Dobrá komunikace s obchodem, prováděla jsem změnu v objednávce.
- Je to několikatý nákup v tomto shopu a vše vždy bez komplikací, profesionální přístup :-)
pohodlné nakupování
Dodací lhůta je sice udávána 8-10 týdnů,ale nějaká informace ze strany obchodu,v jakém stavu je objednávka,mi schází. Již jsou to 2 měsíce a zboží ani žádná informace ze strany obchodu není.
Zboží stále nedorazilo...Pouze napsali, že naskladnění zboží bude z externího skladu bude trvat 14 dní ! Nevím co o tom mám myslet,...obrázek si utvořte sami !
Zboží jsem obdržel tak jak bylo napsáno, tedy po cca 3 týdnech.
žádné nemám
Objednala jsem si skříňku, dorazila asi po 4 týdnech - s tím jsem počítala. Skládala se ze dvou balíků, bohužel jeden patřil k jiné skříňce. To se může stát, ale vadila mi doba , kterou jsem musela čekat než mi přijde správný díl z centrálního skladu. Ten přišel opět asi po měsíci - po mé telefonické urgenci.
Jinak komunikace s obchodem byla dobrá. -
- Dobrá cena, rychlé dodání
Doporučuji, dobrá cena, rychlost doručení, skvělá komunikace - v den objednávky mě volala milá paní s tím, že mi zboží odesílají a za dva dny bylo doma. Super
- Na vystavené zboží odmítli poskytnout slevu ( židle přišla vybledlá )
Objednala jsem si dvě židle ( pro dvojčata ) přišla jedna zářivě zelená v původním balení, a vedle ní stojí vybledlá ( smontovaná pro vystavení v prodejně ) ... děti z toho byly smutné. A já taky.
Objednaná židle bílá přišla složená i když je psano v démontu špinavá flekata
- Zboží přišlo rozbité
lehká montáž
Rychlé jednání
- Jak můžu hodnotit obchod, když mi zboží ještě nebylo doručeno?
- Rozhodne nedoporucuji. Firma neresi reklamace a na e-maily neodpovida.
- V rijnu 2020 jsme koupili kuchyni, sklenena dvirka byla dodana rozbita, nektera drevena poskozena, nektere casti zcela chybely. Firma sice reklamaci formalne uznala, ale ani po 5 mesicich pres cetne urgence nic nedodala. Dle sdeleni zamestnance prodejce maji problem s vlastnimi reklamacemi vyrobci. Takze problem presouvaji na zakaznika a zaplacene zbozi nedodaji.
Vyhoda je siriky vyber, ale jakmile je jakykoliv problem a uplatni se reklamace, uznaji ji jen formalne, ale zbozi nedodaji
- Rychlé jednání a doručení
- Má být skladem a není
Delší čekací lhůta, na kterou ale upozorňují. Vyplatilo se počkat, předsíňový nábytek, který jsme si sami poskládali dle potřeb, je moc pěkný.
Zboží objednáno 1.12.2020 jako dárek k Vánocům. Je 6.2.2021 (tedy více jak měsíc po Vánocích), zboží nikde a nikdo nic neřeší...:-(