• Výhoda naprosto žádná! Kvalita ala Polsko, dodací lhůta doslova v nekonečnu, komunikace naprosto žádná!
    • Neuvěřitelně dlouhá dodací lhůta, kterou navíc absolutně nedodrží!
    • Objednané zboží nedoručí ani po dvou měsících!
    • Obchod absolutně nereaguje na e-maily, probudí se a zareagují až ve chvíli, kdy jim napíšete, že nedodanou objednávku rušíte.

Obchod nabytekpolodna.cz nemohu v žádném případě doporučit. Objednávka provedena dne 6.7.2020. Doručení mělo proběhnout do 4, max. 6 týdnů. Už toto je přehnané, ale budiž. Bohužel však nebylo doručeno ani po dvou měsících, a to bez jakékoli omluvy. Na e-maily tento obchod absolutně nereaguje, a to ani další 2 týdny po datu, kdy mělo být zboží dávno doručeno. Probudili se a najednou reagovali až na odstoupení od kupní smlouvy a zrušení objednávky, kdy jim hrozilo, že přijdou o zákazníka. Obchod nedoporučuji!

zboží nedorazilo,zakoupila jsem jinde

Trvá to hodně dlouho

• Cena u mé objednávky byla nejnižší ve srovnání s konkurencí
    • Doprava zdarma
    • Obchod vypadá dobře
    • Od vytvoření a potvrzení objednávky velmi dlouho žádné informace - až dnes je vidět změna stavu, mohli mi aspoň poslat e-mail, že se něco změnilo.

U objednaného zboží je uvedeno dodání 4-6 týdnů. Za 3 dny uplyne 6 týdnů, tak to možná ještě stihnou v termínu. :-) Dokonce už je napsáno: připraveno k expedici - skladem. Doufal jsem, že to bude spíš za 4 týdny. Třeba po dodání zboží obchod doporučím, ale musel by mi asi přijít nový odkaz. Těžko teď můžu zafajfkovat, že doporučuji. Takže zatím nevím.

Termín dodání byl 2 - 4 týdny, po 4 týdnech jsem neměl žádnou informaci o termínu dodání. Musel jsem tedy volat sám a bylo mi sděleno, že sedačka je vyrobena a pojede se pro ní. Měla být dodána v pondělí a byla dodána v sobotu. Ze strany firmy žádná komunikace, musel jsem volat já.
    Nábytek nenadchl, dřevěná lišta na jedné straně vystupuje cca 2-3 mm, kožené lemování provedeno nehezky a taky nepěkně zakončené.

mrdka čekam na stul jak dement more a nepřišel vyhulte mi pero

• jednani na urovni
    • dlouha dodaci lhuta o 14 dni

nelíbili se my nejednoznacne informace když doma cekate na zboží které vam ma byt doruceno a zprava prijde dve hodiny po terminu doruceni ze nabytek není skladem to me vytociloale ke cti majitele musim rict ze my nabytek zaslal top transem a nabydl provizi

Pomalá dodací lhůta.. :-(

Dobrý den
    Dostupnost zboží je 28 dní, uvádíme jí u produktu. tu samozřejmě dodržíme. Věřím tedy, když jste produkt objednala, jste spokojená a smířená s dodáním do 28 dnů.

• neinformovanost

Reakce obchodu nabytekpolodna.cz

Dobrý den paní Zlochová U produktu je dostupnost 28 dní, (jak jste si mohla přečíst) kterou dodržíme. A k té neinformovanosti: myslím že mail , který jsme Vám odeslali je srozumitelný....
    "Vaše objednávka byla zadaná do výroby/rezervovaná na skladě. Předpokládaný termín dodání viz dostupnost u jednotlivých, Vámi zakoupených produktů. V případě Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat.
    Před dodáním zboží obdržíte informační mail a den předem ještě sms o doručení nábytku." ..... zjišťovala jste u nás i hloubku sedu a myslím, že komunikace byla v pořádku.
    Pokud máte nějaké dotazy nad rámec běžné komunikace, rádi Vám je zodpovíme na kontaktech, které jste obdržela při paložení objednávky. Přeji pěkný víkend.

• dlouhá dodací lhúta.Na to,že se koupelnová skřín vyrábí přímo,museli jsme seřezávat některé díly k sobě,včetně šuplíků.Při výšce 1,80cm je velmi nestabilní.

• Špatná komunikace.zaslal jsem 5 emailu a odpověď byla jen na 1 email.nespolehlivost,stále slibují slibují a furt se to odkládá.majitel osobně navrhnul a slíbil že se přijede podívat na poškozenou sedací soupravu,no do dnešního dne se tak nestalo

Absolutně nedoporučuji!!objednali jsme si sedací soupravu a stolek pod televizi a konferenční stolek.konferencni stolek přišel ušpinění, balení plné pilin a na hraně bylo odlepené lamino.sedaci souprava přišla od objednání za měsíc a půl a poškozená!! zatím se reklamuje vadný kus.stolek pod televizi není dodán a od objednání uplynulo 2mesice.v prodejně řekli že ještě není vyrobený!!! objednávku sem nakonec zrušil a z toho důvodu nedoporučuji

• Žádné
    • Vůbec nekomunikuje, nedává vědět

• nekomunikativnost!!

Dodací lhůta nebyla dodržena o měsíc,ze strany obchodu minimální komunikace,o dopravě ani nemluvě,špatně započítané dopravné které mi bylo slíbeno vrátit,dodnes nedorazilo.V zásilce chyběla židle,která dodnes nedorazila bylo nám pouze stroze zděleno,že zboží bylo dopravní službou dodáno což ovšem nebylo!!!Nábytek je pěkný,cenově odpovídající ovšem návod na setrojení je na,, vyšší dívčí"naprostý horor!!

• Při nedodržení dodací lhůty reaguje pouze sliby - chyby.

• Měsíc jsem čekala na skříňku (dodací lhůta byla do 28 dní, to bych ještě brala). Ale že budu víc jak měsíc čekat na vyřízení reklamace, to se mi zdá už hodně. Mám špatné díry v desce od šuplíku a po několika telefonátech a slibech nová deska stále nedorazila. Fakt skvělé jednání se zákazníkem. Kdybych to věděla, tak radši objednám jinde, i když dražší.

Možná ostatní budou mít štěstí, ale pro mě zatím nejhorší obchod, ve kterém jsem objednávala...

• doprava,obsluha,komunikace

• dlouhá dodací doba, ani po 40 dnech jsem zboží nedostala

Reakce obchodu nabytekpolodna.cz

Omlouváme se. Bohužel s retro sedačkami se roztrhl pytel a kapacity ve výrobě jsou omezené a doba dodání se stále prodlužuje. Výrobce již staví druhou, tak věřím že další zákazníky již potěšíme.

• Nabízí něco co nelze dodat

• Dle nabídky mělo zboží dorazit do 21 dní. Objednali jsme si 2. 10. 2015 a dnes (2. 11. 2015) ještě nic nepřišlo.
  • Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.