- Dobrá kvalita za dobrou cenu
Zboží dorazilo v pořádku, řidič výborný, pomohl s vykládkou
- Profesionalita
- Velký výběr
- Dobrá cena
- Doprava zdarma
- Výborná komunikace
- Žádná, vše bylo super
S tímto obchodem mám výborné zkušenosti. Naprostá profesionalita, laskavost, vstřícnost pana prodavače na prodejně. Následná komunikace výborná, doba dodání úžasná, pan řidič také super. Z pohovky jsem nadšená, je krásná. Vše bylo super, nemám co vytknout, mohu jen doporučit!!
Objednal jsem 2 police, po dlouhém čekání, zaplacení a rozbalení jsem obdržel pouze jednu. Dovolat se nelze, na maily nereagují. Byl jsem okraden, jsou to podvodníci. BACHA NA NĚ!
- Nízká kvalita
- Špatná komunikace
Sedací souprava LINIE https://www.nabytekpolodna.cz/sedacky-a-kresla/4653-sedaci-souprava-linie
Základní cena 19 950 Kč + vodou omyvatelné materiály, celkem zaplaceno: 25 935 Kč.
Zveřejnil jsem fotky na Flickr, aby se všichni mohli podívat.
Odkaz na fotky: https://flic.kr/s/aHsmiuhbHj
Našel jsem si tedy tel číslo na reklamační oddělení a pán mi řekl že to tak má být. Že ten výrobce děla kvalitní sedací soupravy a tahle část odpadla kvůli transportování, ale jinak je to v pohodě.Reakce obchodu nabytekpolodna.cz
Dobrý den
Vysvětlil jsem Vám, že sedačku jste si zničil kvůli tomu, že Vaše prostory a hlavně zárubně nejsou dostatečně velké a jak mi náš řidič potvrdil, sedačku jste tam spíše procpali než nastěhovali. Stačilo zavolat o radu a né použít hrubou sílu. Tolik k vašemu "tansportování" Dále bych chtěl připomenout, že tuto vaší nešťastnou nehodu jsem chtěl řešit a bezplatně opravit. Věřte , že náklady které by nás vaše poškození stálo se pohybují v tisících! Vaše čeština bohužel ještě není nejlepší, tak nevím jestli jste mě pochopil. Ale co nás nejvíc udivilo, když jste tvrdil, že na tomto ozdobném prvku vzadu za područkou hodláte sedět a sedačka na to není kvalitně přizpůsobená. Bohužel na sedačkách jsou standardně také části , na kterých se opravdu sedět nedá. Mrzí nás váš negativní postoj. Snažíme se každému zákazníkovi vyjít maximálně vstříc, pokud tedy je zájem oboustranný.
s pozdravem nabytekpolodna -
- jednani na urovni
- dlouha dodaci lhuta o 14 dni
nelíbili se my nejednoznacne informace když doma cekate na zboží které vam ma byt doruceno a zprava prijde dve hodiny po terminu doruceni ze nabytek není skladem to me vytociloale ke cti majitele musim rict ze my nabytek zaslal top transem a nabydl provizi
Sice to docela trvalo, ale zbozi dorazilo. Bylo v poradku, komunikace byla skvela oproti helcelovi, takze super. Jen skoda, ze jsem se musela spalit.
Děkujeme za vaší recenzi
s pozdravem nabytekpolodna -
- Vše proběhlo v naprostém pořádku. Komunikace s prodejcem skvělá, příjemné a milé jednání, při doručení velmi ochotný pan řidič. Kvalita výrobku skutečně mile překvapila. Takže za mě - můžu jen doporučit!!!
Děkujeme za Vaši recenzi, která nás potěšila :) -
Pomalá dodací lhůta.. :-(
Dobrý den
Dostupnost zboží je 28 dní, uvádíme jí u produktu. tu samozřejmě dodržíme. Věřím tedy, když jste produkt objednala, jste spokojená a smířená s dodáním do 28 dnů. -
ještě nevím,nemám složeno
- jednoduchá montáž
- chybělo pár komponentů
- neinformovanost
Reakce obchodu nabytekpolodna.cz
Dobrý den paní Zlochová U produktu je dostupnost 28 dní, (jak jste si mohla přečíst) kterou dodržíme. A k té neinformovanosti: myslím že mail , který jsme Vám odeslali je srozumitelný....
"Vaše objednávka byla zadaná do výroby/rezervovaná na skladě. Předpokládaný termín dodání viz dostupnost u jednotlivých, Vámi zakoupených produktů. V případě Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Před dodáním zboží obdržíte informační mail a den předem ještě sms o doručení nábytku." ..... zjišťovala jste u nás i hloubku sedu a myslím, že komunikace byla v pořádku.
Pokud máte nějaké dotazy nad rámec běžné komunikace, rádi Vám je zodpovíme na kontaktech, které jste obdržela při paložení objednávky. Přeji pěkný víkend. -
- Výborná komunikace s obchodem.
- skvělá komunikace, přizpůsobení se potřebám zákazníka, doprava zdarma
RYCHLÝ A SPOLEHLIVÝ E-SHOP. POHODOVÉ NAKUPOVÁNÍ I RYCHLOST DODÁNÍ.
Milá obsluha, velký výběr sedaček i materiálů.
- rychlost
- Spolehlivost
- Kvalita
- rychlé, přesné, kvalitní
- Výhodné ceny
- Doprava zdarma a velmi ochotný řidič