• Obchod uvádí, že zboží je skladem. Po zakoupení pošle po 4 dnech, že zboží není skladem.
    • Mylně informuje zákazníky.

Nabízí něco, co nemají. Už tam nenakoupím.

• Věšák je nakřivo

• Na heureka.cz se v případě mé objednávky (zahradní domek Eco Tours) obchod tvářil, že má dodací lhůtu 3 dny. Vzápětí objednávku přepošle na jiného dodavatele (mohl jsem kontaktovat rovnou!) s dodací lhůtou 5 týdnů. Velmi netransparentní chování vůči zákazníkovi.

Velmi špatná, nepřehledná komunikace. Po internetové objednávce přišel mail s číslem účtu, kam zaplatit - ani žádná zálohová faktura, informace o termínu dodání apod.

Vzápětí přišel jiný mail potvrzující stejnou objednávku u (konkurenční firmy?) skluzavky.cz. Od nich žádná komunikace, volal jsem cca po 4 dnech, jestli mám tedy uhradit částu na účet v původním mailu a kdy je očekávané dodání, bylo řečeno, že mi ještě ten den pošlou zálohovou fakturu a víc informací. Po týdnu jsem urgoval, že zatím nic nedorazilo, znovu slíbeno "do konce dne", uběhly další 4 dny a pořád nic.

V tuto chvíli mi mail "Jak jste byl spokojen s nákupem?" (který ještě neproběhl a ani vlastně nevím, kdo je v tomto nákupu moje protistrana) přijde už skoro jako provokace :).

• vázne komunikace