Tento dotazník je v mém případě asi doručen předčasně, objednávka byla podána dne 24.10.2021 s termínem dodání ve lhůtě 5 až 7 týdnů a následně byla dodavatelem potvrzena za daných podmínek.
Proto čekám na sdělení dodavatele ohledně skutečného termínu realizace dodávky. Samozřejmě budu kvitovat pokud bude termín dodávky dřívější.
S pozdravem, František Rach, 603 480 590, e-mail - [email protected]
Ostatní body dotazníku jsou proto irelevantní. -
Dodané nepošodené
- Nábytok je poľský výrobok. Nekvalitný. Hrany sú buď nedolepene alebo obyté. Návod katastrofálny. Za tie peniaze som čakala oveľa luxusnejsi nábytok. A ešte k tomu chýbalo pár súčiastok, ktoré som musela dokúpiť.
Reakce obchodu Nábytek ENO
Dobrý den
tento nábytek patří mezi naše nejprodávanější a překvapila mě tato vaše recenze...
Nábytek je Polský, ale to je 80% nábytku a vyváží se do celé Evropy.
V případě odlepení hran nebo poškození nám klidně pošlete fotky a vše dáme do pořádku od toho jsme tady. !!
Děkuji za pochopení
Emil Novotný -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
S ENO nábytkom som bola veľmi spokojná. Ako prvé sme si objednali manželskú postel. Po doručení postele domov som vedela že to určite nebude posledná objednávka. Mame od nich aj gauč ktorý je brutálny od kvality až po dizajn. Na ceste mame už aj konferecny stolík a viem, že to nebude posledná vec. Tak isto veľmi príjemná a ústretová komunikácia s obchodom. Doba dodania je trosku dlhšia ale na dobre sa oplatí čakať :)
Odporúčam všetkými desiatimi!
Ďakujem -
Spokojena
Rychlé vyřízení
Dobré ceny
Velký výběr -
- Od objednání až po dodání všechno v pořádku
- Velmi slušné jednání .
- Zboží bylo perfektně zabaleno.
zatím nemohu hodnotit, zboží nedorazilo, ještě není termín - předpoklad dodání 5 týdnů, takže vyplnění ostatních dotazů je v této chvíli zbytečné
Velmi ochotní
- Výborná komunikace.
- Ochota ohledně dodání zboží.
- Pri obj.bolo pisane dodanie cca 5 tyz. V priebehu tyzdna bola obj.vybavena, dorucena. Spokojnost
- Výborná komunikace s obchodem
Zboží bylo velmi dobře zabaleno, křeslo i taburet dokonale vyrobeno
Velmi kvalitny nabytok, som spokojna, preto objednavam opat
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Vybrala jsem si tento obchod už podruhé, opět nezklamali. Úžasná komunikace od samotného výběru zboží, až po doručení k domu.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- široký výber tovaru
- kvalitné prevedenie
trošku dlhšia doba dodania, ale vzhľadom nato, že sa stoličky vyrábajú na mieru podľa zadania zákazníka, je to v pohode
- velmi dobrá domluva, pohovka donesena k bytu, cena odpovídá.
Vřele doporučuji, vždy velmi ochotné a vstřícné jednání, určitě opětovně využiji,
- firma rozváží vlastní dopravou; nábytek dorazil dobře zabalený a v perfektním stavu
- včasné upozornění na delší dodací dobu
Neviem zatial ohodnotiť, nakoľko tovar je na objednavku podla mojich požiadaviek. Verim, že termin dodania splnia.