava
Naprostá spokojenost s výrobkem, nábytek vypadá moc krásně. Obchod mohu vřele doporučit.
- Výborná komunikace, dodání v termínu.
Skvělá komunikace, rychlé dodání.
- Výhoda naprosto žádná! Kvalita ala Polsko, dodací lhůta doslova v nekonečnu, komunikace naprosto žádná!
- Neuvěřitelně dlouhá dodací lhůta, kterou navíc absolutně nedodrží!
- Objednané zboží nedoručí ani po dvou měsících!
- Obchod absolutně nereaguje na e-maily, probudí se a zareagují až ve chvíli, kdy jim napíšete, že nedodanou objednávku rušíte.
Obchod nabytekpolodna.cz nemohu v žádném případě doporučit. Objednávka provedena dne 6.7.2020. Doručení mělo proběhnout do 4, max. 6 týdnů. Už toto je přehnané, ale budiž. Bohužel však nebylo doručeno ani po dvou měsících, a to bez jakékoli omluvy. Na e-maily tento obchod absolutně nereaguje, a to ani další 2 týdny po datu, kdy mělo být zboží dávno doručeno. Probudili se a najednou reagovali až na odstoupení od kupní smlouvy a zrušení objednávky, kdy jim hrozilo, že přijdou o zákazníka. Obchod nedoporučuji!
zboží nedorazilo,zakoupila jsem jinde
Rychlost, ochota.
Trvá to hodně dlouho
Nábytek za dostupnou cenu.
- Ochota a rychlé vyřízení.
- Cena u mé objednávky byla nejnižší ve srovnání s konkurencí
- Doprava zdarma
- Obchod vypadá dobře
- Od vytvoření a potvrzení objednávky velmi dlouho žádné informace - až dnes je vidět změna stavu, mohli mi aspoň poslat e-mail, že se něco změnilo.
U objednaného zboží je uvedeno dodání 4-6 týdnů. Za 3 dny uplyne 6 týdnů, tak to možná ještě stihnou v termínu. :-) Dokonce už je napsáno: připraveno k expedici - skladem. Doufal jsem, že to bude spíš za 4 týdny. Třeba po dodání zboží obchod doporučím, ale musel by mi asi přijít nový odkaz. Těžko teď můžu zafajfkovat, že doporučuji. Takže zatím nevím.
Dobrá komunikace, doprava zdarma, spokojenost s tímto obchodem.
Kvalita a rozumná cena
- velmi vstřícní a ochotní
- rychle vyřízena objednávka, přístup prodávajícího i šoféra vynikající na 1*
- žádná
Termín dodání byl 2 - 4 týdny, po 4 týdnech jsem neměl žádnou informaci o termínu dodání. Musel jsem tedy volat sám a bylo mi sděleno, že sedačka je vyrobena a pojede se pro ní. Měla být dodána v pondělí a byla dodána v sobotu. Ze strany firmy žádná komunikace, musel jsem volat já.
Nábytek nenadchl, dřevěná lišta na jedné straně vystupuje cca 2-3 mm, kožené lemování provedeno nehezky a taky nepěkně zakončené. -
mrdka čekam na stul jak dement more a nepřišel vyhulte mi pero
- Ohromně milí a ochotní lidé
- Když nastal problém, vyřešíli ho k mé spokojenosti
- žádnou neznám
Určitě doporučuji.
- velmi dobrá komunikace
velmi ochotný prodavač v jihlavské prodejně, dobře se s ním vybírala sedačka
- Vše bez problémů, doručení i o víkendu